canım saygılı olmaya dıkkat edıyorum...ama ıtırafta edeyım bazı arkadaslarda...polemıge surukluyor...ya yazılan konuyu yada yorumu ıyı okumayıp..yanlıs anlamalar sonucuda...karsılıklı yazısmalar oluyor...ama her zaman saygımı koruyorum...ve bıldıgım yardım edebılecegım...bır durum varsa...bunu paylasıyorum...bos yere bır seyler yazmıyorum...
ve lereenım..tesekkurler ederım...bu kurallara dahada dıkkat edecegım...mutluluklar...
Larenim böyle önemli bir konuya değindiğin için tebrik ederim. Bende elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum, sürçü lisan ettiysem affola diyorum! Saygı, sevgi, samimiyet, paylaşım ve iyi niyet herşeyin üstünde olmalı bence...
Elimden geldiğince forum kurallarına uymaya çalışıyorum.
Yazdıklarımın okunaklı anlaşılır olmasına dikkat ediyorum.
Arada yuvarlamalar yapıyorum :mymeka: imla kurallarını unutuyorum :mymeka:
ama saygısızlık yapıp, kalp kırdığımı sanmıyorum.:1no2:
Hatırlattığın için teşekkürler ablacım.
lareenim ablacım böyle bi konuya değindiğin için teşekkürler a.s. hassas bi konu gerçekten .
ablam yazdığın kuralların hepsine olmasada ( yani nokta virgül gibi yazım işaretlerine dikkat etmediğim oluyor bazan ) ama diğer kurallarda kendimle övündüm çünkü kim olursa olsun küçük büyük saygım herkes için sonsuzdur. ki önce kişinin kendisene saygı göstermesi lazım yoksa kişi karşısındaki insana saygı gösteremez.
burda bile kimseyi kırdığımı sanmıyorum. kurallarada uyuyorum.şunuda söylemeden geçmiyeyim zevk alarak zamanımı en güzel şekilde geçirdiğim yer burası .
iyiki varsın kadınlar kulübü :enbuyukkk:
a.s.a.s.a.s.
Sağol ablacım benim , çok güzel anlatmışsın olması gerekenleri...Tüm maddelere uyulsa burası herkes için harika bir yer olur gerçekten.Şeniz
Eline , emeğine sağlık ablam a.s.
Kurallar bizi sınırlamak için değil, düzeni korumak için gerekli. Bizim için de sitede iyi bir yerde olmak çok önemli olduğundan, yaşasın kurallar, yaşasın KK :hooray: :enbuyukkk:
canım aynen katılıyorum söylediklerine,her ne kadar sanal bir ortam da olsa karşımızdakinin bir insan olduğunu unutmayalım...
ne demişler! kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi, başkasına yapma!!!...))-tatlicadiarzu-
saygılar!!!...
Kalitesi düşük olanlar kendini hemen belli ediyor, sitemizde allahtan saçma sapan yorum yapan fazla kişi yok..Herşey seviye ile yürütülmelidir sanal ortam olsa dahi..
çok güzel özetlemişsiniz....çok teşekkürler paylaşım için.
çok önemli noktaları bir araya getirmiş oldunuz ara sıra muhakkak girip göz atmam lazım ki kendimi değerlendirebileyim....