• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumda Yeniyim. sizlerle tanışmak arkadaş olmak gercek bir dost olmak istiyorum.

Evde canın sıkılır mı insanın yahu ? O kadar çok yapılacak iş var ki . Kitap oku ,film izle , oyun oyna ,kk da gel bizlerle konuş . Ben hep buralarda oluyorum . Bundan sonra canın sıkılmaz . Bak ben sıkılır gibi oldum ,hemen bir uğraş edindim. Senaryo yazmak gibi..:34:

haklsın ama ne bilem bazen sıkılıyorum işte ama senin kardeşin annem vardır evde belkide o neden le sıkılıyorsundur ben sabahtan akşama kadar tekim de birazzz :) o yüzden bazen dışarı çıkmak dolaşmak istiyorum ama tek cesaret edemiyorum :) sen hiç mi çıkmazsın dışarıı :)

haklsın ama ne bilem bazen sıkılıyorum işte ama senin kardeşin annem vardır evde belkide o neden le sıkılıyorsundur ben sabahtan akşama kadar tekim de birazzz :) o yüzden bazen dışarı çıkmak dolaşmak istiyorum ama tek cesaret edemiyorum :) sen hiç mi çıkmazsın dışarıı :)

Evdeyim dediysem o kadarda değil =) Tabikide çıkıyorum zaman zaman arkadaşlarımla buluşuyorum benimkiyle buluşuyorum ediyorum ..

Senin gibi pozitif biri ile başka türlü olmam mümkün mü ? :17:
ilk mesajın bile çok sevimliydi :16:

canım benim yaa :) teşekkür ederim :17: gerçeten hayata pozitif bakmak çok güzel bir şey ama senin işin varmış ya ne kadar çok sevindim bilemessin bende adım atmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu durumlar biraz canımı sıkıyor benim .. :(

Evdeyim dediysem o kadarda değil =) Tabikide çıkıyorum zaman zaman arkadaşlarımla buluşuyorum benimkiyle buluşuyorum ediyorum ..

işte benim ki o kadar :) ben çıkmıyorum hiç çok nadir erkek arkadşımda çalışıyor çok sık görüşemiyoruz arkadaşlarım hep dağıldı benim . ...

canım benim yaa :) teşekkür ederim :17: gerçeten hayata pozitif bakmak çok güzel bir şey ama senin işin varmış ya ne kadar çok sevindim bilemessin bende adım atmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum bu durumlar biraz canımı sıkıyor benim .. :(

Hangi şehirdeydin canım sen ?

Hangi şehirdeydin canım sen ?

ben adanalıyım tatlım :) ama su anda niğdedeyiz katipliğe hazırlanıyorum o da olmasa ne yapacağım bilmiyorum bazen çok umutsuzluğa kapılıyorum benimde bir işim olsun istiyorum ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorm ünv. işletme kazandım ama gitmedim . istememiştim olacaksa sağlıkla ilgili olsun veya hukuk olsun istedim ama bazı durumlardan dolayı artık sadece açıktan okuyabileceiğim öyle işte canım

Canım ıspartada okuyorum 7 yıldır bitiremediğim bi okulum var:26: Nişanlıyım,asker yolu gözlüyorum:14:

Canım ıspartada okuyorum 7 yıldır bitiremediğim bi okulum var:26: Nişanlıyım,asker yolu gözlüyorum:14:

7 yıl mı ah canım niye o kadar uzun sürdü bölüm okul nedir acaba çok uzun sürmüş :26: üzülme kıyamam :) bak ne güzel nişanlıymısnn çok mu var kavuşmanıza :)

Back
X