Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öldüm de ben mi bilmiyorum kız:))
selamün aleyküm

Yo sadece yorumların için dedimÖldüm de ben mi bilmiyorum kız:))

marilyn monroe
  ne zaman bir konuya yorum yapacak olsam bakıyorumki beynimden geçeni çoktan yazmış bile. yada geriye dönüp bir bakıyorum benim yaptığım yorumu farklı kelimelerle anlatmış. tarzını sevdiğim bir üye.

marilyn monroe
  ne zaman bir konuya yorum yapacak olsam bakıyorumki beynimden geçeni çoktan yazmış bile. yada geriye dönüp bir bakıyorum benim yaptığım yorumu farklı kelimelerle anlatmış. tarzını sevdiğim bir üye.Özlettin kendini.selamün aleyküm
kalp kalbe karşı derlermarilyn monroe ne zaman bir konuya yorum yapacak olsam bakıyorumki beynimden geçeni çoktan yazmış bile. yada geriye dönüp bir bakıyorum benim yaptığım yorumu farklı kelimelerle anlatmış. tarzını sevdiğim bir üye.

kk zayıflatıyor diyebilirim Zira kilo aldım uzaktaykenÖzlettin kendini.
 bende özledim seni kedicik
bende özledim seni kedicik
Gel kk'nın dertleriyle diyete sokalım seni. :))kk zayıflatıyor diyebilirim Zira kilo aldım uzaktaykenbende özledim seni kedicik

office

office
 marilyn monroe
  ( eski adı leonela sanırım, yoksa karıstırıyorum mu bılemedım)

marilyn monroe
  ( eski adı leonela sanırım, yoksa karıstırıyorum mu bılemedım) kadesa

kadesa
 norwegian

norwegian
 Laale

Laale
 4justice

4justice
 _MedceziR_

_MedceziR_
  tembelim yaa ondandır
 tembelim yaa ondandıryok leonela değilim ben, direk marilyn monroe nickiyle üyelik aldım, leonela kim sever miydinoffice
marilyn monroe ( eski adı leonela sanırım, yoksa karıstırıyorum mu bılemedım)
kadesa
norwegian
Laale
4justice
_MedceziR_
daha yazacaklarım var ama aklıma şuan aklıma gelmıyor yahutembelim yaa ondandır
o kadar tembelim kii
aklıma bile gelmıyor

cidden mi?yok leonela değilim ben, direk marilyn monroe nickiyle üyelik aldım, leonela kim sever miydin
 ne kadar da benzıyorsunuz
 ne kadar da benzıyorsunuz
insan insana benzermiş :)cidden mi?ne kadar da benzıyorsunuz
ben o oldugunu düşündüm
evet, öyle :=) olmadığın kesinleşmiş olduinsan insana benzermiş :)

3 tam 1 robot
 ve

3 tam 1 robot
 ve 
			 EnHarbiKiz

EnHarbiKiz
  HanimKelesimiGetir
 ,

HanimKelesimiGetir
 , 
			 office
 ,

office
 , 
			 kadesa

kadesa
  Cui Bono

Cui BonoÇok var aslında ama özellikle beni son dönemde Güldüren ama tanımadığım 2 üyeyi yazmak istedim.
3 tam 1 robot ve
EnHarbiKiz
Bunun dışında fikirlerine genelde katıldığım ve Sevdiğim üye Arkadaşlarım O okypete ,HanimKelesimiGetir ,
office ,
kadesa
Bunlar haricinde naif bulduğum çok kırılgan ama mantıklı olduğunu düşündüğüm bir üye daha var:Cui Bono

Bilmem miSayın Hayyal, bende çok naifimdir bil istedim
 naif harbi kız
 naif harbi kız 
@HayyaL, ben de sana karsi bos degilim canimÇok var aslında ama özellikle beni son dönemde Güldüren ama tanımadığım 2 üyeyi yazmak istedim.
3 tam 1 robot ve
EnHarbiKiz
Bunun dışında fikirlerine genelde katıldığım ve Sevdiğim üye Arkadaşlarım O okypete ,HanimKelesimiGetir ,
office ,
kadesa
Bunlar haricinde naif bulduğum çok kırılgan ama mantıklı olduğunu düşündüğüm bir üye daha var:Cui Bono
 yav siz benim naifligi hassasligi agiz birligi etmis gibi soyluyorsunuz, aksine hircinim asabiyim
 yav siz benim naifligi hassasligi agiz birligi etmis gibi soyluyorsunuz, aksine hircinim asabiyim  hep nick yuzunden dmi bu duygusal yansimalarim
 hep nick yuzunden dmi bu duygusal yansimalarim 
Nick harici o Avatar yok mu o işte bütün bu sıfatların ana kaynağı@HayyaL, ben de sana karsi bos degilim canimyav siz benim naifligi hassasligi agiz birligi etmis gibi soyluyorsunuz, aksine hircinim asabiyim
hep nick yuzunden dmi bu duygusal yansimalarim