- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.880
- 218
erde ne giymiş ben niye görmedimal işte yazmışım seni bu topik ilk açıldığı zamanlar
dur duygu ve düşüncelerimi de belirteyim
EnHarbiKiz kk nin moda ikonu her giydiği olay her yaptığı büyük ses getiren her taktığı moda olan(yakında kk de herkes bıyıkla dolaşacak)
mizahın kraliçesi
ve onunla ilk sohbet edip tanıştığımız günü unutamam yusuf sağolsun onun sayesinde olmuştu
He gücün bana yetiyo o yüzden bana çingenelik yapiyon he misusss kız görende beni cadolozz sancak ben aciz bir feraceliyim o kAdan
al işte yazmışım seni bu topik ilk açıldığı zamanlar
dur duygu ve düşüncelerimi de belirteyim
EnHarbiKiz kk nin moda ikonu her giydiği olay her yaptığı büyük ses getiren her taktığı moda olan(yakında kk de herkes bıyıkla dolaşacak)
mizahın kraliçesi
ve onunla ilk sohbet edip tanıştığımız günü unutamam yusuf sağolsun onun sayesinde olmuştu
he yavvvvv bugun bı tane daha adre buldum yaaa Adre diye ismi varmıs kendımı tek sanıyordum buralarada değilmişimtek harfle kaybettin...
Noldu kiskandin mı kara kızann
erde ne giymiş ben niye görmedim
He gücün bana yetiyo o yüzden bana çingenelik yapiyon he mi
Yaaa deliii
Bende senle ilgili düşüncelerimi yazayim.
themis1990 şenşakrak,sempatik forumun en tatlış üyelerinden. Bdvde yaptığı nokta atış tespitleri,esprili yorumlariyla beni güldüren themiscigimi; ihanete uğramış ergen yusuf sayesinde tanidim
Teşekkürler yusufffkocam görmesin kız bunu ham yapar beni
kara kızan ne ya...Noldu kiskandin mı kara kızan
harbi seninle karıştırmasa bari...malum meyli var başkalarına.....he yavvvvv bugun bı tane daha adre buldum yaaa Adre diye ismi varmıs kendımı tek sanıyordum buralarada değilmişim
Kızan erkek çocukkara kızan ne ya...
nerde ne giydin söylse bakacam.....
merak ettim seni
Casanovayim dimiharbi seninle karıştırmasa bari...malum meyli var başkalarına.....
harbıyı bı çekıp çevırmem lazım yıneharbi seninle karıştırmasa bari...malum meyli var başkalarına.....
He gücün bana yetiyo o yüzden bana çingenelik yapiyon he mi
Yaaa deliii
Bende senle ilgili düşüncelerimi yazayim.
themis1990 şenşakrak,sempatik forumun en tatlış üyelerinden. Bdvde yaptığı nokta atış tespitleri,esprili yorumlariyla beni güldüren themiscigimi; ihanete uğramış ergen yusuf sayesinde tanidim
Teşekkürler yusufffkocam görmesin kız bunu ham yapar beni
nasıl görmüyon kız sarı saçları pala bıyıkları süslü kolyesini ondan bahsediyorumn
erde ne giymiş ben niye görmedim
ne ergeni bee benle aynı yaştaymış 24 yaşındaydı bana takmıştı kafayı olayı çaktım diye sana ağlıyordu
sonra sen acımıştın haline onun adına konu filan açmıştın
bana da bak kız bu çocukla uğraşma demiştin
koruyucu ablalık görevini üstlenmiştin
işin garibi çocuk aldatılmış kaç tane forum varsa hepsine kız beni aldattı ama hala seviyor olabilir mi diye konu açmıştı
tanışmamamıza vesile olduğu için sağolsun yusuf yusuf oğlan
senin espriler bana 1 beden büyük harbi....benim zekama göre espri yap bundn sonra....Kızan erkek çocukavatardan bahsediyo kiz
Casanovayim dimi
bencede adre adra adro adri derken bi de bakmışsuın adriana limaharbıyı bı çekıp çevırmem lazım yıne
Aa 24 müydüben onu 18-19 saniyodum elin oğlanını himayeme aldım Abbooowwww Abbooowwww
Korkma cimcimem ağzını burnunu kirarim ben onun
Hahahasenin espriler bana 1 beden büyük harbi....benim zekama göre espri yap bundn sonra....
bende benim resmi gördün ya herhalde diyorum esmer olduğum için dedi....düz mantık
yok yok tamam anlaşıldı bu gün ben düz mantık gidiyorum....basit esprileri bile anlayamıyorum....owww tanrımnasıl görmüyon kız sarı saçları pala bıyıkları süslü kolyesini ondan bahsediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?