- 23 Ağustos 2012
- 52.451
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.855
- 898
Ne cevap verdi acaba merak ettim şimdi
Dumurdam yorum yapamamış sanırım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne cevap verdi acaba merak ettim şimdi

Dumurdam yorum yapamamış sanırım

@mahperi @Enyalios @Margarikotin
 @mahperi @Enyalios @Margarikotin 
			 E-brulim
  @hayatbenibaştanyarat @EnHarbiKız

E-brulim
  @hayatbenibaştanyarat @EnHarbiKız 
			 -TubiSh-

-TubiSh-

HALLEYS
 ayy aklıma gelmiyo daha bu cici kızların sohpetine arkadaşlığına bayılıyorum

HALLEYS
 ayy aklıma gelmiyo daha bu cici kızların sohpetine arkadaşlığına bayılıyorum 
			 dione

dione

coko_mell

coko_mellOhh çok mütevaziyimince bilek ne de böyle cevap verdiydim hatun bu alçakgönüllü cevabım karşısında zannımca dumura uğradı

cevap tam senlikti
  cevap tam senliktiOy cici kız demişsin nasıl hoşuma gitti ya :* mis kokan isimli güzel insan öpüyorum seni :*@Papatya gelini kimse beni etiketlememiş bari kendi kendimi etiketliyim mis kokan bi nick im var@mahperi @Enyalios @Margarikotin
E-brulim @hayatbenibaştanyarat @EnHarbiKız
-TubiSh-
HALLEYS ayy aklıma gelmiyo daha bu cici kızların sohpetine arkadaşlığına bayılıyorum
dione
coko_mell
cansın sen@Papatya gelini kimse beni etiketlememiş bari kendi kendimi etiketliyim mis kokan bi nick im var@mahperi @Enyalios @Margarikotin
E-brulim @hayatbenibaştanyarat @EnHarbiKız
-TubiSh-
HALLEYS ayy aklıma gelmiyo daha bu cici kızların sohpetine arkadaşlığına bayılıyorum
dione
coko_mell

Sendecansın sen

Yinemipilav

YinemipilavAynen benimde yaşı dikkatimi çekti gerçekten 85 yaşında mıSu siralarYinemipilav

Sen beniiii cok ozledin bakiyorummmmm....seniii yerimmm operimmmmm

Olumlu yöndedir inşallah

Bilmiyorum. Bir konu vardı, tesettüre girmek isteyen ama eşi bırakmayan kadının konusu. Orda dikkatimi çektiniz.Olumlu yöndedir inşallah
Pek olumlu değil o zamanBilmiyorum. Bir konu vardı, tesettüre girmek isteyen ama eşi bırakmayan kadının konusu. Orda dikkatimi çektiniz.
 Sizin fikriniz, saygı duymak düşer
 Sizin fikriniz, saygı duymak düşer