Forumda en çok dikkatini çeken üye?

Ortak değil miyiz zaten

4justice

Teşekkürler tatlım bigelll

Fıstık senii :)))

Evet bende küçük bil liste yapayım en eski dikkatimi çekenleri yazayım sonra yenileri yazıcam :)

parkon canım o benim yazılarını okumaktan zevk aldigim hatun kişisi

DepresifPolyanna kk ya ilk geldiğimde önce adı ile sonra düşünceleri ile dikkatimi çeken canım dostum iyi ki kk da var o

office kk ya 3 yıl aradan sonra donus yapmıştı görüşleri güzeldi ama parkon ve ben onu geyik topigimizi dağıtmak üzere gönderilen bir ajan sanmıştık bu kızdan uzak duralım demiştik ama bi baktık ki dost olumsuz canımız olmuş .ayrica DepresifPolyanna ve office espiri deposudur :)

HanimKelesimiGetir ve Egem ablalarim düşüncelerini çok beğendiğim iki insan

O okypete o da 3 yıl aradan sonra kk ya dönmüştü yazdıkları iyi hostu ama ben ondan cok farkli hatta ilgisi olmayan bir sebep yüzünden uzak durmak istiyordum.o bile ilk defa duydu bunu şu anda :).ama uzak duramadim siyasi bazı görüşleri hariç beğeniyorum onu güzel yazıyor

@HayyaL yine kk da gözüme çarpan yazılarını okumaktan hoslandigim güzel insan

@Surrender gecmiste cok sacma bazı sorunlar yaşasak da şimdi dikkatimi çeken hatun bir yorumun da biz de evde evcil hayvan besliyoruz öküz var bizde abim yazması sonucu beni bu hale getirmiştir

Ve Mune abla, ne diyim ki ona ben :) seviyorum onu yüreğini mantığını hatta Cımbızını bile seviyorum biliyorum o da bana karşı boş değil

O okypete o da 3 yıl aradan sonra kk ya dönmüştü yazdıkları iyi hostu ama ben ondan cok farkli hatta ilgisi olmayan bir sebep yüzünden uzak durmak istiyordum.o bile ilk defa duydu bunu şu anda :).ama uzak duramadim siyasi bazı görüşleri hariç beğeniyorum onu güzel yazıyor

bak şimdi o çok farklı olan nedeni merak ettim. faceden yaz bakiim neymiş o:)
Bu arada siteye ilk geldiğimde,sen ve parkon dikkatimi çektiniz. dedim ne güzel yazıyorlar bunlar öyle. aynı fikirdeydik çoğu konuda.
bu arada siyasete yazmıyorum. artık. ama gündemden haberlere yazıyorum. çokta girmemeye çalışıyorum o konulara bile. baş ağrıtıyor feci:)

Bitanecik harbicanım neşe kaynağım teşekkür ederim sana

"en beğendiğim" anlamında dikkatimi çeken üyeleri yazmayacağım çünkü birini unutmaktan korkuyorum
fakat gerçekten dikkatimi çeken bir üye yazayım
@Kedilerinefendisi ...hemen hemen her yorumu ağzımı açık bırakıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…