Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

bir de annecimle beni ekliyim bakalım benzetecek misiniz??? Çok isterdim gözlerim anneme çeksin mavi mavi bakayım diye ama Allah böyle yaratmışş... ınşallah çocuğum olursa anneme çeker gözleri opuyorumnanaktan

Vayyyy bu foton ötekinden daha güzel tatlımopuyorumnanaktan

zehirrr yirim kız senii opuyorumnanaktan

evt efuli de hoş biriymiş ama bence lens takmasa daha güzel olur kendi göz rengi çok güzel ve gerçekten yakışıyor lense hiç gerek yok siyah saç ve kendi gözlerinle çok hoşşunnopuyorumnanaktan

teşkkür ederm cnm çoğu kişide lens takma diyo artk kullanmıyorum:)kaydirigubbakcemile3

Özloş ablayı(Özlem) çok beğeniyorum
Haceri de çok beğeniyorum Allah sahibine bağışlasın....

:kedi:canım ya ok ama çok teşekkürler...sizin güzel bakan gözlerinizin güzelliği birtanemopuyorumnanaktan
valla ciddi söylüyorum kk da sanırım çirkin bayan yok hepinize kocaman maşallah şekerler

vallahı sankı kk dakı bayanlar tek tek secılmıs kı okadar bakımlı ve hoş.zaten bakımsız bayan vardır ..
kkda ıse bakımsız yokkı...
ama aralarında bırısı varkı guzellıgı ve yorumları yorumlar karakter yansıtır..
strawberry35 allahım gordum şok oldum aceba ben o yaşa gelınce nasıl olcam..
gercekdende ızmır lı olmanın faydası varmı dıye gectı ıcımden ..yasına ragmen vallahı taş cıkartır herkese

duygusall çok güzelsin balım maaşallah. fiziğinde çok hoş:))

eftenfüstenkonular(ay ne uzun nickin var kıss) ben seni göremedim ama eminim çok güzelsindir. gönlünün güzel olduğunu görüyorum ,yüzünü görmesemde olur dışa vurmuştur o güzellik eminim:))))

kaydirigubbakcemile3 Hangi niki denesem kullanılmaktadır mesajı geldi napayım .Ben de absürd birşey seçeyim bari dedim..Çok sağol canım :kedi:Şeniz
senin gözlerin yeter makyaja ne hacett canımmm harikasın vallahii çok beğendim seni a.s.

Sağol canımopuyorumnanaktan

hehe kuşum suratımda hat yok ki seksi olsun hehe yusyuvarlak düz bir surat ama sen öyle diyosan öyledir dermişim hehe-tatlicadiarzu-Şeniz

Amma güzel kız varmış haa kaydirigubbakcemile2
Acaba Kim çirkin topiğimi açsak ne delikafadulden
merak ettm kendini çirkin bulanları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…