Foto attı, büyü bozuldu

He he bir kağıt parçası ve mavi bir mürekkep yüzünden gömeyim kendimi diri diri dört duvara. Çok da fi fi...
O zaman boşanın. Adamı hem evi için kullanıyorsunuz hem de aldatıyorsunuz.
Sizin yaşınızdaki kadınların torunu var, siz hala ergen gibi internetten ne idüğü belirsiz sanal kişilerle gönlünüzü egleniyorsunuz.
Bu yaptığınızı bir erkek yapsa kirkindan sonra.... diye bir söz var onu soyleyip cogumuz ayiplardik. Yaptiginiz kadin icin de erkek icin de etik değil. Ve bir an önce boşanmanız gerek.
Evlilik sizin anlattığınız gibi kagit ve kalemden olusan bir şey değil çünkü.

Yapılan her yapılan hatanın "boşluk" kavramına bağlanması da pek acayip. Aldatan boşluktan aldatıyor, sevişen boşluktan sevişiyor. Valla ne güzel.

Aranızda jenerasyon olan birinin nasıl görünmesini bekliyordunuz Hanımefendi? Fotoğrafını görünce küçük dilinizi yutmuşmuş gibi şaşırmanız pek enteresan.

"Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum." cümlesini biraz açsanız? Boşanmamanızın sebebi ne?

Ben o yasta kendimi muhtemelen oyle hissederim yazdim,kadina bisey dedigim yok
Iyi okuyun

Yani böyle bir durumu bu rahatlıkla yazmanıza ne denir bilemedim. Üstelik tek derdiniz çocukla olan ilişkinize nasıl yön vereceğiniz. Bence öncelikle kendi hayatınıza yön vermeyi deneyin sonra gönül işlerinizi çözersiniz.

Şaka mısınız? Evlisiniz evli pes.

Kocam bi öküz ama etinden sütünden faydalanıyorum mu hımm.
Hayır. Etinden sütünden faydalandığım yok. Maddi anlamda bir çok olumsuzluk yaşadık.bir birimize destek olmak zorundayız. Birbirimizi yüzüstü bırakamadığımız için beraberiz. İkimizde çalışıyoruz ve o kadar çok borcumuz varki (benim kardeşim yüzünden) onları ödemek ile uğraşıyoruz. Aşk meşk hesapta yokdu. Ben arayış içinde değildim. Kendiliğinden gelişti. İnternetde, yüzünü görmediğim bir adamdan bir kaç güzel sözcük okudum. Bünye alışık olmayınca etkilendim.

Ayynısı benim de aklıma geldi. :)

Bugünde bir başkası yerine utandık, daha neler görecek bu gözler. Edep ille de edep güzel şey.

Dünyanın civisi çıkmıs. Yaptiginizi normallestirmeye calismayin. Bu yaptiginiz evlilik birligi icinde sadakatsizlik.. cok yazık cok üzülüyorum boyle olaylar duydukca
Evlilik kurumuna sadakatsiz davranmış olabilirim, ama kocam olacak kişiye öyle bir borcum yok. Çünkü hiç kocam olmadı. Biz daha birlikte bile olmadık. O yüzden başkasına aşık olmam aldatma sayılmaz. Bazı şeyleri yoluna koyayım zaten boşanacağiz. İkimizde boşanıp birbirimizden kurtulmak istiyoruz zaten.

Kaç yıllık evlisiniz?
Aşk kadınıyım yazmışsınız peki neden böyle bir evlilik yaptınız?
Yaşlandıkça bir miktar çocuklaşma oluyor insanlarda, boşansanız dahi lütfen dikkatli olun, kandırılmaya müsaitmişsiniz gibi geldi.

Evli olmanız bi tarafa!! Öteki erkek çocuğun yaşında...!! Madem öyle sevgiye şıha susadın kendi yaşında birinin kökü mü kurumuş .!!
Ben yazdım ama tekrar yazayım. Aşk arayışı içinde değildim. Tesadüfen tanışdık ve kendiliğinden gelişen bir şey. Öyle şeyler hissetmiyordum, bir dahada hissetmem zannediyordum.

Eh artık kandırsınlar beni de yani. Yaşım geldi geçiyor. Bu ana kadar hiç kanmadımda ne geçti elime.

Valla bu iyi fikir. Boşanıp aynı evde kalmak. Ne onun annesi üzülür nede benim babam. Haberleri bile olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…