- 25 Ağustos 2014
- 21.363
- 51.338
- 798
o avatar benim azik umursamaz durusumdu aslinda :d sen tanimiyosun daha beniNick harici o Avatar yok mu o işte bütün bu sıfatların ana kaynağı
Pek hırçına benzemiyorsun esasında![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o avatar benim azik umursamaz durusumdu aslinda :d sen tanimiyosun daha beniNick harici o Avatar yok mu o işte bütün bu sıfatların ana kaynağı
Pek hırçına benzemiyorsun esasında![]()
Korkutma beni daha başlangıçtao avatar benim azik umursamaz durusumdu aslinda :d sen tanimiyosun daha beni![]()
tamam yavrum korkma gel yanimaKorkutma beni daha başlangıçta![]()
3 tam 1 robot bu aralar acayip dikkatimi çeken bir hatun, lafı tam yerine oturtan yorumlarını gördükçe kıs kıs gülüyorum. ama bazen aynı laf benim de aklıma gelmiş oluyo o kadar gülmüyorum
![]()
yok sen yazınca birden hımmmf o kadar komik değil diye tribe giriyorum kıskanıpay aynen benim aklıma gelen bana da komik gelmiyor
ama hız bende ceviklik bende napim![]()
yok sen yazınca birden hımmmf o kadar komik değil diye tribe giriyorum kıskanıp![]()
ehehhe tamam, anlaştık :) ne istiyorsan 2 katııyi para verirsen ben silerim sen yazarsin
Hı hıHerkese boncuk dagitiyorum ya ondandir![]()
oyy güzelim benim yaa bizde seni çok seviyoruz@-Mahperi- ,@Ravzatugba ,gurtmingotam @Margarikotin , S Sargoz Sizleri çoook seviyom başka unuttuğum varsa sonra yazarim