- 15 Aralık 2009
- 8.945
- 21.324
- 873
ben sizin yorumlarınızı beğenerek takip ediyorum,ben lafı uzatarak yazarım hep ama siz tamda demek istediğimi onikiden vurup yazıyorsunuz,beynimde dönen cümleleri alıp buraya yapıştırıyorsunuz sanki,siyasette gözlerim hep sizin yorumlarınızı arıyorYazayim dedim, roman oldu..Hala da atladiklarim vardir.. Onlar kendilerini bilirler, yasima versinler, sevildiklerini bilsinler..
Benim gozumden mukemmel kalem oynatan, dusuncelerini kaleme dokmedeki ustalar: @Duka Tesla ve @Mune.
Peslerinden yorum yapmadaki ustaliklari ile @dejavu_one, @AngryPenguin ve @dansmarue geliyor.
@_MedceziR_ Kocaman harfler kullanarak uzun yazarmis gibi gorunse de bir kac cumlelik harika yorumlari ile tam onikiden vuruyor.
Fikirlerine hemen hemen her yerde katildiklarim ve zevkle okudugum:
@Rosemarys_Baby, @kadesa, @gunnur2010, @kararsiz_2013 ve @HayyaL
Arada bir yorum yapsa da varligini ve yanimizda oldugunu her zaman hissettiren: @sourapple
Ozlediklerim:
@aptalasik ve @hannesli.
Super gorsel yorumlarina alistigim, olmazsa olmazlardan: @Egem
Cok genc ama fikirlerini ve tesbitlerini yasindan fazla akilli buldugum @FmaElric,
Her zaman begenerek takip ettiklerim, yani bizim tayfa:
@lakeoftears, @justholdmetight, @jooker, @4justice, @gulay_gulay, @cognitive,yamukprenses , @queenEb, @FrKafka, @bogurtlenkusu, @NancyFr, @linda1402, @2KediAnnesi, @office, @tolin, @yercekimli karanfil, @zxshermine, Shirine-alish , @27.01, @ACIBADEMSEKERI, senesittirhuzur , @Chelzy, @izguben, @melnes, @-mai-, BiProfenid , @themis1990, sonradan aramiza katilan @oglushummm, ve ne sis yansin ne kebap tavriyla kimseyi incitmeden, yedi kralla barisik bir sekilde yorum yapmaya cabalayan sevimli @cryptic.
Forumun olmazsa olmazlari: @okypete ve @chess
AK'liler haric siyaseti buraya tasidim galiba..
Bak ne kadar guzel ifade etmissin demek istediklerini.. Tesekkur ederim. Aslinda benim yaptigim su, herkesin hissettigi, bu iste bir yanlislik var diye dusundugu halde bilincaltinin bir oyunu ile geri plana atip dillendirmedigi her ne ise onu cikarip insanlarin onune atiyorum, hepsi bu.ben sizin yorumlarınızı beğenerek takip ediyorum,ben lafı uzatarak yazarım hep ama siz tamda demek istediğimi onikiden vurup yazıyorsunuz,beynimde dönen cümleleri alıp buraya yapıştırıyorsunuz sanki,siyasette gözlerim hep sizin yorumlarınızı arıyor
Yazayim dedim, roman oldu..Hala da atladiklarim vardir.. Onlar kendilerini bilirler, yasima versinler, sevildiklerini bilsinler..
Benim gozumden mukemmel kalem oynatan, dusuncelerini kaleme dokmedeki ustalar: @Duka Tesla ve @Mune.
Peslerinden yorum yapmadaki ustaliklari ile @dejavu_one, @AngryPenguin ve @dansmarue geliyor.
@_MedceziR_ Kocaman harfler kullanarak uzun yazarmis gibi gorunse de bir kac cumlelik harika yorumlari ile tam onikiden vuruyor.
Arada bir yorum yapsa da varligini ve yanimizda oldugunu her zaman hissettiren: @sourapple
Ozlediklerim:
@aptalasik ve @hannesli.
Cok genc ama fikirlerini ve tesbitlerini yasindan fazla akilli buldugum @FmaElric,
@lakeoftears, @justholdmetight, @jooker, @4justice, @gulay_gulay, @cognitive,yamukprenses , @queenEb, @FrKafka, @bogurtlenkusu, @NancyFr, @linda1402, @2KediAnnesi, @office, @tolin, @yercekimli karanfil, @zxshermine, Shirine-alish , @27.01, @ACIBADEMSEKERI, senesittirhuzur , @Chelzy, @izguben, @melnes, @-mai-, BiProfenid , @themis1990, sonradan aramiza katilan @oglushummm, ve ne sis yansin ne kebap tavriyla kimseyi incitmeden, yedi kralla barisik bir sekilde yorum yapmaya cabalayan sevimli @cryptic.
Basarilar dilerim, kolay gelsin..kpss belasi yuzunden cok aktif olamamakla birlikte dusuncelerine saygi duydugum guzel insan duygularimiz karsilikli Saraylim
Bugun kurtuldum şükür :) Cok tesekkur ederim.Basarilar dilerim, kolay gelsin..
Yazayim dedim, roman oldu..Hala da atladiklarim vardir.. Onlar kendilerini bilirler, yasima versinler, sevildiklerini bilsinler..
Ozlediklerim:
@aptalasik ve @hannesli.
şurda bari sapık deme la banaBu nasıl konuymus ayol,etiketleyen etiketleyene. Sağolun kızlarbenim listem uzun ama
@Mune o benim güzel yürekli,çilekeş anam
@pinkstrap biricik dostum pinkomm
@Nevreste zekzi hemsom
cimcimegfb Hönkarim
@yasakhayal yasakim
@efecikim Icranimmm
@MELEKiim hain mahidevran
minnakmimar sapık mimarim,biricik ortim
@Margarikotin bitli margarinim
@-adre- manitammm
@HanimKelesimiGetir hanım ablammm
@-Piraye tripli kedim
@Efser güzel gözlü hemsoooomm
@Elif tatli ablamm
@2KediAnnesi turabi aşkı yüzünden arada kafama vursada seviyom ben bu hatunu
@tolin çılgın kankim
@_AgLaTaN KaFe_ datlum benimm
@Dombik beybisi
@parkbyull seviyom bu kadini yaaa
@miskamber o bir tatlış
@matmazeldepresif Önce gıcık olduğum,sonra çok sevdiğim arkadaşım
@-Mahperi- nickiniz çok tatlı bağyan
@eses07 sevgi yumagi bu kız ya
@millan o benim sarı civcivimhenüz bundan onunda haberi yok
@amberin zenzi bağyanim
@Feraceli Çılgın feraceli atarli kankim
@Dionee hem sesi güzel,hem kendi güzellll canm arkadaşım
@meyra__ Meyrosummm
@Enyalios kaderdaşım yüce enyalios
@Anti Depresan nicki gibi tam bir anti depresan etkisi yapan tatlış şey
@birkibirki Atarlı giderli çılgın kız
@azerinnn o birrr temizlik canavari
@bibibella avatarinda,memikleri arasinda kedi vardi. Çok hosum gidiyoduama değişmiş
@Saksi_Degilim_Ben ben onun saksı olduğunu düşünüyorum
@pontipayn canimm arkadaşım,güzel pontimmkanki simitleri erittin mi
@4justice adananin gulüü
@Pisi- tatlı pisicigim
@kadesa uzun süredir takip ettiğim,yorumlarını çok beğendiğim,baski ve şiddetle kendimi takip ettirdigim kişilik
@office platonik aşk besliyorum ona karşı
@Kajmery34 tatlı arkadaşım
@LunaDaisies tripnaz ala lunam
@NAZ__24 sempatiğimsin
@pembebasliklikiz kırmızı başlıklı kızın görümcesi
@PembeLokum Pembişkoomm
@tatlibikiz bu kız hakkaten çok tatli yaaa
@themis1990 themisimm canm arkadaşımözellikle survivor topiginde gözlerim seni ariyordu
@nomunomuchua nickini yazıldığı gibi okuyorum,kendimi 333 diyomus gibi hissediyorum
@CathyLizzie güzel kalpli arkadaşım
@mimoz_a magazin bölümündeki yorumlarını severek takip ediyorum
@-jelibon- nickini görünce ağzım sulaniyo,canm jelibon değil de bonibon istiyo
@lavantakokulusandik nicki çok tatli
@KarKralicesi kanki nickinle pek alakan yok gibi. Daha çok kral gibisin kusura bakma
@Caddy var bi de sadece konu açıyor,hiç sevmiyorum onu
Aklima geldikçe yazicam. Unuttuklarim varsa kizmayin lütfen. Bütün gün açtm kafa yeni yeni yerine oturmaya başlıyor
Halki yanlış yönlendirmek istemedim minnosumşurda bari sapık deme la banabırak bir topikte de edepli bilsinler beni
aferim harbi aferim böyle devam et kk nın anons bölümü falan varsa oradan da duyur yani şeyseHalki yanlış yönlendirmek istemedim minnosum
Öyle bi uygulama olursa neden olmasin kuzumaferim harbi aferim böyle devam et kk nın anons bölümü falan varsa oradan da duyur yani şeyse
bence yönetime söyle yorulma böyleÖyle bi uygulama olursa neden olmasin kuzum
bende yardırayım madem
EnHarbiKiz sitede yüz yüze görüştüğüm tek kişi.. yeri apayrı
@justholdmetight çok şey paylaştık tüm sırlarımı bilir çerkes hatunum
@_MedceziR_ medomm senelerce arayıp bulamadığım bilekliği izmirden aldı yolladı bana kocaman gönlü var
@Surrender ilk göz ağrılarımdan :) muhabbetine doyum olmaz seviliyosun
@Mune patronsuz liste olmaz tabi ablam olmadığı için kendisini abla ilan ettim
@Kazen büyük patronda yaptığı jestle gönlümü fethetti :)
@Nevreste az mı kahrımı çekti iyilik meleği
@_AgLaTaN KaFe_ muhabbeti hoş gönlü hoş bitaneciik
@tolin çılgın tolişşş :) severek izliyoruz deliliklerini
@Margarikotin margam güzeller güzeli edi
@tatlibikiz nickinin hakkını veren tatlışşş
@millan tabiki katıla katıla güldüren yorumları
@cryptic şuan banlı heralde etiketliyemedim pek severim yorumlarını
@Bilgece yine banlı arkadaş, severim kendisini muhabbeti güzel
@Sephoraa bi hatun herşeyi mi bilir ya :) biliyo işte
@HanimKelesimiGetir hanım abla sitenin demirbaşı zaten :)
@bogurtlenkusu radyo yayınında istek parçamı çalmıştı :) yorumları fenaa
@-Piraye bit pazarı dükkanıma ortak etcem
@eses07 bigel de ne güzel yardırıyodukseverimm
@N o r w e g i a n taş hatun taş barbie
Saraylim çok isabetli yorumlar dolu dolu bi hatun
@marilyn monroe uzaktan uzaga yorumlarını seviyorum :)
@themis1990 yine yorumlarını begendiklerimden
@Elif çok yorumuna denk gelmesem de sitede ablamızın ağırlığını hissetmemek mümkün değil :)
@simsims bakımlı kadın uzaktan uzağa özeniyorum kendisine
@chess siyasetin ve gündemin vazgeçilmezi :)
@NancyFr banlı ama forumda kafa yapısı olarak kendime en yakın hissetiklerimden siyaset konuşması pek zevkli
Z zxshermine çok kibar ve çok yerinde yorumları var
@adra yemekleri bi harika :)
sitede aktif değilim pek ne zamandır işten güçten unuttuklarım olmuştur muhakkak affola o yüzden herkese benden galp galp galp
Mantıklıbence yönetime söyle yorulma böyle
hadi fırlaMantıklıdur ben msj atayim bi koşu
Hayırlısı be gülümhadi fırlaburda geyikten gitmiyoruz değil mi
unutarak içersen bişey olmaz melekler içirmiştirHayırlısı be gülümaannammmmm orucum ben bak bana sigara ictirme sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?