Foto attı, büyü bozuldu

Dur yahu ne yaptın sen. Bence öyle değil. Bak bu düşünce hastalığının etkisi olabilir işte :) ya da benim gibi hiç aşık olmadan evlenmiş olmayı ya da aşkın tamamen bitmiş olmasını kabul etmek yerine en başa dönüp mevcut durumu yüceltmeye çalışıyorsun. Lakin kaçamazsın bundan :) belki de o kadar kötü bir şey değildir aşık olmadan evlenmiş olmak. Ya da aşkın zamanla bitmiş olması.

Kedileri neden bırakıyor? O yavrucaklarin günahı ne ki onlari da alsın. Alışmışlardir zaten kadina
Çünku kedilerle baska eve gidemiyorum diyor,okumadiniz galiba. Yani suan o evde durmasi esiyle evli kalmasinin sebebini sadece kediler icin varoldugunu soyluyor.

Evet yazik yavrucaklara alismis olabilirler ama eger bir veya bir kac kedi yuzunden bir adamla evli kalip,bi catida sıkışacaksam bu iste bir yanlislik vardir.

Mune, bilmiyorum, neden bunu kendime yaptım mantıklı bir açıklaması yok. Bir türlü kararlı davranamadım. Neden bocaladım. . Evlerini çöp ev haline getirmiş insanları gördün mü mune? Bir çöpü atmakta ne var. Ama yıllarca çöplerini dışarı çıkaramamış insanlar var. Kendileri de mutsuz ama beyinleri çöpünü dışarı çıkar komutu vermiyor. Belki cılız bir ses çöpün çok birikti çıkar desede beyninin, hayır çöplerin kalsın evde, yeteince boş alanın var, daha çok çöp yığabilirsin komutu ağır basıyor. Belki bu türden bir hastayım bende. Bende karar verme aşamasında kilitleniyorum. Son zamanlarda durumumu kabullenmiştim ta ki o gençle yazışana kadar. Çok güzeldi , çok da komikdi, ne güzel eğleniyorduk. ...keşke koşullar daha farklı olsaydı. Şu resim olayına gelince. Nedense bakamadım, inceleyemedim. Bir tuhaf oldum fotoğrafını görünce. Çünkü iyi bir izlenim bırakmadı üzerimde. Olumsuz etkilendim. Ama dün cesaret edip birde yakın gözlüğümü takıp bakayım dedim.. çok tatlıymış yaaa. Neyse unutacağım mecbur. Evli çünkü. Normalde asla yapmayacağım bir şey. Nasıl yaptım böyle bir şey kendime şaşıyorum.

Ben zaten böyle bir insan görmedim
Kadın bakire senelerin evli barklı çocuk sahibi kadınlarına seks dersi veriyor
Ne güldüm ya
Madem evli barklı kadınlarsınız, daha hoşgörülü ve anlayışlı olmanız gerekmiyor mu? Neden yorumlarımı bu kadar alaya aldınız?

Yok canım, öyle romantik sözler değildi. Sadece , kendi akışında normal bir muhabbet. Ben açıkcası pek sevmem süslü cümleleri, inandırıcı gelmez bana. Bizim muhabbetimiz öyle değildi. Sade ve samimi oluşundan etkiledim. Birbirimize terapi yapıyor gibiydik.

hem evlisin ne kadar öküz olursa olsun,hem biriyle yazışıyorsun kalpli falan, hem de 20 yaş küçük senden!
kesinlikle psikolojik destek almalısın. durum hiç hoş değil.

bu konuya çok şey yazmak geçiyor içimden fakat kendimi tutuyorum banlanmayayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…