Foto attı, büyü bozuldu

Yarabbim bir de adam evliymiş hayır yarın bir gün olursa ben de evlenıcem ama kadınları bir erkegın evli olması bile durdurmuyro.Erkekleri de durdurmuyor

Öyle düşünmeyin. Erkeğin de kadının da kalitelisi, ahlaklısı mevcut. Allah öyleleriyle karşılaştırsın.
komik bahanelere sığınıp evli haliyle başka evlilere bakmayacak çok kadın ve çok erkek var.
Yada kınamayın başınıza gelirin arkasına sığınmayacak

Ayr
Yarabbim bir de adam evliymiş hayır yarın bir gün olursa ben de evlenıcem ama kadınları bir erkegın evli olması bile durdurmuyro.Erkekleri de durdurmuyor
Herkes öyle değil.her evli erkek yada kadın öyle yapmıyor. Benim durumum malum. Oda eşiyle kopuk yaşıyordu, yani mutsuzdu. Ayrı odalarda oturuyorlardı. Mutlu beraberliği olan çiftlerin böyle şeylere tenezzül edeceklerini sanmıyorum.

Bence nolursa olsun esinizle resmi olarak bosanmadan baskasiyla konusmaniz ayip ve gereksiz. Hepimiz duygusal bosluga dusuyoruz elbette fakat evlenirken bir soz verdiniz nolursa olsun. Ikincisi de 20 yas gencse tabii ki toy olacak... Orasi sosyal medya belki yasi hakkinda yalan bile soylemis olabilir.. O laflari ciddiye almayin zaten. Bi yazi okumus gibi hissedin. Cunku zaten sizi gormeden sizi ucurmasi imkansizdi hisleriyle. Bu kadar bosluga dusmek size zarar verir, tehlikeli. Kendinize gelin.

15 yıl boyunca nasıl birlikte olmadınız? Vajinusmus gibi bir rahatsızlık mı ya da eşinizle alakalı bir sıkıntıdan dolayı mı? Çünkü çok uzun bir süre. Tabi anlatmak isterseniz diye sordum. Yazınızdan tutkuya aşka bağlı olduğunuzu anladım. Böyle bir kadın nasıl 15 sene boyunca sekssiz yaşayabilir?

Hep de mutsuz olurlar zaten. Niye bosanmiyormus o zaman?

Kanmalara doyamiyorum diyorsunuz yani ve ayrintilara girdikce cirkinlesiyorsunuz.

Boşanmıyor olusu beni irite ediyor dusunsenıze böyle tutsak bir hayat ve de adam evli benim vicdanım almıyor.Ben ben yapmam asla asla demiyorum elbette hayat her şeyi getırebılır kimse doğru yoldan ayrılmaz inşallah.Fakat teyze kendisi için bir şey yapmıyor ki yapmıyor yani yapmadığı gibi belki başka bir kadına zarar verecek ben bunu nasıl agzım açık okumayayım bilmiyorum.
Aşk güzeldir her yaşta da olur amma velakin doğru kişi doğru zaman kavramları o kadar önemli ki.

Ve 2 tatlı söze kanabilir o kadar boşlukta bir kadın kendisine bunu nasıl yapabılır?

Yani hanımefendi her ne oluraa olsun kendi kendinize yaptıgınızı kimse size yapamaz mutsuz olması kendisinin eş belkide baba oldupu gercegını degıatıemıyor ayrılın efendim ayrılın.

Çabaladım ama tek taraflı olunca işe yaramadı. Herkese tek tek cevap yazıyorum. Kafamı dağıtmak için. Engeli kaldırmakdan korkuyorum. Bir kaç gün daha dayanırsam atlatırım diye düşünüyorum. Yaptığımın çokda doğru bir davranış olmadığını biliyorum sonuçda bende uzayda yaşamıyorum ki. Ama çok etkiledi beni. Sanal manal ama sözcükler bayağı iyiymiş ha!

O tatlı sözlere kanma bence esinin neyini beğenmiyor halledemeyecrl ne var ki...aldatma yoksa...

İki tatlı söze kanma... Tanımadığın kişi sonucta in midir cin midir...

Yaşınız benden büyük ama aldatmak isteyen çoğu erkek bu yalanı söyler. Ama büyük oranda yalandır, karısı mutlu olduklarını sanar.
Adam muhtemelen iki takılmak istedi.
Bu kadar basit.
Gerçekten yaptığınızı karşıdan görün. Komşunuz yapsa bunu ne dersiniz?
Kendiniz a ahlaksız kadın duydun mu diye bahsedilen o kadın olmaya layık görüyorsanız ne diyebilirim.

Hiç sordunuz mu kendinize, çocuksu olmasa bile 20 yaş küçük bir erkekle olur mu diye?

Onu da geçtim, herhangi bir erkekle olmanın söz konusu olması için evli olmak sorun olmuyor mu?

Eşinizle mutlu değilseniz boşanın. Boşandıktan sonra yaşınıza uygun birini bulun.

Aşk ve iğrençliği birbirine karıştırmışsınız.

Niye kızdınız ki Idrakyollariiltihabi 'na? Sizin tamı tamına eşinizle yaptığınız şeyin adını söylemiş kadın. Ayrı yaşıyorsunuz, evlendiğinizden beri bir kere bile cinsel birlikteliğiniz olmamış (Yıllarca birlikte olabilme motivasyonunuz nedir onu da yazmamışsınız, hadi sizin maddiyat diyelim. Peki eşinizinki ne? Sırf genç gösteriyorsunuz diye kimse böyle bir evliliği çekmez.) Üstüne üstlük eşiniz size "Kiminle istiyorsan onunla olabilirsin, konuşabilirsin, birlikte olabilirsin" demiş. Siz de oluyorsunuz. Bunun adı, evet, açık ilişki. Yaşadığınız şeyi iğrenç buluyorsanız neden sürdürüyorsunuz?

Kocaniz başka kadinlarla iliski yasiyor mu
Belki de gay
Sizde ona paravansiniz merak ettim valla
Cevaplayin please

Kocaniz başka kadinlarla iliski yasiyor mu
Belki de gay
Sizde ona paravansiniz merak ettim valla
Cevaplayin please

Konu sahibi eski konularında böyle bir şeylerden şüphelendiğinden bahsetmişti zaten, casus programı falan sormuştu. Eşi bir "erkek arkadaşının" onlarla birlikte yaşamasını teklif etmiş, konu sahibi kabul etmemişti.

Bence konudaki tek sıkıntı evli olmanız. Evli olmasaydınız 35 yaş küçük bir yaş değil kocaman herif yani fakat ciddi bir ilişki beklemeyin. Sohbet muhabbet cinsellik olur ötesine geçmez. Bir an önce eşinizden ayrılmaya bakın ne olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmez. İnsan böyle bir şeyi önce kendine yakıştırmamalı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…