Yarabbim bir de adam evliymiş hayır yarın bir gün olursa ben de evlenıcem ama kadınları bir erkegın evli olması bile durdurmuyro.Erkekleri de durdurmuyor
Herkes öyle değil.her evli erkek yada kadın öyle yapmıyor. Benim durumum malum. Oda eşiyle kopuk yaşıyordu, yani mutsuzdu. Ayrı odalarda oturuyorlardı. Mutlu beraberliği olan çiftlerin böyle şeylere tenezzül edeceklerini sanmıyorum.Yarabbim bir de adam evliymiş hayır yarın bir gün olursa ben de evlenıcem ama kadınları bir erkegın evli olması bile durdurmuyro.Erkekleri de durdurmuyor
15 yıl boyunca nasıl birlikte olmadınız? Vajinusmus gibi bir rahatsızlık mı ya da eşinizle alakalı bir sıkıntıdan dolayı mı? Çünkü çok uzun bir süre. Tabi anlatmak isterseniz diye sordum. Yazınızdan tutkuya aşka bağlı olduğunuzu anladım. Böyle bir kadın nasıl 15 sene boyunca sekssiz yaşayabilir?Evlilik kurumuna sadakatsiz davranmış olabilirim, ama kocam olacak kişiye öyle bir borcum yok. Çünkü hiç kocam olmadı. Biz daha birlikte bile olmadık. O yüzden başkasına aşık olmam aldatma sayılmaz. Bazı şeyleri yoluna koyayım zaten boşanacağiz. İkimizde boşanıp birbirimizden kurtulmak istiyoruz zaten.
Ayr
Herkes öyle değil.her evli erkek yada kadın öyle yapmıyor. Benim durumum malum. Oda eşiyle kopuk yaşıyordu, yani mutsuzdu. Ayrı odalarda oturuyorlardı. Mutlu beraberliği olan çiftlerin böyle şeylere tenezzül edeceklerini sanmıyorum.
Boşanmıyor olusu beni irite ediyor dusunsenıze böyle tutsak bir hayat ve de adam evli benim vicdanım almıyor.Ben ben yapmam asla asla demiyorum elbette hayat her şeyi getırebılır kimse doğru yoldan ayrılmaz inşallah.Fakat teyze kendisi için bir şey yapmıyor ki yapmıyor yani yapmadığı gibi belki başka bir kadına zarar verecek ben bunu nasıl agzım açık okumayayım bilmiyorum.Öyle düşünmeyin. Erkeğin de kadının da kalitelisi, ahlaklısı mevcut. Allah öyleleriyle karşılaştırsın.
komik bahanelere sığınıp evli haliyle başka evlilere bakmayacak çok kadın ve çok erkek var.
Yada kınamayın başınıza gelirin arkasına sığınmayacak
Yani hanımefendi her ne oluraa olsun kendi kendinize yaptıgınızı kimse size yapamaz mutsuz olması kendisinin eş belkide baba oldupu gercegını degıatıemıyor ayrılın efendim ayrılın.Ayr
Herkes öyle değil.her evli erkek yada kadın öyle yapmıyor. Benim durumum malum. Oda eşiyle kopuk yaşıyordu, yani mutsuzdu. Ayrı odalarda oturuyorlardı. Mutlu beraberliği olan çiftlerin böyle şeylere tenezzül edeceklerini sanmıyorum.
Çabaladım ama tek taraflı olunca işe yaramadı. Herkese tek tek cevap yazıyorum. Kafamı dağıtmak için. Engeli kaldırmakdan korkuyorum. Bir kaç gün daha dayanırsam atlatırım diye düşünüyorum. Yaptığımın çokda doğru bir davranış olmadığını biliyorum sonuçda bende uzayda yaşamıyorum ki. Ama çok etkiledi beni. Sanal manal ama sözcükler bayağı iyiymiş ha!Peki neden normal bir evlilik olması için çabalamadınız? Neden hiç cinsellik olmadı? Çok tuhaf.
Aynı evin içinde 15yıl cinsellik aramayıp da iki üç güzel söze bu kadar kapılıp gitmek?
Baştan sona mantıksız, baştan sona saçma...
O tatlı sözlere kanma bence esinin neyini beğenmiyor halledemeyecrl ne var ki...aldatma yoksa...Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
İki tatlı söze kanma... Tanımadığın kişi sonucta in midir cin midir...Çabaladım ama tek taraflı olunca işe yaramadı. Herkese tek tek cevap yazıyorum. Kafamı dağıtmak için. Engeli kaldırmakdan korkuyorum. Bir kaç gün daha dayanırsam atlatırım diye düşünüyorum. Yaptığımın çokda doğru bir davranış olmadığını biliyorum sonuçda bende uzayda yaşamıyorum ki. Ama çok etkiledi beni. Sanal manal ama sözcükler bayağı iyiymiş ha!
Çabaladım ama tek taraflı olunca işe yaramadı. Herkese tek tek cevap yazıyorum. Kafamı dağıtmak için. Engeli kaldırmakdan korkuyorum. Bir kaç gün daha dayanırsam atlatırım diye düşünüyorum. Yaptığımın çokda doğru bir davranış olmadığını biliyorum sonuçda bende uzayda yaşamıyorum ki. Ama çok etkiledi beni. Sanal manal ama sözcükler bayağı iyiymiş ha!
Aşk ve iğrençliği birbirine karıştırmışsınız.
iyi yapıyorlar valla.. aklınla değil başka yerinle hareket edersen olacağı o..Evet böyle adamlar var evli kadın avında. Kadınla ilişki yaşayıp sonra tehditle para kazanıyorlar. Meslekleri olmuş artık
Teyze deme kız kalbine iner valla kendini hâlâ 18 lik sanıyo konu sahibiTeyzecim evliyken yanlış degil mi sen daha iyi bilirsin aslında görmüş gecirmis kadinsin.
Ama heralde akli melekelerine kal geldi.
Silkelen kendine gel.
Benim annemin bile teyzesi olacak yaşta ama ne diyem Mahmut mu diyemTeyze deme kız kalbine iner valla kendini hâlâ 18 lik sanıyo konu sahibi
Kocaniz başka kadinlarla iliski yasiyor mu
Belki de gay
Sizde ona paravansiniz merak ettim valla
Cevaplayin please
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?