Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

Ben Büşra'dan bahsediyorum.Aynı kişi değilse o fotoğraftakiler ne olacak sanki ? Başkalarına hakaret edenler daha mı masum ? O yüzden açıklaması ne olursa olsun o kadar da hayati bir konu değil.sositososito

bu topige kendini begenmıs bir arkadas yuzunden yazmayı dusunmuyordum ama ilarzu o etiketleri gorunce cok sasırdım ...ilarzu senin makyajsızda fot.nı gordum gerkcekten cook guzelsin kım onu soylediyse bosver salla ya

yok ben kendim için hiç rahatsız olmadım biliim ben kendimi livim ben de beğenmem makyajsız halimi zaten de diğer çiçekler hakkında kırıcı neden yazıyor ona taktım yazdım.

herkeş çikin:))) ,yalan sölıyonuz, o çirkinaslında..

yani en çokta bunlara güldüm heee:roflol:

ben de ona çok güldüm çok komikler de var gerçekten

foto diil ilarzunun makyaj videoları vardı ordan bile onun güzelliğini görmek mümkün makyajsız zaten güzel bide makyaj yapınca süper oluo ilarzuzemuszemus

gülen her insan güzeldir dimi çiçeğim samimi olsun yeter ki:)))

hımm gördüm :)))
şimdi o büşra
o büşramı kafamçokkarıştı

artrez cim saol bebeğim opuyorumnanaktan

kızlar hepiniz o kadar güzelsiniz ki ya bu kadar güzel biraraya aynı sitede nasıl toplanmış aklım almıyor bazen vallahiopuyorumnanaktan hepinize maşallah

Ben Büşra'dan bahsediyorum.Aynı kişi değilse o fotoğraftakiler ne olacak sanki ? Başkalarına hakaret edenler daha mı masum ? O yüzden açıklaması ne olursa olsun o kadar da hayati bir konu değil.sositososito

canım bence yanlış düşünüosun burdaki herkesin birbirine çok dürüst oldğunu düşünüyoruz en azından üstelik burda kaç tane insan onun hakkında yorum yaptı kimin burdaki insanları boşa oyalamaya hakkı varki.ben böle düşünüorum en azından

acaba dogru mu anladım

bir kısının baskasının fot.nı kullanmasına normal mı bakıyorsunuz (daha kesinligini bilmemıyoruz ama )?

belki eski halidir kilolu olduğu zamanlarda çekilmiştir o resim pek de yüzü görünmüyor büşranın bebekler.

tabikide hayati değil .o büşranın kendisi olsa ne olacak olmasa ne olacak. bizim hayatımızda değişen bir şey olmayacak..yalnız ayıp şurda.. qerçek resim sahibi deşifre ediliyor belkide izinsiz fotoğrafları kullanılıyor.. bu forumda dahil olmak üzere birileri resimlerini paylaşıyor peki ya resimleriniz alınıp kullanılsa ne yaparsınız? ama birileri yapıyor bu yüzden resmimi hiç bir yerde paylaşmam. çok ciddi bir olay. tabi bu benim fikrim arkdaşlar.. önce arkadaşında açıklamalarını dinlemeliyiz direk suçlarcasına bir şey söylemiyoruz ama bir qerçek varki resmi "ben" diye koyulan iki kişide birbirinden çok farklı..

:dance:
bebegim cok sagol bende seni cok icten ve yakın buluyorum Şeniz

cnm kızın isimini pek hatırlamıyorum oncekı sayfalara bakmam lazım ...baktıgımda soylerim olur mu
ay tabiki olur canımın içii.peşindeyim livim herşeyi takip ediorum seninle ilglii güzeller güzeli

acaba dogru mu anladım

bir kısının baskasının fot.nı kullanmasına normal mı bakıyorsunuz (daha kesinligini bilmemıyoruz ama )?

Millete hakaret edenlere ne demeli ?Onlar daha mı masum ? Kimsenin kalbini kırmıyorlar en azından.Başkasının fotosunu kullanan beni ilgilendirmez.Dediğim gibi benim için hayati bir konu değil.Kendini kandırır.zemuszemus

onunla bunu bir tutmanı anlamıyorum 2 side hos seyler degil tabiki ... acıkcası 2 sinin mukayese edilmesini pek dogru bulmuyorum

"Başkasının fotosunu kullanan beni ilgilendirmez " demıssın biraz empati yapsana birisi senin fot.nı ızınsız kullansa tepkın bu sekilde mı olurdu ? (daha dogrulugundan emin degiliz ama)

baby kuzum senden de bişey kaçmıyo hee delikafadulden ben büşranın profiline girdim bi sürü resim koymuş ozaman onlar kimm

kızlar büşranın profilindede aynı resimleri var
belki tarzını değiştirmiştir
eski resnimde küçüktü belki
zaten şuandada çok büyük sayılmaz

baby kuzum senden de bişey kaçmıyo hee delikafadulden ben büşranın profiline girdim bi sürü resim koymuş ozaman onlar kimm

belkide o kendisidir .. değişik olan diğer resim kendisi değildir :)) ama şuda bir qerçek ki aynı kişinin bir sürü resmini bulmak hiçte zor değil... facebook ve msn profillerinden rahatça ulaşılabiliyor hemde qüncel :S çok konuştum neyse..

iyide arkadaşlar o resimler birbirine benziyor
yalnız profildeki resimler biraz zayıf ve fotoshoplu okadar
yani bana öyle geldi

Fotoğraflarımı dostlarım ve ailem dışında kimse ile paylaşmam.Ben başkasının ftğ.nı kullananı tebrik etmiyorum farkındaysanız.Beni kandırsa ne olur,kandırmasa ne olur ? Önemsemem zerre kadar.Hayat memat meselesi değil benim için.
İkisini mukayese ediyorum çünkü bu forumda yaşanılan olaylar.Birine hakaret edeni asla tasvip edemem.Hele gizli gizli bunu yapanı hiç hazetmem.:icecream:

sırnaşık şeytabiki
benimmmsırnaşık şey(kendimi beyemiş bende):jeyyar:

kızlar durun az da kişinin kendisi açıklasın içiniz rahatlasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…