- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Konu sahibi eski konularında böyle bir şeylerden şüphelendiğinden bahsetmişti zaten, casus programı falan sormuştu. Eşi bir "erkek arkadaşının" onlarla birlikte yaşamasını teklif etmiş, konu sahibi kabul etmemişti.
Öyle ise bir an önce boşanın ve öyle arayış içine girin bence. Bu yaptığınız ne olursa olsun doğru birsey degil. Sonuçta kağıt üstünde de olsa evli ve eşinizin soyadını taşiyosunuz.Evlilik kurumuna sadakatsiz davranmış olabilirim, ama kocam olacak kişiye öyle bir borcum yok. Çünkü hiç kocam olmadı. Biz daha birlikte bile olmadık. O yüzden başkasına aşık olmam aldatma sayılmaz. Bazı şeyleri yoluna koyayım zaten boşanacağiz. İkimizde boşanıp birbirimizden kurtulmak istiyoruz zaten.
Çok enteresan konuları olan bir üye diye hatırlıyorum bende :)Konu sahibi eski konularında böyle bir şeylerden şüphelendiğinden bahsetmişti zaten, casus programı falan sormuştu. Eşi bir "erkek arkadaşının" onlarla birlikte yaşamasını teklif etmiş, konu sahibi kabul etmemişti.
İsterse nene desin canım, öyle komplenkslerim yok benim.Teyze deme kız kalbine iner valla kendini hâlâ 18 lik sanıyo konu sahibi
Evlilik kağıt üstünde. Diğer evli çiftlerle kıyaslama yapmayın.. bizim durumumuz çok farklı. Zaten birbirimizden bir şey almadık ki aldatılalım. Birnirimizden alacağımız da yok vereceğiöizde. Sadece bu kağıt üstündeki evliliği neden sürdürüp aymı çatı altında ortak yaşamaya devam ediyoruz bu sorgulanabilir. Şu ana kadar bir kaç kez boşanıyorduk ailelerimiz araya girip bizi vazgeçirdiler. Şimdide kedilerimiz yüzünden bir arada akadaş gibi yaşıyoruz. Birbirimizi banyodan çıkarken bile görmüyoruz. Aramızda bir mahremiyet bile oluştu zamanla. Belli bir saygıda var. Hatda arkadaşlık sevgisi de var. O bana kıyamaz, ben ona kıyamam bazı konularda. En büyük ortak yömümüz kedilerimize olan bağlılığımız. Bu evde kalmamızın sebebi kediler. Onlardan ikimizde vaz geçemeyiz. Sabah kalkıp onları oynatır, koşturur evde. Aslında evimizde çok mutluyuz ama arkadaş olarak. Başka bir şey yok. Yalnız yatıp yastığa sarılıyorum, oda salondaki kanepede vampir filmleri seyredip uyuyor. Birnirimizden duygusal , fiziksel anlamda bir beklentimiz kalmadı. Başda müadele ettik ama eşim çok tutuk ve heyecansızdı bu konularda. Ben daha istekliydim karşılık bulamayınca zamanla duygularım köreldi.Tebrik ederim konu sahibi, bende 40 yaşında bakımlı eğitimli donanımlı Fıstık gibi kadınım ya , 52 yaşındaki kocanın hakkından gelememişimde 15 yıl sonra çapkınlık etmeye kalkıyor, (boşayacam tabi KART TEKE)
siz 54 yaşında 35lik adama cesaret ediyorsunuz.
Ama çok çirkin bi tarafı var evlisiniz
Ve eşiniz durumu biliyor, kabulleniyor
Benim tanışdığım genç jinekologdu . Sadece konuma cevap verip çekiliyordu ki ben idrar sondası ile ilgili fobimi paylaşınca konu uzadı. Baktık muhabbetimiz eğlenceli ve komik bir hal almaya başladı. O da mesleğinin ilk yıllarında yaşadığı zorlukları anlattı. Üç dört gün normal arkadaşlar gibi dertleşmiştik sadece. Aslında onunda bir suçu yok. Tamamen ben çeldim aklını. Bütün suç bende. Benden başka bir şey düşünemediğini yazıyordu. Bende öyle oldum. Ama bitti.Doktor ayağı yapmak kolay olduğu gibi adam gerçekten doktor da olabilir. Bu yıl arkadaşım tinderdan o kadar çok doktorla tanıştı ki... Adı soyadı ve çalıştığı hastaneyi öğrenince gidip muayene bile oldu bazılarına. Düşününce yoğunluktan sosyal medyadan insanlarla tanışmaya vakitleri olmaz diyoruz ama onlar da nerede birileriyle tanışacaklar ki? Hastalarıyla birliktelik yaşayamazlar pek etik olmaz, hemşire başka doktor ve diğer personellerle de zor.
Kocam internet başında, evden mecbur kalmadıkca çıkmıyor. Gay olma ihtimalide var. Çünkü bir keresinde bilgisayarı açık unutmuş uyumuşdu. Gay videoları vardı ekranda. Bence gay yada kadın farketmez herşeye yürüyen birisi. Ama arada ekran olacak, sanal olacak. Kendini gömmüş odasına. Arada salona gelip acunun yarışmalarını izliyor sonra odasına kapanıyor yine. Onun hayatı bu kadar.Kocaniz başka kadinlarla iliski yasiyor mu
Belki de gay
Sizde ona paravansiniz merak ettim valla
Cevaplayin please
Şifremi unutmuşdum be!nerelerdeydin be abla özettin kendini arayı fazla açma seni ve enteresan konularını özlüyoruz.
Bence konudaki tek sıkıntı evli olmanız. Evli olmasaydınız 35 yaş küçük bir yaş değil kocaman herif yani fakat ciddi bir ilişki beklemeyin. Sohbet muhabbet cinsellik olur ötesine geçmez. Bir an önce eşinizden ayrılmaya bakın ne olursa olsun kimse aldatılmayı hak etmez. İnsan böyle bir şeyi önce kendine yakıştırmamalı zaten.
Hi hi tamamİsterse nene desin canım, öyle komplenkslerim yok benim.
Yaştandır oŞifremi unutmuşdum be!
Yok ya epeydir girmemiştim. İş güc derken hayatın akışına kapılıp gitmişim. Şimdi başıma böyle romantik bir oley! Gelince dedim ki kk ya girip biraz dertleşeyim, azarımı da işiteyim de belki kendime gelirim. Ama bir baktım yeniden üye ol diyor. Haydaaa! şifremi tersden hatırlıyormuşum, öyle yazıp durdum. Neyseki hatırladım sonra. Ya, mune nerede kazen. Konum kapanırdı sanki mune okusa. Yoklarmı onlar? Son zamanlarda iki yorumumun birinden banı yiyordum zaten, mune sağolsun. Dedim nasıl olsa banlanacağım en iyisi ben yazmayayım artık. Öyle öyle biraz arayı açmışım.mYaştandır o
Yaptıranın hiç suçu yok. Benim eşim kendi aleminde, onun eşi alışveriş manyağı, adam ilgi göstermiyor dizi izlemekden. Adamda bunalıp makale okuyacağım diye odasına çekilince benim gibi hoş sohbet bir kadınla tanışıyor. Bende yalnız o da. İnsanız sonuçda.Siz evlisiniz , karşıdaki adam evli
Karşıdaki otuzbeş, siz elli
Sizi bu adamla mesajlaşmaktan alıkoyan tek şey ise: "toy duruyor"
Size milyonlarca sayfa nasihatte bulunsalarda kar etmeyecek belli.
O zaman söylenecek tek cümle var:
"Utanmıyorsan dilediğini yap."
Genç erkekler olgun kadınlardan hoşlanır. Çünkü olgun kadın şımarıklıklarını geride bırakmış, sıcak, samimi sevecen, kaprissiz, deneyimli, bakımlı ve hoşgörülüdür. Erkekler genç eşlerine kendi istediklerini bile rahatca söyleyemez yanlış anlaşılmakdan korktukları için. Olgun kadın genç bir erkek için özgürlük demektir. Buradaki kadınların ne derece tutucu olduklarını biliyorum. Daha eşinin sperminden tiksinen kadınlar var. Oral asla yapmam diyen. Vs. Cinselliği çok sınırlı yaşayanlar. Bence kendinizi biraz aşmaya çalışırsanız eşleriniz de başka arayışlara girmez. Azıcık yaratıcı ve şuh olmak erkekleri cezbeder. Öbür türlü klasik metodlar bir yere kadar. Kadın yatakda geyşa, mutfakda aşcı...olmalı. en önemli olan ise konuşabilmek. Anlaşmak için önce kendini karşı tarafa çekinmeden ifade edebilmelisin. Başka türlü olmaz. Konuşamayan çiftler özgür ve tatmin edici bir cinsellik ve birliktelik yaşayamazlar. Kadın ve erkek. Her iki tarafta cinselliğin konya ovası kadar geniş bir kültürü olduğunu bilerek hareket etmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?