prensesesin dimi burun bile çok farklı geldi bana ben mi öle görüyorum yoksa anlayamadım.
canım çok teşekkür ederim canısım:)))
ya canlar bişey dikkatimi çekti onu paylaşmak istedim. ben konuların altındaki etiket kısımlarını konu açılınca otomatik olarak yazıldığını düşünüyordurm. sonra herlade konu sahibi de yazıyor diye düşündüm. pek dikkat etmezdim bunlara da üyelerin de yazdığını ben de şimdi keşvettim. neyse asıl sadede geleyim şekerler şimdi buraya herkes fikrini yazmış ne güzel değil mi? ama fikirlerini dürüstlükle ifade edemeyenler isimlerinin gözükmeyeceği şekilde aşağıya etiket kısmına yazmış. bi kaç arkadaşı gördüm çok güldüm gerçekten.
Etiketler kısmı
Etiketler
üye, arztez, arzuş, baş harfi ben, ben guzelim, bence, bi kilo makyajlı değil, daha güzel, defne en guzel, deniz_güneş, doğal güzellik, dogruları yazın, duygusal, en güzel, en güzel benim, en güzel kim, forumumuzun, güzel, güzellik, güzel, hangi, herkeş çikin:))), ilarzu, ilarzu makyaj guzeli, kime göre, kızı, leyla cok donuk, leyla01, maix çirkin, miss kk, niltol, okypete, sarıböceq, seçelim, seçin artık şu güzeli, sizce, size göre, stelina, tabiki ben:), yalan sölıyonuz, yarşma, yiğt busra guzel
o yazıyı yazan arkadaşa veya arkadaşlara soruyorum
-- oraya kadar yazacağına veya yazacağınıza neden mertçe çıkıp isminiz gözükecek bir biçimde yazmadınız a canlarım benim.. size maix çirkin leyla donuk ilarzu makyaj güzeli yazınca millet size ahlak dersi verecek diye korktunuz değil mi canlar?
korkmayın korkmayın.
Mertlikten korkmayın.
Şimdi açıklasa ne olcak ,açıklamasa ne olacak ? zemuszemus
preseses simdi gordum seninde gozunden birsey kacmıyor kuzum cidden cok farklı cıkmıs arkadas foruma girdiginde umarım acıklar
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...in-resmini-cekip-paylasalim-dersiniz-148.html arkadaşlar bu topiği gezerken büsranın iletisinden alıntı bi resim buldum bi bakın yanlışmı gördüm acaba.yada büşracım sana sorıyım bu senmisin hiç benzetemedim sana yaa ben demişsin ama
ilarzu canım o etiketler sayfadaki yazılara göre değilmi canım sayfadaki cümlelerden sanırım.hem sana laf atan kimse bence aynaya baksın kıskançlık yapmasın kimse.çok güzelsin sen canım bunu burda herkes bilio
inanmıyorum ya kafamçokkarıştı
çok ayıp ya hele maix bunu qörmesin kabul edilebilir bir şey değil..
böyle yazarak kendilerini tatmin ediyor sanırım bazılarımız. ilarzunun dediği qibi kimse yazan forumada yazsın .düşüncesinden niye çekiniyor anlamadım
Şimdi açıklasa ne olcak ,açıklamasa ne olacak ? zemuszemus
gayet tabi olmuşla ölmüşe çare var mı zemuszemus hem bence yazanlar çoktan firaridirrdelikafadulden
bu topige kendini begenmıs bir arkadas yuzunden yazmayı dusunmuyordum ama ilarzu o etiketleri gorunce cok sasırdım ...ilarzu senin makyajsızda fot.nı gordum gerkcekten cook guzelsin kım onu soylediyse bosver salla ya
CADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZUCADIARZU
hayranim kk bayanlarin dedektifligine :lepi:
livcim eğer sakıncası yoksa kim olduğunu sölermisin bende üzüldüm ayrıca seni görmediğim halde çok yakın bulurum kendime görüşlerinde o derece önemli
umarım livim . başkasının resmini kullanıyorsa büyük ayıp...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?