• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fosforlu sarı :(

bende sarı bi pantolon almıştım Bir türlü bişeyle kombinleyemediğim için öylece duruyordu . Bir sitede siyah beyaz cizgili bir gömlekle kombinlemişlerdi hiç aklıma gelmemişti ama çok hoş durmuştu.Sende bi dene bakalım.. Ben siyah beyaz cizgili gömlekte bulamamıştım sonra ama neyse :(

bende sarı bi pantolon almıştım Bir türlü bişeyle kombinleyemediğim için öylece duruyordu . Bir sitede siyah beyaz cizgili bir gömlekle kombinlemişlerdi hiç aklıma gelmemişti ama çok hoş durmuştu.Sende bi dene bakalım.. Ben siyah beyaz cizgili gömlekte bulamamıştım sonra ama neyse :(
aa buda güzel fikir,vardı bizim buralarda sanırım,bi çıkıp bakim:28:

Siyah ve ya gri tonlarında bir şey giymelisin bence.

küçükken aldığım fosforlu yeşil eteğim aklıma geldi. galiba giyememiştim.

benimde alırken annem yanımda yoktu.normalde beraber gider alırız.renkli pantolon al cıvıl cıvıl olursun demişti salak gibi fosforlu sarı ciyak bir turuncu aldım.annemin evdeki cığlığı hala kulaklarımda:52:
Valla kombinleyemiyorum.bir ara mavi bir üstle kombinlemiştim.tüm dershane ve hocalar depresyonda mısın demişti :47:

ahahaha demekki benim davranış normal depresyonda aldım çünkü :52::52:

Siyah ve ya gri tonlarında bir şey giymelisin bence.
Teşekkürler denerim artık mecbur :14:
küçükken aldığım fosforlu yeşil eteğim aklıma geldi. galiba giyememiştim.
Bende mi giyemeyeceğimmmmmmm :14::43::5::5::5::5::43::43::43::43::43::14::14::14::14:
ahahaha demekki benim davranış normal depresyonda aldım çünkü :52::52:
Ahahah :52::52: Çok güldüm :52::52::52::52: Evet kesinlikle doğru bir davranış :52::52::52: Ben depresyonda da değildim alırkene ama :24::24::24::24:

$tumblr_m1k872HLcr1rqpc1eo1_1280.webp

Gri boguyor demissin, ama bence bu cok hos olmus. Belki seninkini tonu uygun degildi..

$trendfarbe-gelb-mit-gruen-und-dunkelblau-kombiniert-2.webp

Bu da biraz daha dikkat cekici bir kombin :)

$asos40euro_gallery_large_portrait_scale.webp

Ama en kolayi beyaz ile kombinlemek olur, hem cok hos sicak havaya da uygun...
Kesinlikle en garanti kombin :)

Arkadaşlar şu eteğin Eki Görüntüle 802258 renginde bir pantolonum var.
Ve nasıl kombinleyeceğimi bilemiyorum :43:
Yaz oldugu için siyah giymiyorum,ama diğer renklerlede çok göze çarpıyor.
Hangi akıl mantıkla o pantolonu aldıysam :14::14::14:
Bunu nasıl kombinleyebilirim?
Zaten ayakkabı hep spor giyiyorum,üstüne nasıl renkler tercih etmeliyim :43:

Canım şu tip bir şeyler giyersen belki olabilir diye düşünüyorum :ssz:

$51cebc2d17c77.webp $34.webp $1470.webp

arkadaşım bu renge ya siyah yada beyaz gider başka renk hoş durmaz diye düşünüyorum.bu renklerde en son seçeneğim lacivet olurdu.ama zevkim ilk siyahtan yöne olurdu.

Siyah bi thsirt bluz ve siyah ayakkabılar çok tatlı olur
Mecbur siyah renkle kombinlerim artık :52:

pembenin çok ciyak olmayan tonları veya lacivert olabilir
Toz pembe giymstm bi ara ama burdayım diye el sallıyordum yolda :52:Ama lacivertlede fenerli olurum :14:
Eki Görüntüle 802586

Gri boguyor demissin, ama bence bu cok hos olmus. Belki seninkini tonu uygun degildi..

Eki Görüntüle 802587

Bu da biraz daha dikkat cekici bir kombin :)

Eki Görüntüle 802590

Ama en kolayi beyaz ile kombinlemek olur, hem cok hos sicak havaya da uygun...
Kesinlikle en garanti kombin :)
Hm evet çok tatlı durmuş,benimkinde niye böyle durmuyordu uleyn :52: Evet bizim buralar pişiyo zaten :52: Beyazıda denicem:16:
Canım şu tip bir şeyler giyersen belki olabilir diye düşünüyorum :ssz:

Eki Görüntüle 802622 Eki Görüntüle 802624 Eki Görüntüle 802627
Baştaki şekermiş :6: Ama benim giyim tarzım böyle değil :6::6: Ama bu renklerde ve kendime uygun bulabilirmmm :8:
arkadaşım bu renge ya siyah yada beyaz gider başka renk hoş durmaz diye düşünüyorum.bu renklerde en son seçeneğim lacivet olurdu.ama zevkim ilk siyahtan yöne olurdu.
Lacivertle fenerli olurum ki giymem zaten:1: Havalar biraz soğusun siyah giyeyim o zaman:32:

Back
X