- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Genç erkekler olgun kadınlardan hoşlanır. Çünkü olgun kadın şımarıklıklarını geride bırakmış, sıcak, samimi sevecen, kaprissiz, deneyimli, bakımlı ve hoşgörülüdür. Erkekler genç eşlerine kendi istediklerini bile rahatca söyleyemez yanlış anlaşılmakdan korktukları için. Olgun kadın genç bir erkek için özgürlük demektir. Buradaki kadınların ne derece tutucu olduklarını biliyorum. Daha eşinin sperminden tiksinen kadınlar var. Oral asla yapmam diyen. Vs. Cinselliği çok sınırlı yaşayanlar. Bence kendinizi biraz aşmaya çalışırsanız eşleriniz de başka arayışlara girmez. Azıcık yaratıcı ve şuh olmak erkekleri cezbeder. Öbür türlü klasik metodlar bir yere kadar. Kadın yatakda geyşa, mutfakda aşcı...olmalı. en önemli olan ise konuşabilmek. Anlaşmak için önce kendini karşı tarafa çekinmeden ifade edebilmelisin. Başka türlü olmaz. Konuşamayan çiftler özgür ve tatmin edici bir cinsellik ve birliktelik yaşayamazlar. Kadın ve erkek. Her iki tarafta cinselliğin konya ovası kadar geniş bir kültürü olduğunu bilerek hareket etmeli
Bakire bir kadın için fazla iddialı sözler bunlar teyze. Ben bakireyken pipinin tam konumunu bile bilmiyordum. Oral falan vuhuu.
Bir bakire olarak evlenmeden önce anca oral seks biliyordur ondan tek bildiğini nirvanası sanıyorsa demek ki
Balkreyim beyinsiz değil. Stefan hawking yatağa bağlı bir felçli bir adamdı. Kafasını bile oynatamıyordu ama uzay hakkında bir nasa astronotundan daha çok şey biliyorduBakire bir kadın için fazla iddialı sözler bunlar teyze. Ben bakireyken pipinin tam konumunu bile bilmiyordum. Oral falan vuhuu.
Hayır bir de benim açık ilişkiyi tanımlama yazımda kullandığım Konya ovası tabirini almış, cinselliğe uyarlamış kıyamam. Kutsal bakire ama bizi tutucu buluyor bir de. Teyze çok ilginç bir teyze. Birazdan fantezi dünyasını açacak diye çok korkuyorum.
Bu arada her evlilik sizinki gibi değil. Evliliklerde neler yaşanıyor bir bilseniz? Sizin 35lik çıtır karısıyla ne pozisyonlar denemiştir muhtemelen aklınız şaşar. Siz rüyalarınızda hayallerinizde kendinizi arzu nesnesi sanarken onlar kavga sonrası seksi mi, çocuğu uyutup yaptıkları seksi mi yoksa banyoda fln mı yapıyorlardı bilemezsiniz?
Size söylediği gibi değildir belki de eşi de doktordur ve yoğun bir hafta geçirdiği için sizle yazışabilmiştir belki de.
Bunları asla öğrenemeyeceksiniz. Anca burada ego tatmini yapacaksınız.
Sizin işiniz de zor hayatınızda tek tatmin olduğunuz nokta genç gösteren olgun seksi kadın olduğunuzu sanmanız
Sizide onu da çok merak ettim doğrusuArkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
Balkreyim beyinsiz değil. Stefan hawking yatağa bağlı bir felçli bir adamdı. Kafasını bile oynatamıyordu ama uzay hakkında bir nasa astronotundan daha çok şey biliyordu
Balkreyim beyinsiz değil. Stefan hawking yatağa bağlı bir felçli bir adamdı. Kafasını bile oynatamıyordu ama uzay hakkında bir nasa astronotundan daha çok şey biliyordu
E siz kadınlık hakkında herşeyi biliyormuşsunuz zaten.Genç erkekler olgun kadınlardan hoşlanır. Çünkü olgun kadın şımarıklıklarını geride bırakmış, sıcak, samimi sevecen, kaprissiz, deneyimli, bakımlı ve hoşgörülüdür. Erkekler genç eşlerine kendi istediklerini bile rahatca söyleyemez yanlış anlaşılmakdan korktukları için. Olgun kadın genç bir erkek için özgürlük demektir. Buradaki kadınların ne derece tutucu olduklarını biliyorum. Daha eşinin sperminden tiksinen kadınlar var. Oral asla yapmam diyen. Vs. Cinselliği çok sınırlı yaşayanlar. Bence kendinizi biraz aşmaya çalışırsanız eşleriniz de başka arayışlara girmez. Azıcık yaratıcı ve şuh olmak erkekleri cezbeder. Öbür türlü klasik metodlar bir yere kadar. Kadın yatakda geyşa, mutfakda aşcı...olmalı. en önemli olan ise konuşabilmek. Anlaşmak için önce kendini karşı tarafa çekinmeden ifade edebilmelisin. Başka türlü olmaz. Konuşamayan çiftler özgür ve tatmin edici bir cinsellik ve birliktelik yaşayamazlar. Kadın ve erkek. Her iki tarafta cinselliğin konya ovası kadar geniş bir kültürü olduğunu bilerek hareket etmeli
Benim için evlenmeden önce diye veya evlendikten sonra diyede bir şey yok. İnsanın zikri ne ise fikride odur. Ben olaylara sizin gibi iğrenç bir bakış açısıyla bakmıyorum. Herkesin mnzarası kendine.sen bir çöplüğün önünden dırmuş bakıyorsun.Bir bakire olarak evlenmeden önce anca oral seks biliyordur ondan tek bildiğini nirvanası sanıyorsa demek ki
Eşim konuşmaz, küsüp gider bana ne diyor diye.E siz kadınlık hakkında herşeyi biliyormuşsunuz zaten.
Bunları yapmayan kadınların kocaları arayışa girebilir yani. Siz bu kadar bilgilisiniz ve herşeyi yaparsınız, o zaman keşke eşinizin üzerinds kullansaydınız da başkasıyla konuşacak kadar yalnız bırakmasaydı sizi.
Hawking pipisini kullanabiliyor muydu acaba? Merak ettim şimdi bak.
Benim için evlenmeden önce diye veya evlendikten sonra diyede bir şey yok. İnsanın zikri ne ise fikride odur. Ben olaylara sizin gibi iğrenç bir bakış açısıyla bakmıyorum. Herkesin mnzarası kendine.sen bir çöplüğün önünden dırmuş bakıyorsun.
Siz konu sahibine neden bu kadar salladınız? Bir şeyler mi kaçırdım ben?
Siz bana hakaret edebiliyorsunuz size karşılık verilince bozuluyorsunuz. Ssende yorum yaparken terbiyeni elden bırakmaÇöplük önünden mi bakıyorum? Kusurs bakmayın ama çakma evliliğin içinde başkasıyla evli adamlarla yazışıp bana çöplük betimlemesi yapmanız öyle komik ki?
Ben her zaman bir kişiye sadık oldum. Aldattıldığım anda ayrıldım. Asla kimseyle ilişkisi olan adama bakmadım.
Tek bir kişiyle seviştim, tek bir kişiyle aşk yaşadım. Ayrılacak da cesareti buldum. Komşk bahanelerin arkasına asla sığınmadım.
Kimşn çöp içinde oturduğu belli.
Yazıl göremiyorsunuz da
Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?