- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Idrakyollariiltihabi şöyle özetlemeye çalışayım, ben iki cins arasındaki hoşlantıyı, salt sanat yönüme malzeme çıkarması için (Ki resim ve şiir tutkumu, takıntımı biliyorsun), hastalığımın da büyütme avantajı ile almış büyütmüş, bol bol malzeme olarak kullanmış, kendimi de bir güzel ikna etmiş ve sıkılınca kaldırıp atmış gibiyim desem olacak. Tövbeler olsun
Çünku kedilerle baska eve gidemiyorum diyor,okumadiniz galiba. Yani suan o evde durmasi esiyle evli kalmasinin sebebini sadece kediler icin varoldugunu soyluyor.Kedileri neden bırakıyor? O yavrucaklarin günahı ne ki onlari da alsın. Alışmışlardir zaten kadina
Ne dersem kabahat oluyor, benim yorum yapmaya hakkım yok,Dedi çılgın bakire
Bana menopoz bile seni kesmemiş dedi, o yorumu bundan sebep yazdım.Ben zaten böyle bir insan görmedim
Kadın bakire senelerin evli barklı çocuk sahibi kadınlarına seks dersi veriyor
Ne güldüm ya
Mune, bilmiyorum, neden bunu kendime yaptım mantıklı bir açıklaması yok. Bir türlü kararlı davranamadım. Neden bocaladım. . Evlerini çöp ev haline getirmiş insanları gördün mü mune? Bir çöpü atmakta ne var. Ama yıllarca çöplerini dışarı çıkaramamış insanlar var. Kendileri de mutsuz ama beyinleri çöpünü dışarı çıkar komutu vermiyor. Belki cılız bir ses çöpün çok birikti çıkar desede beyninin, hayır çöplerin kalsın evde, yeteince boş alanın var, daha çok çöp yığabilirsin komutu ağır basıyor. Belki bu türden bir hastayım bende. Bende karar verme aşamasında kilitleniyorum. Son zamanlarda durumumu kabullenmiştim ta ki o gençle yazışana kadar. Çok güzeldi , çok da komikdi, ne güzel eğleniyorduk. ...keşke koşullar daha farklı olsaydı. Şu resim olayına gelince. Nedense bakamadım, inceleyemedim. Bir tuhaf oldum fotoğrafını görünce. Çünkü iyi bir izlenim bırakmadı üzerimde. Olumsuz etkilendim. Ama dün cesaret edip birde yakın gözlüğümü takıp bakayım dedim.. çok tatlıymış yaaa. Neyse unutacağım mecbur. Evli çünkü. Normalde asla yapmayacağım bir şey. Nasıl yaptım böyle bir şey kendime şaşıyorum.Sizi kötü anlamda eleştirmiyorum, yanlış anlamanızı da istemem ama kendinizi ifade ederken evliliğiniz, kendiniz hakkında yazdıklarınızla verdiğiniz cevaplar çeliştiği için üyeler tepki gösteriyor bence.
Mesela ben eşimle mutsuz olsam, adam bana eşi ve bir kadın olarak değer vermese, ev arkadaşı modunda olsak, üstelik sizin ifadenize göre karı-koca olmayı başaramasanız da kardeşinizin borcunu ödeyecek kadar iyi yürekli, boşlukta olduğunuzu anlatabildiğiniz, buna saygı gösteren bir adam eşim olsa, yani kısaca kendinizi rahatça ifade edebildiğiniz bir eşe sahipseniz ben boşanmak istiyorum, seni de kendimi de kandırmak istemiyorum, ben sevmek sevilmek istiyorum, aramızda kağıt üzerinde de olsa bir evlilik bağı olduğu sürece kendimi özgür hissedemiyorum, maddi olarak durum malum, ikimizde borç ödüyoruz, borcu senin üstüne yıkıp gidemem, böyle bir haksızlık yapamayacak kadar değerli dostluğun, eş olmayı başaramadık ama aynı evi paylaşan iki iyi dost kalabiliriz, en azından maddi olarak ikimizde rahatlayıncaya kadar aynı evde yaşarız der birlikte gider boşanma davası açardım, lakin siz boşanmayı düşünüyorum diyorsunuz sonra kedilerinizi öne sürüyorsunuz, daha sonra borçları öne sürüyorsunuz, kediler de borçlarda boşanmaya mani değil, borç bitene kadar aynı evde yaşanır, feraha erince kedilerinizi alır ayrı bir ev açarsınız, benimde kedilerim köpeklerim vardı, hala bir köpeğim var, onları terk etmediğiniz müddetçe sizle her yerde yaşamaya alışıyorlar.
Eğer ben böyle bir konu açmış olsaydım, eşimle boşanmış olurdum, aşk bu evliyken de başınıza gelebilir diyebilirsiniz, evet gelebilir, gelmez demiyorum asla olmaz demem böyle şeylerde zira 47 yaşına kadar çevremde asla olmaz denilen birçok şeyin yaşandığına şahit olmuş tecrübeli bir kadınım ama ben kartlarımı açık oynarım, direkt gider boşanırım, size gelen tepkiler aşkı isterken boşanmaya mani olmayan şeyleri engel gibi göstermeniz.
Madem evli barklı kadınlarsınız, daha hoşgörülü ve anlayışlı olmanız gerekmiyor mu? Neden yorumlarımı bu kadar alaya aldınız?Ben zaten böyle bir insan görmedim
Kadın bakire senelerin evli barklı çocuk sahibi kadınlarına seks dersi veriyor
Ne güldüm ya
Yok canım, öyle romantik sözler değildi. Sadece , kendi akışında normal bir muhabbet. Ben açıkcası pek sevmem süslü cümleleri, inandırıcı gelmez bana. Bizim muhabbetimiz öyle değildi. Sade ve samimi oluşundan etkiledim. Birbirimize terapi yapıyor gibiydik.internette ne sözler vaaaar ne sözler.. kopyala yapıştır yapmıştır..o sözler insanı bir öküze aşık eder belkide bir hayali birine ..aslında sen o kişiye değil o sözlere aşık olmuşsun o kişide bahane olmuş..
Otuz beş yaşındaki bir adama da çocuk denemez.20 yaş fazla e tabi çocuk olucak ya
Sende 55 sin yaOtuz beş yaşındaki bir adama da çocuk denemez.
Olsun ne olmuş hala kadınım, o da erkek!!!Sende 55 sin ya
teyze kendini 15 li falan zannediyorSende 55 sin ya
Heyy 15 li 15li tokat yollaru daslu ahahaaateyze kendini 15 li falan zannediyor
54 yari asir vayyy yere bakan yurek yakan teyze vayyyO 35 ben 54
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?