dur bi öyle hemen yazılmaz daha birinci bölümü bitirmeme çok var![]()
off yaaaaaaaaaaaaa :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dur bi öyle hemen yazılmaz daha birinci bölümü bitirmeme çok var![]()
kızlar bende tıbbi sekreterlik okumak istiyorum ama puanı yuksek ygs 3 ten 360 la alıyor yada artık son care dısarıdan eczane hizmetleri okurum
bende tıbbi sekreterliği çok istedm ama sağlık meslek liseleri dikey geçiş yapıyor canım bize yer kalmıyor ikinci ögretimlere yerleşebiliyoruz anca oda 50 kişilik yer varsa 2 3 kişisi düz lise oluyor düşün. ama uzaktan var süleyman demirel ünv. ve ankara ünv. 324 360 arası istersen bir araştırben öyle yapacağım açık ögretimden farklı tabikide
ama canım kat sayı farkı kalktı artık eşitizzzz :) bitanem olur belki dısarıdan eczacılık hizmetlerini hiç duydun mu bn soruyorum duyan yok hiç ama bn internette gördüm ya eminim
Hoşgeldiiiiin :) Ben de 20 yaşındayım. Eğer istersen bu forumdan çok iyi yararlanabileceğini garanti ederim sana :)
merhaba elif :) memleket neresi yaşlarımız da o kadar uzak değilmiş hani bende 20 sayılırım neler yapıyorsun anlatırmısın biraz :)
tek başıma çıkıp dolaşasım gelmiyor arkadaşım da yok zaten evde takılıyorum asosyal oldum iyice evet kardeşim var erkek sevgilim yokah ah desene aynı kaderi yaşıyoruz ev konusunda neden dışarı cıkıp dolaşmıyorsun canım peki sen =) bakalım nedenlerde aynı mı . kardeşin var mı bu arada sevgilin felan :)
ığdır.azeri kökenliyim.çalışmaktan nefes alamıyorum tabiki :) çooook sıkıldım.mücevher,değerli obje tasarlıyorum.2 yıllık kuyumculuk bölümünü bitirdm.şmdide işletme okuyorum.İstnbl nişantasnda bi şirkette çalışıyorum.sen anlat birazda...
tek başıma çıkıp dolaşasım gelmiyor arkadaşım da yok zaten evde takılıyorum asosyal oldum iyice evet kardeşim var erkek sevgilim yok
aynı şekilde yeniyim :) buradaki sıcak ortama dahil olmak için geldimm :)
İyi akşamlar hepisinize :) Foruma yeni üyeyim internette tesadüf gezinirken bir konu araştırıyordum ve buraya rastladım bazı yorumlar okudum . o kadar mükemmel iyi kalpli mantıklı kişiler varki burada bende üye olmak istedim sizlerle tanışmak arkadaş olmak
Bu sitede dostum diyebileceğim birilerini bulmak istiyorum. çok istiyorumArkadaş dediklerim dost dediklerim fazla olmadı hayatımda olsalar bile gittiler birer birer . derdimi anlatabileceğim benim dert ortağım olabilicek herşeyimi paylaşabileceğim bir arkadaşa o kadar ihtiyacım var ki .
İsmim aleyna 19 yaşındayım çok ta neşeli biriyim sizlerle tanışmak için can atıyorummm :) :)![]()
canım mrb ben duygu 24yasındayım aynı seylerı paylaşıyoruz benımde bu zamana kadar dost dedgın bırer bırer gıttıler...ama olsun form uyelerı var dımı ama mesela ben burdan tanıştıgın bı tanecıkbı arkdasım var çok ıyı sızden ıyı olmasın senı sevıyorum mervebakihoşgeldın aramıza...
ne kadar güzel bir işin var okuyorsun mesleğin var bence bunların değerini bilmelisin elif şükretmelisinbende adanalıym 19 yaşındayım 20 ye gireceğim okul biteli 2 yıl oldu ünv. kazandım ama gitmedim istemediğim bir bölümdü . şimdi boştayım bütün gün ev ara sıra dışarısı öyle geçiyoor hayatım katipliğe hazırlanıyorum tatlım
hosgeldın kadınlar kulubune. ben kader:)
güzel tabi ama çoook sıkıldm 5 yıldır çalışıyorum.lise 3de grdm buraya.şükür diyorum tbi.stajerdm üni bitirdim.şimdide 2 ay sonra evleniyorum.nişanlımda bu şirkette üstelikevde durma kursa falan git inan çok katkısı oluyo insana iş hayatında.diksiyon,yemek,ilgilendiğin sektrle ilgili bir program kursu..evde durmaya çok karşıyım.halbuki en büyük hayalim
![]()
aynen bendeama senin kardeşin varmış bak ne güzel o bile birşey canım bende o da yok keşke aynı şehirde olsaydık ne güzel olurdu
![]()