Korktum, kendimden ben de..Vuuuuihuuuuuuuuu.. . Siz bence boşanın hiç iyiye gitmiyor bu haller....
Orta 30 değil mi? Gerci bayan 30 hissediyor ama?Orta yas bunalimi goruyorum.
Siz kaç yıllık evlisiniz? Hiç kocam olmadı zaten diyorsunuz, nasıl olmadı. Hiç olmadıysa ne diye bu kadar sürdürdünüz bu evliliği, üstelik çalıyorsunuzda. Anlamak j mümkün değil çok tutarsızValla bu iyi fikir. Boşanıp aynı evde kalmak. Ne onun annesi üzülür nede benim babam. Haberleri bile olmaz.
Cocuk falan yok mu?Korktum, kendimden ben de..
Öyle bir şey yapmak istesem şu anda kk da yazana kadar, oralarda yazıyor olurdum. Öyle bir arayış içinde değilim. Sadece bu yazıştığım beyden etkilendim.Instagram da hesap açın zaten yedi bin tane romantik erkek çıkıyor karşınıza. Demem o ki erkekler işi düşünce iyi olur p.slikler ağzımi bozmak istemiyorum yoksa neler derdim çıkarcı dolu her yer
Allah'ım özgüvene bak maşallah ablacığım yaşını göstermemen güzeldir ama bu yaşının var olmadığı anlamına gelmez maalesef onun için sen aşkı boşver. Ha birde gerçekten aşk diye birşey yok hele de bir erkek 35 inden sonra aşık olmaz başka şeyler olur unutmayın. Kocanız neden evin rastgele bir odasında değil de yüklük de onu da anlayamadım .Hop orda dur. Otobusde beni görsen yer vermezsin canım. Otuzlarımda ancak gösteriyorum. Gönlüm ne ise görünüşüm de öyle. Yani otuz, kırk neyse o yaşlardaki bir yakışıklının yanında hiç de abes kaçmam.
Orta 30 değil mi? Gerci bayan 30 hissediyor ama?
Hop orda dur. Otobusde beni görsen yer vermezsin canım. Otuzlarımda ancak gösteriyorum. Gönlüm ne ise görünüşüm de öyle. Yani otuz, kırk neyse o yaşlardaki bir yakışıklının yanında hiç de abes kaçmam.
Çocuk yok, bende bakireyim. On beş yıllıkda evliyiz.Cocuk falan yok mu?
Yahu birlikte olmadik diyorsunuz hic kac yillik bu evlilik boşanın bu bile sebeb !!
Ay o da mı evli rezaletEvet evli, yani bana yalan söylemedi. Evli olduğunu bilerek yazdım. Zaten yazışmakdan öteye gidecek değildik.
görünüş olarak abes kacmayabilirsiniz zaten gorunusten bahsetmiyorumHop orda dur. Otobusde beni görsen yer vermezsin canım. Otuzlarımda ancak gösteriyorum. Gönlüm ne ise görünüşüm de öyle. Yani otuz, kırk neyse o yaşlardaki bir yakışıklının yanında hiç de abes kaçmam.
Nedir o, ilk kez duydum. Açık evlilik??E ne güzel işte. 30'unda gösteren 54 yaşında bir kadın mucize gibi bir olay. Hiçbir erkek kaçırmaz böyle bir afeti. Boşayın evdekini, illa boynuzlanmaya meyilli yeni adamlar çıkar karşınıza. Hem açık evlilik diye bir şey de var bilmem duydunuz mu? Bunu kabul edecek modeller de var mesela. Libido ancak sakinleşir. Açık evlilik yapın, 20lerinde gösteren 40 yaşında bir abiyle. İkiniz de bir yandan başkalarıyla olur ve bundan haberdar olursunuz. İhanet de olmaz ortada. Size uygun gördüm ben bu açık evlilik mevzusunu. Bir düşünün derim.
Şirket evliliği mi bu boşanın gitsin ...Çocuk yok, bende bakireyim. On beş yıllıkda evliyiz.
Hayır canım, sadece fotoğrafını beğenmedim. Elektrik alamadım tamammı. Hem çok toy göründü gözüme, hoşlanmadım. Yazdıkları hoşdu ama kendini beğenmedim. Mesele bu
Ben size hesap açın demedim ki , adam romantik demişsiniz sosyal mecrada her erkek romantik zaten dedim. Neyse sizin konu uzun rabbim en hayırlı olanı eşinize ve size versinÖyle bir şey yapmak istesem şu anda kk da yazana kadar, oralarda yazıyor olurdum. Öyle bir arayış içinde değilim. Sadece bu yazıştığım beyden etkilendim.
Çocuk yok, bende bakireyim. On beş yıllıkda evliyiz.
E ne güzel işte. 30'unda gösteren 54 yaşında bir kadın mucize gibi bir olay. Hiçbir erkek kaçırmaz böyle bir afeti. Boşayın evdekini, illa boynuzlanmaya meyilli yeni adamlar çıkar karşınıza. Hem açık evlilik diye bir şey de var bilmem duydunuz mu? Bunu kabul edecek modeller de var mesela. Libido ancak sakinleşir. Açık evlilik yapın, 20lerinde gösteren 40 yaşında bir abiyle. İkiniz de bir yandan başkalarıyla olur ve bundan haberdar olursunuz. İhanet de olmaz ortada. Size uygun gördüm ben bu açık evlilik mevzusunu. Bir düşünün derim.
cinnet mahallesi başlıyor koşunAha durum gittikçe ilginç bir hal almaya başladı. Dur çekirdek alayım bakkaldan. Şey diycem sizin koca şey mi acaba? Hani uzvunu kullanmada sıkıntı mı yaşıyor? 15 yıllık evlilik ve bekaret vay anasını. Yok yok ben hak verdim size. Düz duvara tırmanır insan tabi. Evdekini az kurcalasanız. Hiç mi tık yok?
Konunun gerçek olmadığını düşünsem de çekirdek alıciim.
Aşkı neden boş verecekmişim. Bu ne acımasızlık! İstersen öleyimde, yemekde yemeyeyim, denizde de yüzmeyeyim, yeni giyside almayayım. Hayat benim için bitti çünkü. Ne kadar sığsın. Sen öyle yaparsın, tamammı.benim yaşıma gelinceAl
Allah'ım özgüvene bak maşallah ablacığım yaşını göstermemen güzeldir ama bu yaşının var olmadığı anlamına gelmez maalesef onun için sen aşkı boşver. Ha birde gerçekten aşk diye birşey yok hele de bir erkek 35 inden sonra aşık olmaz başka şeyler olur unutmayın. Kocanız neden evin rastgele bir odasında değil de yüklük de onu da anlayamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?