- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
O zaman boşanın. Adamı hem evi için kullanıyorsunuz hem de aldatıyorsunuz.He he bir kağıt parçası ve mavi bir mürekkep yüzünden gömeyim kendimi diri diri dört duvara. Çok da fi fi...
Kedilerim evden başka ortam bilmiyorlar. Onlar evlatdan farksız
Ben o yasta kendimi muhtemelen oyle hissederim yazdim,kadina bisey dedigim yok54 yaşındaki bir kadına yaşlı değil orta yaşlı denir. Bir ayağı çukurda yazan olmuş da ne alaka? Aşkın yaşı yoktur. Eski konunuzu okumuştum. Eşiniz adam olmaz. Sizinle hiçbir paylaşımı yok, umursamıyor sizi. O adamla aynı evde kaldıkça, kendi hayatınızdan çalıyorsunuz. Yaptığınız doğru değil. O yaştaki biri sizi sadece kullanır. Çünkü aradaki yaş farkı çok. Bu konuyu 40 yaşındaki bir kadın da açsa aynı yorumu yapardım. Daha uzun bir hayat var önünüzde. Hiç uzatmadan boşanın. Umarım size uygun birini bulur, istediğiniz hayatı yaşarsınız. Sevmek sevilmek herkesin hakkı, sadece 20’li ya da 30’lu yaşlardaki kadınların değil.
Hayır. Etinden sütünden faydalandığım yok. Maddi anlamda bir çok olumsuzluk yaşadık.bir birimize destek olmak zorundayız. Birbirimizi yüzüstü bırakamadığımız için beraberiz. İkimizde çalışıyoruz ve o kadar çok borcumuz varki (benim kardeşim yüzünden) onları ödemek ile uğraşıyoruz. Aşk meşk hesapta yokdu. Ben arayış içinde değildim. Kendiliğinden gelişti. İnternetde, yüzünü görmediğim bir adamdan bir kaç güzel sözcük okudum. Bünye alışık olmayınca etkilendim.Kocam bi öküz ama etinden sütünden faydalanıyorum muhımm.
Genelde. Orayı onun için odaya çevirdim. Yükleri başka yere taşıdım, rahat etsin diye .Bu arada merak ettim eşiniz hala yüklükte mi oturuyor?!
müge anlıya bi kadın katılmıştı emekli öğretmen 63yaşında internetten kendinden küçük sevgilielr bulmuştu 20 yaş vs aynı siizn gibi.
Sonra bunu dolandırmışlar falan .
konuyu okuyunca aklıma geldi
(Huzur evine git diyorlar oranın ortamı beni açmaz diyor)
Evlilik kurumuna sadakatsiz davranmış olabilirim, ama kocam olacak kişiye öyle bir borcum yok. Çünkü hiç kocam olmadı. Biz daha birlikte bile olmadık. O yüzden başkasına aşık olmam aldatma sayılmaz. Bazı şeyleri yoluna koyayım zaten boşanacağiz. İkimizde boşanıp birbirimizden kurtulmak istiyoruz zaten.Dünyanın civisi çıkmıs. Yaptiginizi normallestirmeye calismayin. Bu yaptiginiz evlilik birligi icinde sadakatsizlik.. cok yazık cok üzülüyorum boyle olaylar duydukca
Kaç yıllık evlisiniz?Evlilik kurumuna sadakatsiz davranmış olabilirim, ama kocam olacak kişiye öyle bir borcum yok. Çünkü hiç kocam olmadı. Biz daha birlikte bile olmadık. O yüzden başkasına aşık olmam aldatma sayılmaz. Bazı şeyleri yoluna koyayım zaten boşanacağiz. İkimizde boşanıp birbirimizden kurtulmak istiyoruz zaten.
Ben yazdım ama tekrar yazayım. Aşk arayışı içinde değildim. Tesadüfen tanışdık ve kendiliğinden gelişen bir şey. Öyle şeyler hissetmiyordum, bir dahada hissetmem zannediyordum.Evli olmanız bi tarafa!! Öteki erkek çocuğun yaşında...!! Madem öyle sevgiye şıha susadın kendi yaşında birinin kökü mü kurumuş .!!
Eh artık kandırsınlar beni de yani. Yaşım geldi geçiyor. Bu ana kadar hiç kanmadımda ne geçti elime.Kaç yıllık evlisiniz?
Aşk kadınıyım yazmışsınız peki neden böyle bir evlilik yaptınız?
Yaşlandıkça bir miktar çocuklaşma oluyor insanlarda, boşansanız dahi lütfen dikkatli olun, kandırılmaya müsaitmişsiniz gibi geldi.
Değil, üzgünümFake bu Di mi? Fake olsun lütfen!
Annesi yaşındakiyle anlaşmasından belli zatenAnnesi ile arası nasıl diye sordum. İyiymiş.
Valla bu iyi fikir. Boşanıp aynı evde kalmak. Ne onun annesi üzülür nede benim babam. Haberleri bile olmaz.Bu çocuk sizi para için ya da cinsellik için kullanmaya çalışmasın? Eyer öyle değilse konuşun nolucak. Yaş farkına bu kadar takılmayın. Erkekler küçük kadınla evlenince iyi de bu mu kötü? Hayatınızı yaşayın. Ama o eşinizden boşanın önce aynı evde ev arkadaşi olmaya devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?