Forumda en çok dikkatini çeken üye?

yaa. gülsümü hele çok merak ediyorum. ne güzel yorumlardı konuları

Çok seviyeli konuşması vardı mesajları çok vericiydi birde..

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ( hanım demesi pek keyifli :KK53:, pekte şeker )
@27.01 (huysuz ama çok sexü) banın açılınca artık beybii
Duka Tesla Duka Tesla (tahmin edilemez hatun )
@Saraylim ( nickini ilk gördüğümde saraylım ne ki , akpliye bak dediydim ama durum tam tersiymiş meğer :KK53:, kendisine sevgiler :KK52:)
S shot ( aklıma nedense shot bardağı geliyor , tekila :KK58: tabi birde hunili :KK70: (tekilasını içen hunili kardeş he bir de lgbti savunucularından biri , bir alkış lütfen :KK19:)
marilyn monroe marilyn monroe ( kırmızı rujlu zeki kadın , hanıma sardıktan sonraki öpüşme mevzusu itibari ile izlemeye aldım ürkütmeden.Yanıt beklemekteyim ,:KK48:)

Aklıma gelenler şimdilik bunlar :KK53:

Mersi hayatım sağol :KK66:

Benim limoncu cekiyor dikkatimi :KK46:

Aklıma don hikayesi geldi :KK53:

Başlığı okuyunca aklıma ilk gelen iki üye;
@Sephoraa ve Duka Tesla Duka Tesla kesinlikle.Hoppa Her ikisininde yazdıklarını okunmaya değer buluyorum.Çok popüler olmamalarını ayrıca seviyorum.

Eskilerden derseniz hiç şüphesiz Laale Laale ve olivia olivia dır.

Son zamanlarda ise marilyn monroe marilyn monroe diyebilirim.(Bir derdim var bölümüne yazdıklarıyla.):cool:

Millan cok dikkatimi cekiyor. Cok zeki oldugunu dusunuyorum. Keske daha cok yazda foruma :(
Donukpudra kitap bolumunden favorim hatun.
Surrender neden bilmiyorum bu hatunun yorumlarini okumadan gecmiyorum.

S shot ( aklıma nedense shot bardağı geliyor , tekila :KK58: tabi birde hunili :KK70: (tekilasını içen hunili kardeş he bir de lgbti savunucularından biri , bir alkış lütfen :KK19:)

Nick de oradan geliyor zaten. Shot:KK50: Teşekkür ederim efem : )

İade-i dikkat çekme gibi olacak ama ben de @linda1402 diyeceğim. Duka Tesla Duka Tesla , @justholdmetight , MissCherryBlossom MissCherryBlossom , safkelebek safkelebek , ladyamore ladyamore , athenenoctua athenenoctua ...
bogurtlenkusu bogurtlenkusu m ve marilyn monroe marilyn monroe mun yeri çok ayrı, apayrı.

Back
X