- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.630
- 898
Ne cevap verdi acaba merak ettim şimdi
Dumurdam yorum yapamamış sanırım
Ohh çok mütevaziyimince bilek ne de böyle cevap verdiydim hatun bu alçakgönüllü cevabım karşısında zannımca dumura uğradı
Oy cici kız demişsin nasıl hoşuma gitti ya :* mis kokan isimli güzel insan öpüyorum seni :*@Papatya gelini kimse beni etiketlememiş bari kendi kendimi etiketliyim mis kokan bi nick im var@mahperi @Enyalios @Margarikotin E-brulim @hayatbenibaştanyarat @EnHarbiKız -TubiSh- HALLEYS ayy aklıma gelmiyo daha bu cici kızların sohpetine arkadaşlığına bayılıyorum dione coko_mell
cansın sen@Papatya gelini kimse beni etiketlememiş bari kendi kendimi etiketliyim mis kokan bi nick im var@mahperi @Enyalios @Margarikotin E-brulim @hayatbenibaştanyarat @EnHarbiKız -TubiSh- HALLEYS ayy aklıma gelmiyo daha bu cici kızların sohpetine arkadaşlığına bayılıyorum dione coko_mell
Sendecansın sen
Aynen benimde yaşı dikkatimi çekti gerçekten 85 yaşında mıSu siralarYinemipilav
Sen beniiii cok ozledin bakiyorummmmm....seniii yerimmm operimmmmm
Olumlu yöndedir inşallah
Bilmiyorum. Bir konu vardı, tesettüre girmek isteyen ama eşi bırakmayan kadının konusu. Orda dikkatimi çektiniz.Olumlu yöndedir inşallah
Pek olumlu değil o zamanBilmiyorum. Bir konu vardı, tesettüre girmek isteyen ama eşi bırakmayan kadının konusu. Orda dikkatimi çektiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?