Forumda en çok dikkatini çeken üye?

Selam herkese
Uzun zamandır bakamıyorum topiklere
Etiket bile varmış vuhuuu ben bilmiyodum baya gelişmiş kk
Kulaklarım çınladı da bildirim geldi
Kızım çok cadı çıktı, kimseyi ve kk yı unutmadım ama çok çektiriyor bana bücürük
İznim bitmek üzere bayram sonrası işe başlayacağımdan soru işaretleri ve kızımın ağlamalarıyla geçip gidiyo günler
Bi de hayırlı ramazanlar hepinize

Aynen ama anne olduktan sonra çek bizi unuttu.
Aşk olsun Kadiş seni ve çeyreklerini unutmak mümkün mü sen tecrübelisin diye galiba çabuk büyüttün İpek'i ben acemiyim ve kızım da çetin ceviz çıktı. Kime çektiyse
Evet. .
bebişle ilgileniyordur..
özledik onu ..
Cekirgee

Eses çok teşekkürler
Ah senin beğendiğin yorumları Müne Hanım beğenmeyip banlardı beni

Çekk datlu anne Naber? Senin yokluğunda çok şey değişti çeyrek yerini yarimliga bıraktı

Ipek koymadim canım zeynep oldu bizim cadinin ismi :)

Ikra kime cekmis acaba annesi

Ben de sevdim ki seni

Çekk datlu anne Naber? Senin yokluğunda çok şey değişti çeyrek yerini yarimliga bıraktı

Ipek koymadim canım zeynep oldu bizim cadinin ismi :)

Ikra kime cekmis acaba annesi
Şükür halimize Kadiş 40 ı çıksın düzelir, 3 ay geçsin düzelir, 6 aydan sonra tamamdır denilen züğürt tesellilerine sarılsam da nafile

Kafam bi milyon ben İpek te kalmışım kusura bakma, ooo yarım da yerine ataya bırakır inşallah gelsin paracıklar paracıklar enişte sen kendi zevkine göre bişey al diye yapıyo yoksa biliyodur özel günlerde çeyrek hediye edilmeyeceğini muhaha

İnanmayacaksınız ama benim bebekliğim usluymuş yaşarken böyle olmuşum
Sanırım bizimki 'ay parçası'na çekti ben neyse de Allah anneme sabır versin ben işteyken o bakacak kısmetse..

Ben yine kaptırdım hayat hikayeme geçtim konu dışı mesajdan gümlemiyim
Ne diyoduk en dikkat çeken üye
Ben yeni jenerasyonu tanımıyo olabilirim ( yaşlı gibi hissettim kendimi , eskiden buralar dutluktu ) eskilerden Nemesis'e kullanıyorum oyumu yani AdAm_OLaCaK_KIZ

Cırt bırt konu açan kocasını cırmalayan , yılan görümce ve yiyenlerinden bıkan N natlus ' u da es geçemeyeceğim Bi ara pek dikkat çekmişti ey gidi

Özledim bea

düşündüklerin gerçekleşti mi amberim

A amberin o zman black woman dı ve ilk nice nin konusunda karşılaştık daha yeniydi ne mücadele ettk nice diller döktük.o zaman dikkatimi çektin ve halen çekmektesin

themis1990 ilk üye olduğum da tanıdığım çok narin kibar ve candan canım nurum

EnHarbiKiz ilk kibledigim ama intikamı acı olan canım bitanesi

Elif meramda çay içmeye gitigimiz de gözlerinde ki ışıltı ve tatlı diliyle sevdiğim bi tanecik ablam

Mune ilk üye olduğum da bazı sorunlarım olduğun da hemen özelden rahatsız ettiğim ve bana hemen dönüş yapan ve halen arada profilie dalıp bir şeyler yazıp acaba rahatsız mı ediyorum diyerek kaçtığım müdürem

yemekte Kakao ve Ben Nevreste

ayyyy daha vardı aklıma şuan gelmiyolar sonra yazayım

herkesin ence ayrı bir yeri ve değeri var.sevdiklrim kadar yanıldıklarım saygı duyduklarım e beğendiklerim var.her ne olursa olsun herks bir değer bu sitede

kahveyokmu valla cekiyo profilin çok komik ııyyy o nasil bir profil kız ne ariyon içinde elmas mi maden mi

M matmazeldepresif Teşekkür ederim tatlım ben hatirlayamadim hangi konuydu acep Bu aralar oruç başıma vurdu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…