Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

ilarzu canım o etiketler sayfadaki yazılara göre değilmi canım sayfadaki cümlelerden sanırım.hem sana laf atan kimse bence aynaya baksın kıskançlık yapmasın kimse.çok güzelsin sen canım bunu burda herkes bilio

inanmıyorum ya kafamçokkarıştı
çok ayıp ya hele maix bunu qörmesin kabul edilebilir bir şey değil..
böyle yazarak kendilerini tatmin ediyor sanırım bazılarımız. ilarzunun dediği qibi kimse yazan forumada yazsın .düşüncesinden niye çekiniyor anlamadım

boşu boşuna etiketleri dolduruyolarlmaz:
bırakında adam gibi şeyler yazalım:1closedeyes:
saçma sapan etiketler yazıp yazıp doldurmayın
biz bişi yazamıyoruz
bence bunu belli kişiler yapıyosengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
bu topige kendini begenmıs bir arkadas yuzunden yazmayı dusunmuyordum ama ilarzu o etiketleri gorunce cok sasırdım ...ilarzu senin makyajsızda fot.nı gordum gerkcekten cook guzelsin kım onu soylediyse bosver salla ya

Milletin lafını takmaya değmez.Kim güzel ,kim güzel değil ?Bunu hangi vasıflara ait jüriler belirliyor ki burada ?Çirkin ,makkyaj güzeli desinler istedikleri kadar.Otorite mi bu arkadaşlar da haberimiz yok ?Miss Word'e gidip jüri üyeliği yapsınlar madem .zemuszemus

preseses simdi gordum seninde gozunden birsey kacmıyor kuzum cidden cok farklı cıkmıs arkadas foruma girdiginde umarım acıklar

livcim eğer sakıncası yoksa kim olduğunu sölermisin bende üzüldüm ayrıca seni görmediğim halde çok yakın bulurum kendime görüşlerinde o derece önemli

ya aslında hani benim için bana göre doğru yazmış dakaydirigubbakcemile3 diğer arkadaşlara yazılanlara çok kızdım neden böyle insanları rencide etme gereği duyuyor neyin bastırılmışlığı bu anlayamadım:))

aynen canım

Şimdi açıklasa ne olcak ,açıklamasa ne olacak ? zemuszemus

hiç bişey olmayacak da canım bu bence şudur örtününün altından sopayla dürtmek insanı. en azından yazan kişi kendisine yazılanları burda görüyordur az da olsa kendisine bi bakar acır kendisine.

gayet tabi olmuşla ölmüşe çare var mı zemuszemus hem bence yazanlar çoktan firaridirrdelikafadulden

frardır kesin innovam da bakarsın tekrar bi gözü kayar gelir bakar diye bizim de gördüğümzü anlasın dedim

bu topige kendini begenmıs bir arkadas yuzunden yazmayı dusunmuyordum ama ilarzu o etiketleri gorunce cok sasırdım ...ilarzu senin makyajsızda fot.nı gordum gerkcekten cook guzelsin kım onu soylediyse bosver salla ya

foto diil ilarzunun makyaj videoları vardı ordan bile onun güzelliğini görmek mümkün makyajsız zaten güzel bide makyaj yapınca süper oluo ilarzuzemuszemus

livcim eğer sakıncası yoksa kim olduğunu sölermisin bende üzüldüm ayrıca seni görmediğim halde çok yakın bulurum kendime görüşlerinde o derece önemli

bebegim cok sagol bende seni cok icten ve yakın buluyorum Şeniz

cnm kızın isimini pek hatırlamıyorum oncekı sayfalara bakmam lazım ...baktıgımda soylerim olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…