Foto attı, büyü bozuldu

Hangi doktorda o kadar bol vakit var acaba sizinle oturup böyle konuşacak? Çevremdeki doktorların çoğu kendi ailesine vakit ayıramıyor da... oturup nette annesi yaşında kadınla plaronik yazışacak doktor olacağını hiiiç sanmam
Sizi yemiş olmasın?

Büyük ihtimal kendisi evlidir, evli olan erkekler evliyim demez çünkü. Yaş büyük olur küçük olur, amaç fantezi olsun, sohbet olsun.

Benim bir yakınım bayan da aynı böyle davranıyordu, kocası ayrı aldatıyordu, kadın da bir iki derken reel görüşmelere kadar gitti işin ucu, maddi durumu iyi adamlarla görüştüğü halde 1000 2000 lira gibi miktarlarda tehdit edildi durdu kadın. Bir sürü borca girdi. Hala devam ediyor konuşmaya İnternet üzerinden sanırım.

Sonu iyi degil bu işlerin

Bence de doktorların çoğu zaman başını kaşıyacak vakti olmuyor!!

Akşam dokuzdan sonra yazışıyorduk. Başta yumurtalık kistleri hakkında konuşuyorduk. Doktordu yani.. konu sonradan başka yerlere kaydı.

Haklısınız. Dikkati elden bırakmamak lazım.

Ben ne okudum az önce kendinize gelin lütfen bu kadar iradesiz olmayın.

Sevgili M monalazo seni tanimasam bu konuya cok kizardim ama nasil bir evliligin oldugunu biliyorum. İnternette tanistigin adama olan ilgin de sirf bu yüzden. Lütfen ilerletme pisman olursun. Kendine baska ugraslar bul, unut bu meseleyi. Bu arada kimse sinanmadigi günahin masumu degildir. Yapilan kötü yorumlara aldirma. Haketmedigini düsünüyorum. Ama bir hatanin icindesin lütfen dön.

Önce bosan.bu yaptığın adam kullanmak.o çocuğu da unut

Öküz birisiyle evli olmanız yaptığınızı meşrulaştırmıyor. Mutlu değilseniz boşanacaksınız; çözüm bu. Ayrıca hangi doktormuş bu böyle boş vakti bol... Hele ki yaşı genç doktorlar kariyerleri adına zamanla yarışıyorlar.

20 yaş küçük birinden george clooney karizması beklemiyordunuz herhalde. Kaldı ki internet üzerinden yapılan tanisiklikta muhabbeti ilerletmeden resmini görmek çok daha doğru bir karar olacaktır.

Akşam dokuzdan sonra yazışıyorduk. Başta yumurtalık kistleri hakkında konuşuyorduk. Doktordu yani.. konu sonradan başka yerlere kaydı.

Yumurtalık kisti dediğinize göre jinekolog.
Hiç mi acil doğum gelmiyordu yada nöbeti olmadı.
Benim doğum doktorum maça gitmek için bile hastlarını kontrol ederdi de
Hç gerçekçi değil sizin yaşınızdaki bir insan nasıl bunu yer hayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…