forumun en uzun problemi sanirim..

bewildhavefun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
26
5
86
İstanbul
eski erkek arkadaşımın bir şerefsiz çıkması ve iftiralarıyla beni tehdit etmesi, işi tüm çıplaklığıyla şuanki erkek arkadaşıma anlatamamam.

Son düzenleme:
Of çok kötüymüş.
Ne kadar şerefs*z adi bir sevgilin varmış
Allah'ım kesinlikle bunların hepsi adi,ahlaksız buna kanaat getirdim ya
Bir tane bile adam yokkk
Kendini suçlama canım.Akran sayılırız,18 yaşındayım bende.
Bu yaşlarda ne söylense inanıyoruz.
(aşkımmm sanaaa ölüyorummm biriciğim derken 3 yılın sonunda terk edilmiş bir safın sözleridir bunlar,ama artık saf degilim)
Ne güzel bir birlikteliğin varmış,bence şimdi söyle sevgiline.Güveniyorsan ve ayrılık olunca etrafa yaymayacagına eminsen tabii.
Daha sonra senin birliktelik yaşamandan ziyade ona söylememen sonunuzu getirebilir,ex psikopatında önüne keser.
Yani tehdit mehdit ederse arkamda kapı gibi sevgilim var dersin
Üzülme, düzelir

allah sabır versin ya seni bir daha tehdit ederse polise gitmekle tehdit et ablamında basına böyle bir olay gelmisti 4 yıl sonra anca kurtuldu heriften.

okuma sabrini gosterdiginiz icin tesekkurler kizlar :)
bi anlatayım diyorum, sonra bir bakiyorum cocuk bana ciddi anlamda cok durust cunku ben onceki iliskimden agzimin payini aldigim icin bildiginiz sherlock holmes u oynuyorum her soyledigini didikliyorum bir yere gidecek oldu mu cilgincasina arastiriyorum ama sukurler olsun ki beni utandiriyor acikcasi. ben paranoyakligimla kaliyorumo durustluguyle. simdi kendisine bunca zamandir biriyle olmamis gibi davranmisken onu soylemek, hem de o cocukla oldugunu soylemek oyle zor ki. olasi bir durumda polise gitsem islerin daha da buyumesinden ve daha cok kisinin ogrenmesinden korkuyorum. ailem vs gibi.

Yaşına rağmen yaşadıklarını bu denli olgunlukla ifade ediyor olman sevindirici. Zira kendi içinde tüm doğru ve yanlışlarıyla ne kadar kabullenirsen yaşadıklarını, o kadar çabuk atlatırsın.
Kolay şeyler yaşamamışsın ancak yaşadığın çevrenin bu durumu çok kötü karşılamıyor oluşu senin için olumlu bir durum. Tüm bu anlattıklarını, namus cinayetlerinin işlendiği yerlerde yaşayan ve çıtını dahi çıkaramayan nice genç kızlar var. Yapman gereken şeye gelirsek...

Öncelikle sanal ortamda yahut gerçek hayatta istemediğin halde seni taciz etmeye devam ediyorsa evet bu bir suçtur ve şikayet edilebilir. Bunu yapmaya imkanın ve cesaretin varsa mutlaka yapmalısın. İlişkine değinecek olursam, sen de biliyorsun ne yapman gerektiğini. Hiç kimse geçmişinin detaylarını anlatmak zorunda değil ilişkisinde. Lakin bu durum bir yalanın ardına gizleniyorsa, anlatmak zorundasın. Hiç konusu açılmasaydı ve erkek arkadaşın için mühim olmayan bir konu olsaydı susmanın bir sakıncası olmazdı. Ancak sen aksini söylediğini belirtmişsin. Bu bir yalandır, olmaması gereken bir yalandır. Erkek arkadaşına bilmesi gerektiği kadarını anlatmalısın. Eğer ilişkiyi sürdürmek istemiyorsa kendi bilir. Bunu başkalarından duymasının sonuçları senin adına daha kötü olur.

öncelikle 18 yaşının altındayken birlikte olduysanız ve polise gidersen çocuk suçlu sayılır benim bildiğim kadarıyla :44:
yeni bir ilişkiye başladıysan yalan üzerine kurma lütfen. sonra daha çok bağlanırsın, yalanın ortaya çıkınca çok daha fazla üzülürsün ve asıl o zaman asıl çıkar. erkek arkadaşına herşeyi anlat burda anlattığın gibi. eğer anlayışla karşılamazsa zaten onunla bir geleceğin olamaz olmamalı

Yerinde olsam erkek arkadaşıma her şeyi anlatırdım. Başıma gelmedi böyle bir şey, söylemesi kolay mıdır zor mudur sen daha iyi bilirsin elbette ama tek bildiğim bir şey var. O da söylemen gerektiği. Zaten bu durumunu kabul etmeyecek bir kişiyse yol yakınken, daha fazla umut bağlamadan bitirirsiniz ilişkinizi. Sende daha az üzülmüş olursun.

Cesaret edebiliyorsan şikayet etmeni bende öneririm. Ya da en azından ona sert bir dille polise şikayette bulunacağını belirt. Belki bir daha yapmaz.

sikayet ettigimde ne gibi olaylar gelisir mesela? daha da buyumesini istemiyorum cunku oyle bir psikopat cikti ki buna sinirlenip evi falan bile basabilir? bu beni cekindiriyor. erkek arkadasima anlatma konusuna gelince, keske gercekten susmus olsaydim. suan bilmedigi bir seyi anlatiyor olmayi, aylardir kendisine yalan soylendigini itiraf etmeye yeglerdim. vicdanim cok rahatsiz, neyi nasil yapacagimi sasiriyorum.

cok zor bır durum oncelıkle gecmıs olsun.. herkesın de dedıgı gıbı su an hayatında olan kısıye dogruları soylemelısın.. aksı takdırde kotu olan sen olursun hem daha baglanmadıgın ıcın ve yenı bır ılıskı oldugu ıcın daha da rahatlıkla anlatabılırsın.. eger kı o dengesız ınsan da senı rahatsız ederse sıkayet et derım.. sanslısın cunku bulundugun ortam baskıcı senı yargılayacak eve kapatacak ortam degıl.. ve bu ılıskınde de daha dıkkatlı olmalısın

Birincisi erkek arkadasiniza yazin bunu detaylandirmadan, mesela burada ki gibi tekrar tekrar oldu demeden daha ustun koru ama anlatin, ben olsam herseyi yazar, bunu senden saklayamam, ya oku yirt at, hicbirsey yokmus gibi davranalim, ya da sen nasil istersen derdim...
Diger karakter yoksunu arkadasa da tehdit ettigi an sikayet edecegimi, birkac avukatla konustugunu, hem 18 yasindan once cinsel iliski yuzunden hem de tehditlerin uzerine sikayet etmem gerektigini soylediler, ya uzak ya da devam et, derdim...
Korkma, sikma canini da, hepsi kisa surede gececek, seni bu kadar cok yipratmalarina izin verme...

Canım seni çok iyi anlıyorum keşke eski sevgilerimizin bedeli Bukadar ağıt olmasa ama Allah hep böyle kötü şeylerden sonra karşımıza iyi insanlar çıkarıyorki hatamizi anlayıp utanalim diye .bende 19yasima yeni Grdgmde senn gbi bit hata yaptım ve aniden birkere oldu yarım yamalak acı verici sacma sapan ben ise bunu hep içimde tuttum unuttum gtti vicdan azabini yıllar sonra yaşamaya başladım unutup gttm derken içime niyetlere hapsetmişm arada çığlıklarla kendini hissettiriyor sana şöyle diyemiyorum çünkü erkek arkadaşını en iyi sen tanirsin söylersen sana nasıl davranicak ınan hiç bilmiyorum keşke dürüst olabilsen ama geçmişin yüzünden senin küçük yaşta yaptığın hatadan seni yargılamayacak biri olsa ama bilemiyorum bol şanslar herşey gönlünce olsun

bir sekilde bir gun anlatabilmeyi diliyorum. gozunden dusecegim ap acik. cunku o korkuyla hep hickimseyle bir sey olmamis gibi konustum her yeri geldiginde. kendimi cok aptal buluyorum bu konuda. diger konuya gelince polisin isi daha da kizginlastirmasindan cekiniyorum dedigim gibi

Bir arkadaşın dediği gibi yazmalısın. Kendini yazıyla güzel ifade etmişsin. Her şeyi anlat. Erkeklerin sana yatılacak kız gözüyle bakmalarından korktuğun için kendisinden de bu konuda çekindiğinden bir daha kimseyle birliktelik yaşamak istemediğinden bu yalana başvurduğunu söyle. Mektubun sonuna da ona çok değer verdiğinden bu yalanı uzatamadığını çok vicdan azabı çektiğini yaz. Ve bir daha görüşmemeyi kabullenerek bu mektubu yazdığını söyle.

Umarım karşına seni bu konularda sorgulamayacak, yalan söylemek zorunda kalmayacağın bir erkek çıkar. Şanslısın üniversite okuyorsun. Yaşadıkların ağır. Zamanı gelince cinsellik de yaşarsın sağlıklı bir şkilde umarım. ama bunu yaşama biçimin, aldatılmış olman, o insanın seni rahatsız etmesi hepsi çok ağır.

bence şu anki sorunun birisiyle daha önceden birlikte olmuş olman değil,
sevgiline eğer yalan söylüyor olman...

eğer o sana karşı dürüst ise senin de ona karşı aynı şekilde şeffaf olman lazım.
bir yalan üzerine sağlam bir ilişki kuramazsın..

Bence yaptigin en buyuk hata su anki erkek arkadasina yalan soylemen olmus.(soyledin mi onuda anlamadim ama gercegi soylememissin heralde.)
yalniz bu arada yine rahatsin ya ben olsam biraz psikolojim hozulabilirdi.nasil butun arkadaslatin birbiyle birlikte oluyordu?onu anladim.
Bence gercegi soyle sevgilinde daha onceden biriyle birlikte olmussa problem etcegin bi sorun yok.iyi sanslaaar:)

En başta erkek arkadaşına söyleyecektin ona göre yol çizerdin.

Ya sizi siz yapan karakteriniz ne olmuş yaşamışsan karşındaki temiz mi biliyormusun ? Arkasında dur dimdik kendi değerini bil her zaman

a evet bunlari yasamadan once benim de birine boyle cikismam kolay olurdu. acaba bunca hayalkirikligini bunca ihaneti bunca boşluğu düşüşü, hakareti tehdidi kaldirabilecek miydin guzel arkadasim, ustelik universiteye hazirlandigin yıl, ve her seyi ogrendikten uc gun sonra hayatinin geri kalanini belirleyecek sinava girecekken. ben karakterimin arkasinda her zaman dururum. sarsilmistim, her sey yabancilasmisti neye ugradigimi sasirmistim. o kadar tehditle ugrastiktan sonra daha da yargilanmaya tahammulum kalmamisti. kendimce beni temize cektigimi yeni bir sayfa actigimi sandim. farkindayim, boyle bir yalanla baslanir mi her seye. ama oyle bir cikmazdayim ki, ne kandirmak istiyorum ne kaybetmek.

Erkek arkadaşına anlatıp vicdanını rahatlatarak başla işe bence bize yazdığın gibi ona da anlat. Ayrıca evet polise başvurabilirsin tehdit gibi durumlarda

daha once bana bizzat "biliyorum beni ilgilendirmemeli ama bazen aklima geliyor icim ciz ediyor, daha once hic..." diye sordugunda hic dusunmeden "hayir kimseyle hicbir sey olmadi" modunda rahatca defalarca kendimi bu sekilde etiketledigim icin birden bire "ben aslinfa onunla bunlari yasadim hem de bir bucuk yil" demek bu kadar beni kendine hayran birakan bir erkegi kaybetmek suan kaldirabilecegim bir sey degil biliyor musunuz. ne kadar igrencim

cnm benim konumu oku...ben tuttum anlatttım ve terkedildim..bekaretm bozulmamstı bnm ama yakınlaşmalarm olmuştu bunu da üstün körü anlattm öğrenme ihtimali var die..cnkü sen gibi aynı ortamdaydık eski ve yeni sevglmle..sonuç olarak ayrıldı kaldıramadı ve dünde bana ben seni sildm bile sende beni sil dedi bi güzel.ve bnm onun icin yaptıım fedakarlıklarn haddi hesabı yok..durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…