Foto attı, büyü bozuldu

Bakire bir kadın için fazla iddialı sözler bunlar teyze. Ben bakireyken pipinin tam konumunu bile bilmiyordum. Oral falan vuhuu.

Bir bakire olarak evlenmeden önce anca oral seks biliyordur ondan tek bildiğini nirvanası sanıyorsa demek ki

Hayır bir de benim açık ilişkiyi tanımlama yazımda kullandığım Konya ovası tabirini almış, cinselliğe uyarlamış kıyamam. Kutsal bakire ama bizi tutucu buluyor bir de. Teyze çok ilginç bir teyze. Birazdan fantezi dünyasını açacak diye çok korkuyorum.

Bu arada her evlilik sizinki gibi değil. Evliliklerde neler yaşanıyor bir bilseniz? Sizin 35lik çıtır karısıyla ne pozisyonlar denemiştir muhtemelen aklınız şaşar. Siz rüyalarınızda hayallerinizde kendinizi arzu nesnesi sanarken onlar kavga sonrası seksi mi, çocuğu uyutup yaptıkları seksi mi yoksa banyoda fln mı yapıyorlardı bilemezsiniz?
Size söylediği gibi değildir belki de eşi de doktordur ve yoğun bir hafta geçirdiği için sizle yazışabilmiştir belki de.
Bunları asla öğrenemeyeceksiniz. Anca burada ego tatmini yapacaksınız.
Sizin işiniz de zor hayatınızda tek tatmin olduğunuz nokta genç gösteren olgun seksi kadın olduğunuzu sanmanız

Bakire bir kadın için fazla iddialı sözler bunlar teyze. Ben bakireyken pipinin tam konumunu bile bilmiyordum. Oral falan vuhuu.
Balkreyim beyinsiz değil. Stefan hawking yatağa bağlı bir felçli bir adamdı. Kafasını bile oynatamıyordu ama uzay hakkında bir nasa astronotundan daha çok şey biliyordu

Tabii canım kendisi hayal dünyasında yaşarken yeni nesil sevgilileriyle gezip tozuyor sevişip evleniyor. Evleniyor yine sevişiyor. İşte arada bir kaç şerefsiz karısını boynuzlamak yenş bir heyecan için iki kelam yazınca kendini seksi bir insan sanıveriyor

Bence teyze boş zamanlarında aşkım kapışmak okuyor. Aşk betimlemeleri çok benziyor o tipitipin yazılarına. Cinselliği de haydar dümenden dinlemiş olabilir.

Sizide onu da çok merak ettim doğrusu

Balkreyim beyinsiz değil. Stefan hawking yatağa bağlı bir felçli bir adamdı. Kafasını bile oynatamıyordu ama uzay hakkında bir nasa astronotundan daha çok şey biliyordu

Peki ama yatakta bir geyşa olacağınzıı, harika bir performans sergileyecenizi nereden biliyorsunuz?
Hayallerdeki gibi olmuyor yani
On yıldır aktif seks hayatım var fena da değilimdir sizin kadar iddialı değilim de

Edep?Haya?Ahlak?
Bişey ifade ediyor mu size?Annemle aynı yastasiniz.Yazık..Kocanı öküz diye yaftalayinca yaptığın normal mi kabul edilecek?Annem 54 yaşında abim 33.Anlatabildim mi??

E siz kadınlık hakkında herşeyi biliyormuşsunuz zaten.
Bunları yapmayan kadınların kocaları arayışa girebilir yani. Siz bu kadar bilgilisiniz ve herşeyi yaparsınız, o zaman keşke eşinizin üzerinds kullansaydınız da başkasıyla konuşacak kadar yalnız bırakmasaydı sizi.

İlk evliliğimde eşimle tüm diyaloğumuz bitmişti, ne aynı yatağa yatıyor ne iki kelime ediyorduk. Sanal olarak aldatıyordu biliyordum ama çok güçsüzdüm. Öte yandan 26 yaşında herhangi bir sorunu olmayan sağlıklı bir kadındım ve bunun böyle gitmeyeceğini biliyordum. Biz de sizin gibi yapsak eski kocam olacak karaktersizin şikayeti olmazdı ve açık evliliğimiz gül gibi devam ederdi. Ama ben günden güne kendime olan saygımı kaybediyordum. Babamın geri kafalılığını, annemin okumuş cahil davranışlarını, başımızı öne eğdin gibi koca koca cümleleri göze alıp boşandım.

Bu kadar şeyi neden yazdım ? Ana fikir yazımın içinde aslında. Kendime olan saygım.

Sizin haliniz sanmıyorum ki benim 26 yaşındaki halimden daha zor olsun. Yaşınızla da teyze vb diyerek dalga geçenlere aldanmayın, bir an önce kendi hayatınızı kurun. Nacizane tavsiyemdir.

Bir bakire olarak evlenmeden önce anca oral seks biliyordur ondan tek bildiğini nirvanası sanıyorsa demek ki
Benim için evlenmeden önce diye veya evlendikten sonra diyede bir şey yok. İnsanın zikri ne ise fikride odur. Ben olaylara sizin gibi iğrenç bir bakış açısıyla bakmıyorum. Herkesin mnzarası kendine.sen bir çöplüğün önünden dırmuş bakıyorsun.

Eşim konuşmaz, küsüp gider bana ne diyor diye.

Çöplük önünden mi bakıyorum? Kusurs bakmayın ama çakma evliliğin içinde başkasıyla evli adamlarla yazışıp bana çöplük betimlemesi yapmanız öyle komik ki?
Ben her zaman bir kişiye sadık oldum. Aldattıldığım anda ayrıldım. Asla kimseyle ilişkisi olan adama bakmadım.
Tek bir kişiyle seviştim, tek bir kişiyle aşk yaşadım. Ayrılacak da cesareti buldum. Komşk bahanelerin arkasına asla sığınmadım.
Kimşn çöp içinde oturduğu belli.
Yazıl göremiyorsunuz da

Siz bana hakaret edebiliyorsunuz size karşılık verilince bozuluyorsunuz. Ssende yorum yaparken terbiyeni elden bırakma

Ne diyon aplaaa iyi misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…