Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

avatarina kendi fotografini koyup da benim gordugum butun arkadaslar cok guzel bence :lepi: kalplerinin de guzel olduguna eminimopuyorumnanaktan

benim icin guzellik estetik gorunumden ve oranlardan cok 'butunluk' le ifade edilir.

mesela dingiltere kralicesi (hacer), bu arkadasi videolarindan, blogundaki yazilarindan, forumdaki basliklarindan takip ediyorum ve konusmasi, ses tonu, tavirlari, hanim hanimcikligi, yetenekliligiyle dis gorunusu tam bir butun. bu yuzden 'sitenin en guzeli' seklinde haddim olmayan bir iddia atmasam da ortaya ben cok begeniyorum diyelim. opuyorumnanaktan

diger arkadaslarimi da gorsem eminim ki oyledirler zemuszemus

p.s: hacer'cigim korkma sana kafayi takmis bir sapik falan degilim. :roflol:

susu18
busra yğt bunlar tahmın tarzlarını çok beğeniyorum
liv de çok guzel bence buda 6.his
ilarzuyu çokk beğeniyorum
aybiye zehra
şimdilik bunlar geldi aklıma

evt efuli de hoş biriymiş ama bence lens takmasa daha güzel olur kendi göz rengi çok güzel ve gerçekten yakışıyor lense hiç gerek yok siyah saç ve kendi gözlerinle çok hoşşunnopuyorumnanaktan

susu18
busra yğt bunlar tahmın tarzlarını çok beğeniyorum
liv de çok guzel bence buda 6.his
ilarzuyu çokk beğeniyorum
aybiye zehra
şimdilik bunlar geldi aklıma

ben de senin yüzünü göremesem de içini beğeniyom anammm:))) çikelata şelalem

baktim ilarzu da cok güzelmis gamzeler falan yakiyo yani :)

:kedi::kedi: dur kız bi utanayım hazır yeri gelmişken:kedi:

çok teşekkür ederim görkemcim çok incesin.

ilarzu çok şirinn çok tatlı çok güzel bi hatun onun gamzesi yeter

ona gamze değil belediye çukuru diyoruz biz aramızda kkarabiberim:)))) çünkü maşallah gülünce bi içine göçüyor ki videolardan da görmüşsündür doldur çorbayı iç ordan kaşık kaşık:roflol:

neyse canım çok teşekkür ederim böyle de olunca insan bi tuhaf oluyor ne diyeceğini şaşırıyor:))) çok teşekkürler canım

oy oy oyy ben bu sözlerle bugün yere inmem göklerden çok utandım
çok teşekkür ederim kuzum, güzel bakan güzel görüyor

Özloş ablayı(Özlem) çok beğeniyorum
Haceri de çok beğeniyorum Allah sahibine bağışlasın....

bende güzelmişimakannehir
ben demiyom görenlerin yalancısıyım -tatlicadiarzu-
e onlarda haklı işte makyajlan filan ecücük birşeye benziyoz
:roflol:

neysem şaka bir yana

leyla01 gerçekten hoş kız
büşra yiğit
saruboceg
gurbişim
lady34
ilarzu
çirkinbetiş
laale
duyguçıkmazı
unuttuklarım eminim vardır aklıma geldikçe yazarım

ilarzu bence maşallah hem güzel hem sevimli ya şeker gibi.

hem de seni yer üstüne dimi krem şokella seni:))) çok teşekkür ederim canımm gönlüne sağlık

eminim çook güzelsindir çiçeğim avatarına balkınca sanki sen mişin gibi geliyor hep bana da:)))
bi görsem çok süper olacak daadelikafadulden

tşk.ederimmm opuyorumnanaktan

kız çiçek yüzlü senin de çok adın geçiyor merak ettim seni ben de canım nasıl görecem ben senin güzel yüzünü?

Ta ta ta ta beng beng beng ciuf ciuf :tomato: :tomato: ..Kimse kalmadı,herkesi öldürdüm, Tek güzel ben kaldım.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…