Forumda en çok dikkatini çeken üye?

Dikkatimi çekmeyi bırakın, kafamda bir yerde toplaşıp sohbet bile ediyoruz grupça. Önce kısa bir tanışma faslı sonra ne konuşacağımızı bilemediğimiz için sıkıcı Fransız filmlerindeki gibi uzun bakışmalar ve nihayet açılma, sohbet ettikçe keyiflenme. Kafamdaki sohbetin yegane kişileri;
vargasabreu vargasabreu
@MissCherryBlossom
O okypete
@safkelebek
@Sephoraa
Duka Tesla Duka Tesla
@CathyLizzie
bogurtlenkusu bogurtlenkusu
marilyn monroe marilyn monroe
S shot
@mervecik01 (sohbette muhalefetine ihtiyacımız var. ama feminizme fazla yüklenme pilis, kırılırım.)

Ve tabii ki Mune Mune hanım. <3
Yaa sen 1tanesin :> benim de kafamdaki liste asagi yukari ayni. Ben de yaziciiim.

cognitive cognitive O okypete Duka Tesla Duka Tesla S shot bogurtlenkusu bogurtlenkusu marilyn monroe marilyn monroe @Sephoraa queenEb queenEb
@Margarikotin

Azıcık kankacı başlık mı oldu sankim in the way o_O:KK200:
Tamda aklımdan geçenleri söylemişsiniz. :KK66: Sanki değil aynen öyle olmakta...:KK51:

Cicek22 'nin yazdığı tarzda mesajlar daha çok olsa yeni arkadaşlar keşfedebiliriz.
Hemen DonukPudra kim baktım mesela.

Millan cok dikkatimi cekiyor. Cok zeki oldugunu dusunuyorum. Keske daha cok yazda foruma :KK43:
Donukpudra kitap bolumunden favorim hatun.
Surrender neden bilmiyorum bu hatunun yorumlarini okumadan gecmiyorum.

Son düzenleme:
Dikkatimi çekmeyi bırakın, kafamda bir yerde toplaşıp sohbet bile ediyoruz grupça. Önce kısa bir tanışma faslı sonra ne konuşacağımızı bilemediğimiz için sıkıcı Fransız filmlerindeki gibi uzun bakışmalar ve nihayet açılma, sohbet ettikçe keyiflenme. Kafamdaki sohbetin yegane kişileri;
vargasabreu vargasabreu
@MissCherryBlossom
O okypete
@safkelebek
@Sephoraa
Duka Tesla Duka Tesla
@CathyLizzie
bogurtlenkusu bogurtlenkusu
marilyn monroe marilyn monroe
S shot
@mervecik01 (sohbette muhalefetine ihtiyacımız var. ama feminizme fazla yüklenme pilis, kırılırım.)

Ve tabii ki Mune Mune hanım. <3

Yaa sen 1tanesin :> benim de kafamdaki liste asagi yukari ayni. Ben de yaziciiim.

cognitive cognitive O okypete Duka Tesla Duka Tesla S shot bogurtlenkusu bogurtlenkusu marilyn monroe marilyn monroe @Sephoraa queenEb queenEb
@Margarikotin

Azıcık kankacı başlık mı oldu sankim in the way o_O:KK200:

Körler sağırlar birbirini ağırlar oldu kızlar:KK70:
Ama napalım canım fikirlerimiz uyuşuyor da birbirimizin dikkatini çekiyorsak!:KK50:

Back
X