• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Fotili) Şu gıdıma ne yaptırabilirim?

Kızlar ben bugün pb serum yaptırdım ay çok acıyo daha doğrusu yakıyor serumu enjekte ederken kbb uzmanına yaptırdım kanul koyup çene kısmına fln de yaptı bakalım bir aya kadar yağlar eriyecekmiş 8 bin tek seans

Eki Görüntüle 3391064

tombişim ama zayıfken de gıdım böyle.
her gün insan içindeyim gerek okul gerekse iş, ameliyat işi yaş. bıçak dokundurmadan estetik islem ne yaptirabilirim dolgu filan?
pelikan gibi duruyom hep, yeter ya...
Benim de aynen böyleydi Trabzon'da bir guzellik merkezine bir umut hifu için paramı kaptırdım hiç bişey farketmedi paramdan ve zamanimdan oldum güzellik merkezlerinden uzak durmak lazım ben de en kısa ve kolay yoldan kurtulmak istiyordum bir doktora dolgu yaptırdım o da istediğim etkide olmadı en etkili yol liposuction onu da doktorlar kısa sürede iyileşir son bı hafta ayır yeter dediler evladım var tek başıma halledebilir miyim dedim tabiki dediler ama ben iyi ki dinlemedim ve refakatçi ayarlayıp daha geniş bir zamana almışım ameliyat tarihimi .İlk iki gün sürekli kustum ağrım oldu ağrı kesici iğneler vermişlerdi acile gidip onları vurdurdum.agri kesici ve ödem atıcı ilaçlar kullandim.Dikis yaralarının morlukların ve boyun sertliklerinin iyileşmesi hemen hemen 1 ay .Hala da çene altimda sertlik var kepçe kulak operasyonu için takılan bir korse var onu aldırıp sürekli takmami istediler hakikaten düzenli takınca çene hattı ve boyun kavisi daha güzel sekilleniyor uzun süre kullanirsam etkili olacağı söylendi.
Bende antalyadayım yarın anneme gıdı lipo ve endoskopik alın germe yaptıracağım ☺️ size bilgi verebilirim

Eki Görüntüle 3391064

tombişim ama zayıfken de gıdım böyle.
her gün insan içindeyim gerek okul gerekse iş, ameliyat işi yaş. bıçak dokundurmadan estetik islem ne yaptirabilirim dolgu filan?
pelikan gibi duruyom hep, yeter ya...
Benim de aynen böyleydi Trabzon'da bir guzellik merkezine bir umut hifu için paramı kaptırdım hiç bişey farketmedi paramdan ve zamanimdan oldum güzellik merkezlerinden uzak durmak lazım ben de en kısa ve kolay yoldan kurtulmak istiyordum doktora dolgu yaptırdım o da istediğim etkide
Bende de aynı problem var. Endolift lazer reklamı görüyorum çok iyi değişimler var. Ama yapan doktorlar hep İstanbul da . Ben Antalya dayım.Doblo hifu yaptırmayı düşünüyorum şimdi. Hem gıdı hem yüzümü sıkılaştırmak için
Hifu etkili bir yöntem değil en azından benim için öyle oldu bir güzellik merkezine bir dünya para verdim kaç seans yaptılar hiç bişey farketmedi.Sahsi kanaatim en kalıcı yöntem biraz zahmetli de olsa bir doktora liposuction yaptırmak.Digerleri umut tacirligi belki mezotetapi vs de eritiyordur gidiyi ama onun da acılı bir yöntem oldugunu ve 3-4 seansta uygulandığını öğrendim doktorlardan bu acıyı bı kere çekerim gıdım yok olur diye bı cesaret liposuctiona girdim😁

Niloyatospikk Niloyatospikk :KK23: teşekkür ederim..

A Asena_06 aay cok tesekkür ederim ilginiz icin, dediğiniz opr en etkilisi anladigim kadarıyla ancak sınav sürecimdeyim ne yazık ki en az bir yıl giremem o ameliyata... dolgu da yaptırdım dediniz. çene hattına mı? estetik olarak daha hoş durmasını sağlıyorsa onu deneyeyim diyorum bir. dolguda şişlik, ödem, morartı oldu mu?

Niloyatospikk Niloyatospikk :KK23: teşekkür ederim..

A Asena_06 aay cok tesekkür ederim ilginiz icin, dediğiniz opr en etkilisi anladigim kadarıyla ancak sınav sürecimdeyim ne yazık ki en az bir yıl giremem o ameliyata... dolgu da yaptırdım dediniz. çene hattına mı? estetik olarak daha hoş durmasını sağlıyorsa onu deneyeyim diyorum bir. dolguda şişlik, ödem, morartı oldu mu?
Dolgu da hafif iğne ucu kadar morarti oldu bı hafta o bölge ağrıdı ve sertti gidi lipo kadar etkili bir boyun kavisi olmasa da biraz çeneyi idareten toparladı

Yüz yogasi yapiyorum. gidim erimeye basladi, cene hatlarim ortaya cikti, boynum inceldi
Fakat enzimatik lipolizi de dusunurdum gidi icin boyle bir yol var
düzenli yapacagimi bilsem ne güzel olur aslında. yüz yogası degil de egzersizler var ya mesela, yüzümüzü tavana doğru kaldırıp öpücük atar gibi yapıp boynu germe filan belki onlar zayıflatabilir aslında

Back
X