- 25 Nisan 2018
- 5.011
- 9.692
- 198
Allah'ım sana geliyorumÇocuk yok, bende bakireyim. On beş yıllıkda evliyiz.
aaa ama bu haksızlık ...nasil bakire ya,bildigimiz bakireÇocuk yok, bende bakireyim. On beş yıllıkda evliyiz.
Nedir o, ilk kez duydum. Açık evlilik??
Ben öyle mi diyorum ya aşk diye birşey yok sizin için varsa da erkekler için artık yok. Bunu unutun çıkar ilişkisi olur genelde çünkü. Kızarak yazmayın ben kızıyomuyum yaAşkı neden boş verecekmişim. Bu ne acımasızlık! İstersen öleyimde, yemekde yemeyeyim, denizde de yüzmeyeyim, yeni giyside almayayım. Hayat benim için bitti çünkü. Ne kadar sığsın. Sen öyle yaparsın, tamammı.benim yaşıma gelince
Hayır, atmıyorum. Gerçekten hiç yaşımı göstermem. Sadece saçım beyazladı, onu da boyuyorum. Birde menopoza girdim. Onun haricinde yaşımı göstermem. Gerçek yaşımı öğrenince şaşırıyor zaten insanlar.30 yasinda nasil gosteriyo anasi satim ya hulya avsar bile tam yasini gosteriyor. Annemden buyuk ayol nasil annemden kucuk durabilir bi insan anca 7 - 8 yas ufak durabilir 25 yas kucuk durmasi imkansz abla atiyor bayaa... Cunkuu oyle inanmak istiyor kandirilmaya da cok musait...
Aşk ve iğrençliği birbirine karıştırmışsınız.Yani midelerin Konya ovası olduğu, alın bölgesinde ufaktan çıkıntıların oluştuğu evlilik biçimi. Kadın ve erkek diledikleri gibi başka insanlarla birlikte oluyor, evlilik de zeval görmüyor. Sabah Mahmut akşam Murtaza. Çeşit çeşit ne kadar istersen. Ama evlilik devam ediyor. Bir araştırın netten. Dediğim gibi size uygun olabilir bu durum.
İstersen bırak buna erkekler kafa yorsun. Belki aşık olacak olan çıkar, nereden biliyorsun kiBen öyle mi diyorum ya aşk diye birşey yok sizin için varsa da erkekler için artık yok. Bunu unutun çıkar ilişkisi olur genelde çünkü. Kızarak yazmayın ben kızıyomuyum ya
abla tamam ben karışmıyorum hayırlısı olsun iyi gecelerİstersen bırak buna erkekler kafa yorsun. Belki aşık olacak olan çıkar, nereden biliyorsun ki
Aşk ve iğrençliği birbirine karıştırmışsınız.
Aşk ve iğrençliği birbirine karıştırmışsınız.
Olabilir bir şey yaşamadım, öpüşmedim bile. Ben ne kadar romantik ve tutkulu isem eşim de o kadar tutuk ve ruhsuz bir adam.Allah'ım sana geliyorumhanımefendi o adam hiç mi sizi evin bir tenha köşesinde sıkıştırmadi hay Allah'ım. Siz hiç ilişki yaşamadığınız için bu kadar libido yüksek olabilir mi. Eşiniz neden istemedi bunu. İlk defa birşeyleri bu kadar merak ediyorum sanırım. Of of
Bakin bir erkek öküz bile olsa yatağa atar kadını bunu doğası gereği yapar nasıl yapmadı o zaman hastalık var bir yerindeOlabilir bir şey yaşamadım, öpüşmedim bile. Ben ne kadar romantik ve tutkulu isem eşim de o kadar tutuk ve ruhsuz bir adam.
Aşk önceden planan bir şey değil. Aşkı planlayamazsınız. İsmarlayamazsınızda. Nerede karşınıza çıkacağı belli olmaz. Ayrıca evlilik ayrı aşk ayrı. Evlilik sadece beraberlikdir. Aşk bitmişdir zaten çoğunda.Ahshsh kusuruma bakmayın yüce aşkı evli bir insan olarak anlamakta zorlanıyorum ben. Evli olmasam belki tertemiz masum duygularla aşık olabilirdim birine. İğrençlik yapmazdım sadece aşık olurdum ama evliyim işte.
Bacı mı deseydim acabaKolay gelsin hacı
Hayır, atmıyorum. Gerçekten hiç yaşımı göstermem. Sadece saçım beyazladı, onu da boyuyorum. Birde menopoza girdim. Onun haricinde yaşımı göstermem. Gerçek yaşımı öğrenince şaşırıyor zaten insanlar.
Aşk önceden planan bir şey değil. Aşkı planlayamazsınız. İsmarlayamazsınızda. Nerede karşınıza çıkacağı belli olmaz. Ayrıca evlilik ayrı aşk ayrı. Evlilik sadece beraberlikdir. Aşk bitmişdir zaten çoğunda.
Siz sanal ortamdan insan yemeye alışmışsınız burda da bizi yemeye çalışıyorsunuz.
Ufak atın biraz...
15 yıldır kimse cinsellik yaşamadığı biriyle evli kalmaz bunca yıl.
Ya fakesiniz ya da canınız sıkıldı öylesine takılıyorsunuz burda.
Ben size inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?