• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumda en çok dikkatini çeken üye?

baston değilde 6 .7 sene sonra bir gelin alıp kaynana ünvanı alacaksın yavruu..
Farkındayım şimdiden kendimi o özel rütbeye hazirliyorum:KK11::KK45: dilimi torpulemeye baslamaliyim :KK14:

En yakin arkadaşım sevdigim komşumda Of lu siz karadenizliler çok cana yakinsiniz seviyorum sizi :KK200::KK74:

Son düzenleme:
@officie yanlış hatırlamıyor isem espritüel gelmişti bana
@okypete her yerde bulunuyor :)))
@HanimKelesimiGetir nickine ve o el haraketi yokmu :)))) yorumlarınıda beğeniyorum
@Bilgece yorumları beğeniyorum
Evelynn Evelynn kedileri seviyorum :)))
@Surrender kitap okumayı seviyorum :))
Kakao ve Ben OFLUYUM SEVİLEN BİR KADINIM VE BEN BİR ANNEYİM. yemeklerden beğeniyorum
daha birkaç kişi var ama şu an aklıma gelmiyor :))))
@ mune :)))))))))

haaaaaa

@yamukprenses :)))) bu nicki ilk olarak 1998 chatte yaptığımız bir şaka sırasında ben uydurmuştum bir radyo proğramında enteresan nickler diye bir konu için arayıp söyledikten sonra tuttu nick bilseydim patentini alırdım :))))

:KK68::KK68::KK200:

@officie yanlış hatırlamıyor isem espritüel gelmişti bana
@okypete her yerde bulunuyor :)))
@HanimKelesimiGetir nickine ve o el haraketi yokmu :)))) yorumlarınıda beğeniyorum
@Bilgece yorumları beğeniyorum
Evelynn Evelynn kedileri seviyorum :)))
@Surrender kitap okumayı seviyorum :))
Kakao ve Ben OFLUYUM SEVİLEN BİR KADINIM VE BEN BİR ANNEYİM. yemeklerden beğeniyorum
daha birkaç kişi var ama şu an aklıma gelmiyor :))))
@ mune :)))))))))

haaaaaa

@yamukprenses :)))) bu nicki ilk olarak 1998 chatte yaptığımız bir şaka sırasında ben uydurmuştum bir radyo proğramında enteresan nickler diye bir konu için arayıp söyledikten sonra tuttu nick bilseydim patentini alırdım :))))
teşekkür ederim seviyorum bu mutfağı ve resimlerini çekmeyii..:KK19::KK19:

Farkındayım şimdiden kendimi o özel rütbeye hazirliyorum:KK11::KK45: dilimi torpulemeye baslamaliyim :KK14:

En yakin arkadaşım sevdigim komşumda Of lu siz karadenizliler çok cana yakinsiniz seviyorum sizi :KK200::KK74:
övünmek gibi olmasın:KK76::KK76:ama cidden samimiyizdir genelinden bahsedicem tanışırsın o kadar çabuk kaynaşırızki . bakma burada siyasette tartıştığımıza bi vargasabreu vargasabreu var mesela onun gençliğine ve savunduklarındaki bağlılığına gizliden gizliye hayranlık duyuyorum bide kadesa kadesa var yaptığı yorumları hep takip ediyorum..bide @HayyaL yorumları na değer verdiklerimden

övünmek gibi olmasın:KK76::KK76:ama cidden samimiyizdir genelinden bahsedicem tanışırsın o kadar çabuk kaynaşırızki . bakma burada siyasette tartıştığımıza bi vargasabreu vargasabreu var mesela onun gençliğine ve savunduklarındaki bağlılığına gizliden gizliye hayranlık duyuyorum bide kadesa kadesa var yaptığı yorumları hep takip ediyorum..bide @HayyaL yorumları na değer verdiklerimden
Teşekkürler hemsehrim :)

Tesekkurler Kakao Hanim cok naziksiniz efendim :)

mesela Evelynn Evelynn siyasette okurum yorumlarını ve ayrıştığımız noktalar var ana o dane bi bakmışım gelmiş yemeğime yorum yapmışş. burdaki bu inceliğini severim..

napam şekerim kıskanıyorum seni...ve gurur duyuyorum
:KK70::KK70:
herkes vargasabreu vargasabreu hayranı çıktı :KK70:

Back
X