Ya çok güzel anlaşıyorduk.Annesi yaşındakiyle anlaşmasından belli zaten
Annesi yaşında olabilirim ama annesi değilim sonuçda.Annesi yaşındakiyle anlaşmasından belli zaten
Anneniz için üzüldüm. Kadın tarafını hiçe sayıp kendini çocuklarına adamış. Peki sizce doğru mu bu. Annenizin de mutlu olmak hakkı değilmiydi. Babanız gününü gün etmeyi ihmal etmemiştir ama.siz bu cocugunuz yasindaki gence ne verebilirsiniz peki bu hayatta?
boşluga duşmussunuz tamam anliyorum ancak ilerisi daha buyuk bosluk bilginiz olsun
neden gidecek bir yeriniz yok?
calisiyormusunuz maddi bir geliriniz varmi?
surda sizin acinizdan dusunup ilimli birsey soyleyim diyorum sonra annemin 18 sene aslinda var olan ama yok olan kocasinin yuzunu gormeden 2 cocugu sersefil buyuttugunu hatirliyorum yani bizim evde yuklukte oturan bir kocada yoktu!!! onun ve onun gibilerin canı ve istekleri yokmuş sanirim boşluğa dusmek nasil oluyor yani bir erkek ilgilenmiyor diye hayatiniz mi karariyor
Yengeç burcuyum. Neden sordunuz ki. Yengeç en sadık burç birde biliyor musun? Demekki yengecin damarına basmayacaksın. Bak, aşık olabiliyor başkasına.terazi,yengeç burcu musunuz
yoo annemde isteseydi ve hala isterse evlenebilir bunu hep soyledik soyluyoruz da benimle yasit olan biriyle olursa tepki alir tabiAnneniz için üzüldüm. Kadın tarafını hiçe sayıp kendini çocuklarına adamış. Peki sizce doğru mu bu. Annenizin de mutlu olmak hakkı değilmiydi. Babanız gününü gün etmeyi ihmal etmemiştir ama.
adamin tek derdi cinsellik zaten o adamda biraz haysiyet olsa anasindan utanirdi otobuste dolmusta saygi duyup yer vermesi gereken kisiye yurumus resmen duygusal acligindan faydalanmis bayanin ama bayanin romantik kisiligi bunu anlamasina musade etmiyorAnnesi yasindasiniz utanın beee... zaten para istemesse şaş ablaaa ...
Evet evli, yani bana yalan söylemedi. Evli olduğunu bilerek yazdım. Zaten yazışmakdan öteye gidecek değildik.Büyük ihtimal kendisi evlidir, evli olan erkekler evliyim demez çünkü. Yaş büyük olur küçük olur, amaç fantezi olsun, sohbet olsun.
Benim bir yakınım bayan da aynı böyle davranıyordu, kocası ayrı aldatıyordu, kadın da bir iki derken reel görüşmelere kadar gitti işin ucu, maddi durumu iyi adamlarla görüştüğü halde 1000 2000 lira gibi miktarlarda tehdit edildi durdu kadın. Bir sürü borca girdi. Hala devam ediyor konuşmaya İnternet üzerinden sanırım.
Sonu iyi degil bu işlerin
Evet evli, yani bana yalan söylemedi. Evli olduğunu bilerek yazdım. Zaten yazışmakdan öteye gidecek değildik.
adamin tek derdi cinsellik zaten o adamda biraz haysiyet olsa anasindan utanirdi otobuste dolmusta saygi duyup yer vermesi gereken kisiye yurumus resmen duygusal acligindan faydalanmis bayanin ama bayanin romantik kisiligi bunu anlamasina musade etmiyor
sübyancı derler insana valla amooo gıız derlerBen bunlara acımıyorum. Benden 4 yas kucuk biri yazinca bile tuhaf olan ben bunlara bisey demiyorum valla dolandirilmadan akıllanmıyolarrr vesselammm cocugun yasinda kisi neden baksin ki???? ..
Hop orda dur. Otobusde beni görsen yer vermezsin canım. Otuzlarımda ancak gösteriyorum. Gönlüm ne ise görünüşüm de öyle. Yani otuz, kırk neyse o yaşlardaki bir yakışıklının yanında hiç de abes kaçmam.adamin tek derdi cinsellik zaten o adamda biraz haysiyet olsa anasindan utanirdi otobuste dolmusta saygi duyup yer vermesi gereken kisiye yurumus resmen duygusal acligindan faydalanmis bayanin ama bayanin romantik kisiligi bunu anlamasina musade etmiyor
Vuuuuihuuuuuuuuu.. . Siz bence boşanın hiç iyiye gitmiyor bu haller....Hop orda dur. Otobusde beni görsen yer vermezsin canım. Otuzlarımda ancak gösteriyorum. Gönlüm ne ise görünüşüm de öyle. Yani otuz, kırk neyse o yaşlardaki bir yakışıklının yanında hiç de abes kaçmam.
Instagram da hesap açın zaten yedi bin tane romantik erkek çıkıyor karşınıza. Demem o ki erkekler işi düşünce iyi olur p.slikler ağzımi bozmak istemiyorum yoksa neler derdim çıkarcı dolu her yerYargılama yardım et. Ne yapacağım ben şimdi. Adam o kadar romantikdiki, nasıl unutayım.
Hayır canım, sadece fotoğrafını beğenmedim. Elektrik alamadım tamammı. Hem çok toy göründü gözüme, hoşlanmadım. Yazdıkları hoşdu ama kendini beğenmedim. Mesele buOnun için mi karalar bağladınız?
Vuuuuihuuuuuuuuu.. . Siz bence boşanın hiç iyiye gitmiyor bu haller....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?