Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

Oooooooo 9 kişi olmuş, espri gerçekmi olacak??
Reesimmmmmm alkisalkisalkis
Reeesimmmmmmm alkisalkisalkis

işin ciddi tarafı burda birkaç arkadaş cesurca resimlerini koyuyo
ve ben çok resmi çalınıp farklı sitelerde sergilenenleri duydum
ve biçok kezde erkek yakaladım yöneticilerede söyledim

neysee resmini koymayan yüzlerce bayan var şu şu güzel desek resimlerini koymayan güzellere haksızlık olur

ama kk den msnde beni kim görse ne güzelmişsin kız sen diyo

ee kendinden bu kadar övgüyl bahsettiğine göre güzelsin demekki ammavelakin biz göremedik

ya kusura bakmayın arkadaslar kendini begenmıs tiplerden hiç haz etmem ...dıs gorunus tek basına guzel olamak için yeterli degil bence

Melek'çim güzeldir ya...Fücudunu biliyorum ne giydin topiğinden ama tam yüzünü görmedim hiç, bence zaten koymasın resim falan, aman mazallah...
Ben de koymuyorum tırsıyorum valla.

her insan kendini guzel bulur ...ulu orta ben guzelim soyleyim boyleyim demeyenlerin oz guvenleri yok mudur? tabiki vardır

bende ilaveten bişey söylemek istiyorum.. bu resim olayı hakkaten başa bela.. sevgilim anllattı. ya haberlerde izledi yada gazetede okudu tam emin degilim.. uyanınca telde sorarım =)
sadede geleyim.. kadın bi siteye resmini koyuyo.. aradan zaman geciyo.. kadının eşine bir mail geliyo bir internet sitesinden.. işte acayip içerikli tanışalım görüşelim cinsli edepsiz bi mail.. ve o maildede karısının resmi.. ortalık karısıyo tabi.. bu çift o internet sitesini mahkemeye veriyo... tesadüfe bakınki eşine denk gelmiş.. allah bilir kaç kişiye daha gitti o mail.. ve adama gelmese böyle bir mail hiç haberleri olmayacaktı.. allahın işi işte.. ama daha kötü sonuçlarda dogurabilir... dikkatli olmakta fayda var diyorum sözü yine arkadaslara bırakıyorum.. ii sohbetler....a.s.

bence yeşilgözlü melek bi foto koymalı sonra silersin ee kendini övmesi değil olay biz övelim bırakta :)

Melek senin kendisi hakkında "Ben çok güzelim" diyen kızları öz güvenli bulman çok normal tabi öyle diyebildiğine göre.Şahsen fikrimki; karşısındaki bir bayana iltifat eden diğer bayan daha özgüven sahibidir ve bunu yapabilen çok az bayan vardır herkez bilir bunu.ıltifat işitenlerde bunu böyle "Beni çok beğenirler" falan gibi söylediğin her durumda abez kaçar zannımca.
*Birazdan kırmızılara düşeriz gizem.

arkadaşımız şimdi çıkmış belki yarına ispatlar sözlerini :)kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…