Foto attı, büyü bozuldu

Çocuk yok, bende bakireyim. On beş yıllıkda evliyiz.
Allah'ım sana geliyorum hanımefendi o adam hiç mi sizi evin bir tenha köşesinde sıkıştırmadi hay Allah'ım. Siz hiç ilişki yaşamadığınız için bu kadar libido yüksek olabilir mi. Eşiniz neden istemedi bunu. İlk defa birşeyleri bu kadar merak ediyorum sanırım. Of of

Nedir o, ilk kez duydum. Açık evlilik??

Yani midelerin Konya ovası olduğu, alın bölgesinde ufaktan çıkıntıların oluştuğu evlilik biçimi. Kadın ve erkek diledikleri gibi başka insanlarla birlikte oluyor, evlilik de zeval görmüyor. Sabah Mahmut akşam Murtaza. Çeşit çeşit ne kadar istersen. Ama evlilik devam ediyor. Bir araştırın netten. Dediğim gibi size uygun olabilir bu durum.

Ben öyle mi diyorum ya aşk diye birşey yok sizin için varsa da erkekler için artık yok. Bunu unutun çıkar ilişkisi olur genelde çünkü. Kızarak yazmayın ben kızıyomuyum ya

Hayır, atmıyorum. Gerçekten hiç yaşımı göstermem. Sadece saçım beyazladı, onu da boyuyorum. Birde menopoza girdim. Onun haricinde yaşımı göstermem. Gerçek yaşımı öğrenince şaşırıyor zaten insanlar.

Aşk ve iğrençliği birbirine karıştırmışsınız.

Ben öyle mi diyorum ya aşk diye birşey yok sizin için varsa da erkekler için artık yok. Bunu unutun çıkar ilişkisi olur genelde çünkü. Kızarak yazmayın ben kızıyomuyum ya
İstersen bırak buna erkekler kafa yorsun. Belki aşık olacak olan çıkar, nereden biliyorsun ki

Aşk ve iğrençliği birbirine karıştırmışsınız.

Ahshsh kusuruma bakmayın yüce aşkı evli bir insan olarak anlamakta zorlanıyorum ben. Evli olmasam belki tertemiz masum duygularla aşık olabilirdim birine. İğrençlik yapmazdım sadece aşık olurdum ama evliyim işte.

Olabilir bir şey yaşamadım, öpüşmedim bile. Ben ne kadar romantik ve tutkulu isem eşim de o kadar tutuk ve ruhsuz bir adam.

Aşk önceden planan bir şey değil. Aşkı planlayamazsınız. İsmarlayamazsınızda. Nerede karşınıza çıkacağı belli olmaz. Ayrıca evlilik ayrı aşk ayrı. Evlilik sadece beraberlikdir. Aşk bitmişdir zaten çoğunda.

Ablacm bak sizi yargiliyor olabilirim ama bunu etiklestirmek sizin elinizde biraz. Bosanin bunu kendinize sayginizdan yapin.. ve sizin yaslarnizda dediginiz gibi sizin gibi genc duran birini bulun. Oteki turlu mutlu olamaSiniz. Kusak farki var anlayabiliyo musunuz?
Milyonda bir Macron'nun esine duser boyle bi sans ama o evliligin de cikar oldugu soyleniyo kadinin ailesini dusunursek... Kadinlar bile menfaat icin babasi yasinda adamlarla evlendigi bi dunyada erkekler ne yapmaz .. 10 yas genc durmaniz kimliginizi degistirmiyo yada kafa yapinizi biyolojik saatinizi de.... bu fark degismeyecek... bu erkekler gercekten cok sinsi kndinizi asagilamayin ikinci baharinizi sahte bir samimiyete teslim etmeyin derim. Kendinizi kandirmayin.
Grci konu inandirici degil.

He şimdi siz diyorsunuz ki, aşkın bittiği evliliklerde bir başkasına hala evliyken aşık olmak normal ve masum. Çünkü aşk planlanmaz. İğrençliği plan belirliyor bu duruma göre. Ancak cinsellik amacı olan birliktelikler evliyken iğrenç çünkü aşk yok. E plansız seks de var. Mesela aşık olduğunuz adamla otururken libido birden artar ve dudaklar birleşir. Gayet plansız bir seks olabilir. O zaman sorun yok mu? Evlilik sadece beraberlikse açık evlilik niye iğrenç? Siz şimdi bakire olduğunuz için seks iğrenç geliyor ama valla öyle değil bak. Gayet güzel seks de. Aşktan daha güzel hatta ahsjsjs.

Lütfen öyle demeyin. Kendisi kutsal bakire ve kutsallığını aşka adamış. Aşk çok masum ama seks iğrenç. Ay keşke aşkla üreseydim ben de. İğrenç iğrenç seviştim yok yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…