Foto attı, büyü bozuldu

Anneniz için üzüldüm. Kadın tarafını hiçe sayıp kendini çocuklarına adamış. Peki sizce doğru mu bu. Annenizin de mutlu olmak hakkı değilmiydi. Babanız gününü gün etmeyi ihmal etmemiştir ama.

yoo annemde isteseydi ve hala isterse evlenebilir bunu hep soyledik soyluyoruz da benimle yasit olan biriyle olursa tepki alir tabi
her insanin sevmek sevilmek ilgi gormek hakkidir ama herseyin de bir adabi var bence

Annesi yasindasiniz utanın beee... zaten para istemesse şaş ablaaa ...
adamin tek derdi cinsellik zaten o adamda biraz haysiyet olsa anasindan utanirdi otobuste dolmusta saygi duyup yer vermesi gereken kisiye yurumus resmen duygusal acligindan faydalanmis bayanin ama bayanin romantik kisiligi bunu anlamasina musade etmiyor

Evet evli, yani bana yalan söylemedi. Evli olduğunu bilerek yazdım. Zaten yazışmakdan öteye gidecek değildik.

Ben bunlara acımıyorum. Benden 4 yas kucuk biri yazinca bile tuhaf olan ben bunlara bisey demiyorum valla dolandirilmadan akıllanmıyolarrr vesselam cocugun yasinda kisi neden baksin ki???? .. kendi annesine valide diyo bunlar....

Ben bunlara acımıyorum. Benden 4 yas kucuk biri yazinca bile tuhaf olan ben bunlara bisey demiyorum valla dolandirilmadan akıllanmıyolarrr vesselammm cocugun yasinda kisi neden baksin ki???? ..
sübyancı derler insana valla amooo gıız derler
adam jigolo falanmiydi acaba benim aklima bu geldi niyeyse

Öküz ile evlilik olmaz boşanın.... Kendinize sayginiz varsa boşanın.

Hop orda dur. Otobusde beni görsen yer vermezsin canım. Otuzlarımda ancak gösteriyorum. Gönlüm ne ise görünüşüm de öyle. Yani otuz, kırk neyse o yaşlardaki bir yakışıklının yanında hiç de abes kaçmam.

32 yaşındayım sizdeki libido bende yok. Nasıl oluyor anlatsanıza biraz. Benim kocam da pek matah değil ama yine de libidom ölmüş.

Bu arada annemle yaşıtsınız. Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama bu eylemi benim annem yapsa ki babam dünyanın en zor insanıdır. Annemle tüm bağımı koparırım. Çok netim bu konuda. Şu dünyada tutunduğumuz birkaç evrensel ahlak kuralı var, onlardan da vazgeçeceksek kıyamet falan hep kopsun madem. Yeterince iğrenç durumda insanlık, bari bunları normalleştirmeyin.

Vuuuuihuuuuuuuuu.. . Siz bence boşanın hiç iyiye gitmiyor bu haller....

Yargılama yardım et. Ne yapacağım ben şimdi. Adam o kadar romantikdiki, nasıl unutayım.
Instagram da hesap açın zaten yedi bin tane romantik erkek çıkıyor karşınıza. Demem o ki erkekler işi düşünce iyi olur p.slikler ağzımi bozmak istemiyorum yoksa neler derdim çıkarcı dolu her yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…