Foto attı, büyü bozuldu

Valla bu iyi fikir. Boşanıp aynı evde kalmak. Ne onun annesi üzülür nede benim babam. Haberleri bile olmaz.
Siz kaç yıllık evlisiniz? Hiç kocam olmadı zaten diyorsunuz, nasıl olmadı. Hiç olmadıysa ne diye bu kadar sürdürdünüz bu evliliği, üstelik çalıyorsunuzda. Anlamak j mümkün değil çok tutarsız

Instagram da hesap açın zaten yedi bin tane romantik erkek çıkıyor karşınıza. Demem o ki erkekler işi düşünce iyi olur p.slikler ağzımi bozmak istemiyorum yoksa neler derdim çıkarcı dolu her yer
Öyle bir şey yapmak istesem şu anda kk da yazana kadar, oralarda yazıyor olurdum. Öyle bir arayış içinde değilim. Sadece bu yazıştığım beyden etkilendim.

Al Allah'ım özgüvene bak maşallah ablacığım yaşını göstermemen güzeldir ama bu yaşının var olmadığı anlamına gelmez maalesef onun için sen aşkı boşver. Ha birde gerçekten aşk diye birşey yok hele de bir erkek 35 inden sonra aşık olmaz başka şeyler olur unutmayın. Kocanız neden evin rastgele bir odasında değil de yüklük de onu da anlayamadım .

E ne güzel işte. 30'unda gösteren 54 yaşında bir kadın mucize gibi bir olay. Hiçbir erkek kaçırmaz böyle bir afeti. Boşayın evdekini, illa boynuzlanmaya meyilli yeni adamlar çıkar karşınıza. Hem açık evlilik diye bir şey de var bilmem duydunuz mu? Bunu kabul edecek modeller de var mesela. Libido ancak sakinleşir. Açık evlilik yapın, 20lerinde gösteren 40 yaşında bir abiyle. İkiniz de bir yandan başkalarıyla olur ve bundan haberdar olursunuz. İhanet de olmaz ortada. Size uygun gördüm ben bu açık evlilik mevzusunu. Bir düşünün derim.

görünüş olarak abes kacmayabilirsiniz zaten gorunusten bahsetmiyorum
banada yolda yururken liseli gencler asiliyor bazen napayim minyon tipliyim diye onlarla mi takilayim yani
benimde ruhum genc ama ruhum genc diye onlarlami takilayim yani
insanin once kendisine biraz saygisi olmali bence
2 yas degil 3 yas degil ne kadar genc gorunurse gorunsun
yazmayim diyorum kendimi tutuyorum ama insanda biraz utanma olur ablacim be
evlisin adamla ayni evdesin birsey paylas paylasma adamin ekmegini yiyosun bide soyle gencim boyle ruhaniyim diye pisligine kilif ariyosun

Nedir o, ilk kez duydum. Açık evlilik??

Hayır canım, sadece fotoğrafını beğenmedim. Elektrik alamadım tamammı. Hem çok toy göründü gözüme, hoşlanmadım. Yazdıkları hoşdu ama kendini beğenmedim. Mesele bu

Yazışmanın sonu nereye varacaktı peki? Yani, adamı beğenseydiniz işin rengi değişmeyecek miydi?

İnsanın kendine saygısını yitirmesi kadar kötü bir şey yok.

Öyle bir şey yapmak istesem şu anda kk da yazana kadar, oralarda yazıyor olurdum. Öyle bir arayış içinde değilim. Sadece bu yazıştığım beyden etkilendim.
Ben size hesap açın demedim ki , adam romantik demişsiniz sosyal mecrada her erkek romantik zaten dedim. Neyse sizin konu uzun rabbim en hayırlı olanı eşinize ve size versin

Çocuk yok, bende bakireyim. On beş yıllıkda evliyiz.

Aha durum gittikçe ilginç bir hal almaya başladı. Dur çekirdek alayım bakkaldan. Şey diycem sizin koca şey mi acaba? Hani uzvunu kullanmada sıkıntı mı yaşıyor? 15 yıllık evlilik ve bekaret vay anasını. Yok yok ben hak verdim size. Düz duvara tırmanır insan tabi. Evdekini az kurcalasanız. Hiç mi tık yok?

Konunun gerçek olmadığını düşünsem de çekirdek alıciim.

30 yasinda nasil gosteriyo anasi satim ya hulya avsar bile tam yasini gosteriyor. Annemden buyuk ayol nasil annemden kucuk durabilir bi insan anca 7 - 8 yas ufak durabilir 25 yas kucuk durmasi imkansz abla atiyor bayaa... Cunkuu oyle inanmak istiyor kandirilmaya da cok musait...

cinnet mahallesi başlıyor koşun

Aşkı neden boş verecekmişim. Bu ne acımasızlık! İstersen öleyimde, yemekde yemeyeyim, denizde de yüzmeyeyim, yeni giyside almayayım. Hayat benim için bitti çünkü. Ne kadar sığsın. Sen öyle yaparsın, tamammı.benim yaşıma gelince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…