Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

ya burda bi yerde resimleri varda ben mi göremiyorum bakıyorum bakıyorum sayfalara resimlerini göremedim bende merak ediyorum nerden gördünüz tamam bazılarını profilinden bende gördüm arztez mesela süper bi bayan ama bu topicte ayrıdan resimler varsa banada söyleyin bakayım ok

evet ya bende resim göremiyorum yani isimlerini çok duydugum leyla ve büşra hariç ilarzu artez bunları göremedim resimleri varmı ?

beni güzel bulan.. güzel bakan bütün gözlere tesekkür ederim.. simardimm-tatlicadiarzu-

bende o kadar cok güzel biliyorumki.. nick saymaya cekiniyorum birini unuturum diye.
ama nicki duyuncada sevinio insan..

simdilik aklima gelenleri yazayim..

ilarzu
tadli
maeves
özlem
teknolog
Cigdem83

simdi cikmam lazim devami yarin :roflol:

kı<lar burda herkes çok güzeldir eminim.adımıgöremedim zaten aatarım da yok ama emin olun ki çok güzelim çok.tc nin ene güzel kadınına benzedigim sölenir hatta daha güzel oldugum.:kedi:

kı<lar burda herkes çok güzeldir eminim.adımıgöremedim zaten aatarım da yok ama emin olun ki çok güzelim çok.tc nin ene güzel kadınına benzedigim sölenir hatta daha güzel oldugum.:kedi:

mesajını tam anlayamadım canım,bazı harfler eksik çıkmış.Türkiye Cumhuriyeti mi demek istedin T.C derken...? Öyleyse hımm demek ki seni görenler Türkiye Cumhuriyetindeki tüm kadınları kızları teker teker görmüş olmalılar...:hulya:

tek sen bana cevap verdin arkadaşım güzl olmam seni neden o kadar rahatsız etti.yazımı düzgün okursan ne dedigimi anlarsın.lütfen çarfıtma.

tek sen bana cevap verdin arkadaşım güzl olmam seni neden o kadar rahatsız etti.yazımı düzgün okursan ne dedigimi anlarsın.lütfen çarfıtma.

Güzel olman neden beni rahatsız etsin kaydirigubbakcemile3

ben acaip çirkinim, ucubeyim,ondan belki kıskanmış olabilirim -tatlicadiarzu-:roflol: ( biri sürü arkadaşla sohbet ediyorum burada,farkedememişsin )

yazını düzgün okudum ama sen düzgün yazamamışsın canım...ya da bazı harflerinde sorun var klavyenin..T.C nin en güzel kadınından daha güzelim cümlesi komik geldi.Durum bundan ibaret...:roflol:

bikerede ben çirkinim diyen birini görsem dişimi kırıcam
tc nin en güzel kadınından daha güzelim demek bana şunu çağrıştırıyor
başka ülke vatandaşıyım hepinize bin basarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…