forumun en uzun problemi sanirim..

bu hisleri öyle ii biliyorum ki bende kaybettm ve kaldıramıyorum ...ani karar verme derim ben cnm..erkek arkadasının daha önce birlikteliği olmş mudur peki

olmamis sanirim. ya o cok duzgun biri. bense hatalarla dolu.. oyle kotu hissediyorum ki. dogru kisi esas buradayken ne serefsizlere oyuncak olmusum.

Oncelikle merhabalar bence hic goz onunde olma gerekiese 15gun dışarı çıkma sömestr da ve karsina cikacak hic kimseye söyleme çünkü karsina daha nasil adi herifler cikacak bilmiyorsun eger basta anlatirsan onlarinda hedefinde sadece yatilacak biri olacaksin kendini kanufle et ve eger karsina gerçektende sana asik ve evlenmek isteyen biri cikarsa dogruyu söyle eger srni seviyor sa bunlari onemsemez dikkat et kendini kullandirtma lütfen bunu böyle atlstmissin ama bir ikincisi cok agir gelebilir onuda atlatirsan bu senin karaktein olur ve her önüne cikan sadece seninle yatar Üzgünüm ama durum bu.

olmamis sanirim. ya o cok duzgun biri. bense hatalarla dolu.. oyle kotu hissediyorum ki. dogru kisi esas buradayken ne serefsizlere oyuncak olmusum.

off sanki sen değil ben yazıyorum ..düşn o kadar aynı ruh halimz..ilaç tedavisi bile görüyorum su an..esksine göre daha iyiym..ama sana diceğm su, kendini suclama ve hatanla barış ! ' evett ben bu hataları yaptm ama gecti, geleceğe yüzümüm dönmeliyim'' de kendine.. ben öle yaptım.ha bekaretne zarar gelmiş olmasa boşver anlatma bnm yaptğm salaklığı yapma derdim..ama şöylede bi durum var bunu anlamaması icin ilerde gidip ameliyat olmayı düşünceksin ve belki olcaksın da..ama burda sevglinden önce kendini düşün..bence ameliyat kendine olan saygını dahada azaltır nacizane fikrim bu.eğer yasadığın cevre tutucu değilse madem, uygn dille anlatılabilr cok küçüktüm pişman olacağmı bilmiyordum yanlışı doğruyu ayırt edemedim vs dersin. mesela bnm cevrem felaket tutucu ! saçı açık insan sayısı bile sülalede 2-3 tanedir düşün bnm hislerimi ama hata işte yapıldı malesef..

Canım bu hepimizin başına gelebilecek bir şey herkesin düşebileceği bir hata sen şimdi açık yüreklilikle söyle bu çocuk seninle ne düşünüyor evet gerçekten inanıyorum artık gerçek güveni öğrendim beni rezil etmez aksine korur kollar diyorsan hata ettim istemezsen devam etmeyebilirsin gibi konuş söyle ama gerçekten sevmiyorsanız birbirinizi boşver lüzum görme dün yine burda bir şey okumuştum çok hoşuma gitmişti bir kızında başına aynı olay gelmiş ayrılmıslar terk edılmıs neyse peşine bir oğlan takılmış kız benim başıma böyle bir olay geldi demiş adamın dediği şuymuş şimdi uyuyalım yarın daha güzel olacak şimdi kadın 2. çocuğuna hamileymiş erkeklerin hepsi şerefsiz olmuyor bacım iyisi denk gelmiyor işte sen kendini kötü hissetme her zaman ayakta dur yaptın ama pişmansın insanız beşer şaşar

canım merhaba
anladığım kadarıyla evine kendi isteğinle gitmişsin fakat birlikte olma olayı zorla olmuş değilmi?

bu tabiki suçtur.şikayet edebilirsin.ama aradan uzunca bir zaman geçmiş...zorla olduğunu nasıl kanıtlayacaksın?:44:

eğer sende ciddi dercede yaralar açmadıysa bence umursama.olan olmuş.yaşaman gerekiyormuş yaşamışsın.
sosyal medyada paylaşılanları vs de takip etme ilgilenme önemseme görme.isteyen istediğini yazıyor zaten buna kimse engel olamazki.
erkek arkadaşına gelince bence dürüst ol.eğer bu konu aranızda konuşuluyorsa yaşadığın bu olayı onunla paylaşmalısın.seni seven her halinle sever canım bunu unutma..
ve bundan sonra daha dikkatli ol.istemediğin bir şey sana yaşatıldığında kim olursa olsun mutlaka şikayet et.

bu arada kızlar gençsiniz
tabiki bazı şeyleri yaşayacaksınız
her ne yaşarsanız yaşayın ailenizle paylaşmalısınız bence...benimde bir kızım var açıkçası ben kızımın benden hiç bir şeyi saklamamsını her ne yaşamışsa helede onu rahatsız edecek onun istemediği bir yaklaşım yada onun izin vermediği bir dokunuş olsa bunu kesinlikle bilmek isterim.
şu an farkedemiyor olabilirsiniz ama bu yaşadıklarınız zaman içinde sizlerde ciddi yaralar açabilir.
lütfen ailelerinize karşı da dürüst ve açık olun olurmu...

Harika bir insan olduğunu düşünüyorum konu sahibi. Aynen benim kafada bir insansın. Keşke tanışma imkanımız olsa, dertleşsek be...

Ailenle oaylasabiliyorsan paylas. Su anki erkek arkadasina da yazik eyer bekarete onem veriyorsa. Onu oyalayip kandirma bence, eyer buna cok onem veriyorsa ve soylediginde adinin cikacagindan korkuyorsan baska bir sebep bul ayril. Cok gencsin, sen yasadigin surece merak etme karsina daha cok kisi cikar, ve seni oldugun gibi kabul eden.

Harika bir insan olduğunu düşünüyorum konu sahibi. Aynen benim kafada bir insansın. Keşke tanışma imkanımız olsa, dertleşsek be...
hahah tesekkur ederim, mesaj atabilirsiniz isterseniz :)

bu arada sunu soylemedim, daha once jinekologa gittim ve defalarca da olsa vicdanen kendimi sıktığımdan ve rahat olmadığımdan olsa gerek, iliski esnasinda cok canım yaniyordu hatta agliyordum acidan. vajinismus oldugunu soyledi doktor. birkac egzersiz yapmami onermisti o gunden bugune zaten hem iliskiye girmeyip hem de onlari yaptigim icin suan genis degil aksine cok dar ama benim derdim erkek arkadasimin anlamasi veya anlamamasi degil. bildiginiz gibi, yalan benim icimi kahrediyor. ve bekarete onem veren biri. daha once kimseyle birlikte olmamis. bir keresinde de konusu acildiginda bana "dusunsene, ikinci el arabaya 'benim.' diyebilir misin icine sine sine?" demisti o dedigine oyle bozuldum ki bir daha zaten itiraf etmeyi birakin aksine hicbir sey yasamamis havasinda devam ettim.

Canım senin yaşadıklarının neredeyse aynısını benim çok yakın bir arkadaşım yaşamıştı, arkadaşımda senin gibi yaptı, yani ne facebook ne twitter hatta numarasını değiştirmekle kalmadı ortak arkadaşlarını bile hayatından sildi, şimdi ise evli ve çok mutlu, sana tavsiyem yapmışsın bir hata, geçmişi geçmişte bırak, güçlü ol, başın dik olsun, korkma Allah'tan başka hiçbişeyden sen ne kadar kararlı ve istikrarlı olursan o kadar başarılı olursun bu hayatta. Bu durumunuda anlatma kimseye, evleneceğin adama bile, çünkü o zaman anlayışla karşılasa bile sonra yüzüne vurabilir. Allah yardımcın olsun.

Canım aynen öyle devam et, sakın ola anlatma kimseye, vicdan yapıpda kimsenin oyununa gelme.

Bence sakın bu ilişkinden şu anki erkek arkadaşına bahsetme. Bu yaşlar kandırılmaya, kullanılmaya müsait yaşlardır. Şu an yaşın çok küçük. Zaten bu yaşlarda aşk yaşadığın herkesle evlenecek değilsin. Yaptığın hareketin sorumluluğunu taşıyabilecek, hesabını verecek, arkasında durabilecek yaşa gelince ve hayatına ileride evleneceğin insan çıkacağı zaman zaten dürüstçe anlatırsın. Şu an yaşadıklarınla seni tehdit eden bir insan zaten varken bunu başkalarına anlatarak ikinci bir tehditle karşılaşmayacağının garantisi var mı? Belki hayatındaki insana anlattığın zaman bu insan sana diyecek ki benimle de beraber ol yoksa herkese yayarım. Yaşadığın özel şeylerin sana kalsın.

İşte o karaktersizleri vereceksin savcılığa tehdit de bir daha birine yapabiliyor mu ? Ama bizdeki mantık dediğini yapayım ailem vs öğrenmesin şunlara artık rahatlık vermeyin ya

Arkadaşınin eşi anlamamismi peki yada sorgulamamis mi ??

suanki erkek arkadasim bana cok durust davrandigi icin boyle bir yalan bana kendimi adi hissettiriyor yoksa tabiki herkese bunu soyleyecek asla degilim. bir de benden degil de baskasindan ogrenirse kaybedecegim korkusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…