Forumlarda saygıdeğer biri olmak için 13 kural

lereenim hanım sizi çok takdir ediyorum. nezaketiniz paylaşımcı ruhunuz. burada da çok güzel anlatmışsınız her şeyi. teşekkür ederim kendi adıma

paylaşımınız çok güzel teşekkürler .........

insan her yerde insan öle değil mi sanalda olsa karşımızdakinin bi insan olduğunu unutmamalıyız ben bu şekilde yaklaşıyorum konulara veyorumlara.....a.s.

saygı görmek için önce saygı göstermeliyizz.

Son düzenleme:
Katılıyorum,günlük hayatta uymamız gereken herşey (özellikle de saygı) sanal alemde de büyük önem taşıyor.

9.uncu madde benim görüp çokta rahatsız olduğum bir durum inşallah kendilerine çeki düzen verirler.

kesinlikle katılıyorum . bu kadar kaliteli bir site bizim güzel anlamlı işe yarar paylaşımlarımızla bir araya geliyor
bunu en güzel şekilde yansıtmak bizim elimizde.

birbirimize bu okadar çok konuda yardımcı oluyoruz ki bunu untmamak üzere saggı ve aiilik içinde kullanmaya devam:)

1-) "Bilgisayar başındayım", "istediğimi yapabilirim" diye düşünmeyin.İnsanlara saygılı olun. En azından gerçek hayatta olabildiğiniz kadar.
2-) Küfür etmeyin. Küfür edenleri uyarın. Forum hariç istediğiniz yerde istediğiniz kadar küfür edebilirsiniz. Ama burası ortak kullanılan bir alan.

Birbirlerimize karşı saygılı olmak... İşte her şey bu kadar basit. Saygı göster ki saygı gösterilen ol...

Keske yazdiklarinizi herkes uyabilse.
Ekran arkasinda aslan kesilmek kolay oluyor bazilarinda.
Herneyse,
Kurallara uyalim, uymayanlari "kotu icerik" butonuyla uyaralim.

Çok güzel bir konu olmuş gerçekten , mutlaka uyulması gereken kurallar bunlar paylaştığınız için teşekkürler bende dikkatli olmaya çalışıyorum

taa 2008' de açılan bir konu ama çok güzel bir paylaşım olmuş.

bence bu konu her gün tekrarlanmalı, insanların gözüne sokulmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…