Doktordu kendisi, parama ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Zaten öyle bir arayışla başlamadı. Sadece hayatdaki beklentilerimizin aynı olduğunu, ikimizinde sıradışı olduğunu farkettik ve konu böylece duygusallaştı. Arkadaş aramıyorduk. Ben yumurtalık kistleri için bir soru sormuştum arkadaşımın adına. O da ona cevap yazıyordu. Sanra menopoza konu geldi, sonra dağda kamp yapmaya, istanbul belediye başkan seçimine, suriyelilere vs.. baktık ruh ikiziyiz.
Aranmıyordum ki. Tesasüfen karşıma çıktı. Başkasını istemiyorum.Evli olmanız bi tarafa!! Öteki erkek çocuğun yaşında...!! Madem öyle sevgiye şıha susadın kendi yaşında birinin kökü mü kurumuş .!!
Yeni bir mavi mürekkep sonrası kendinizi yeni ufuklara açsanız daha güzel olmaz mıHe he bir kağıt parçası ve mavi bir mürekkep yüzünden gömeyim kendimi diri diri dört duvara. Çok da fi fi...
Bence de doktorların çoğu zaman başını kaşıyacak vakti olmuyor!!Hangi doktorda o kadar bol vakit var acaba sizinle oturup böyle konuşacak? Çevremdeki doktorların çoğu kendi ailesine vakit ayıramıyor da... oturup nette annesi yaşında kadınla plaronik yazışacak doktor olacağını hiiiç sanmam
Sizi yemiş olmasın?
Akşam dokuzdan sonra yazışıyorduk. Başta yumurtalık kistleri hakkında konuşuyorduk. Doktordu yani.. konu sonradan başka yerlere kaydı.Hangi doktorda o kadar bol vakit var acaba sizinle oturup böyle konuşacak? Çevremdeki doktorların çoğu kendi ailesine vakit ayıramıyor da... oturup nette annesi yaşında kadınla plaronik yazışacak doktor olacağını hiiiç sanmam
Sizi yemiş olmasın?
O kadar şey konuşmuşsunuz... annesinin kaç yaşında olduğunu da sordun mu?Akşam dokuzdan sonra yazışıyorduk. Başta yumurtalık kistleri hakkında konuşuyorduk. Doktordu yani.. konu sonradan başka yerlere kaydı.
Haklısınız. Dikkati elden bırakmamak lazım.Büyük ihtimal kendisi evlidir, evli olan erkekler evliyim demez çünkü. Yaş büyük olur küçük olur, amaç fantezi olsun, sohbet olsun.
Benim bir yakınım bayan da aynı böyle davranıyordu, kocası ayrı aldatıyordu, kadın da bir iki derken reel görüşmelere kadar gitti işin ucu, maddi durumu iyi adamlarla görüştüğü halde 1000 2000 lira gibi miktarlarda tehdit edildi durdu kadın. Bir sürü borca girdi. Hala devam ediyor konuşmaya İnternet üzerinden sanırım.
Sonu iyi degil bu işlerin
Ben ne okudum az önceArkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
Anası yaşındasın farkında mısın?Ne iğrenç ilişkiler..
Annesi ile arası nasıl diye sordum. İyiymiş.O kadar şey konuşmuşsunuz... annesinin kaç yaşında olduğunu da sordun mu?
Sevgili M monalazo seni tanimasam bu konuya cok kizardim ama nasil bir evliligin oldugunu biliyorum. İnternette tanistigin adama olan ilgin de sirf bu yüzden. Lütfen ilerletme pisman olursun. Kendine baska ugraslar bul, unut bu meseleyi. Bu arada kimse sinanmadigi günahin masumu degildir. Yapilan kötü yorumlara aldirma. Haketmedigini düsünüyorum. Ama bir hatanin icindesin lütfen dön.Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
Önce bosan.bu yaptığın adam kullanmak.o çocuğu da unutArkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
Olurdu tabi..ama yok işte.Yeni bir mavi mürekkep sonrası kendinizi yeni ufuklara açsanız daha güzel olmaz mı
Akşam dokuzdan sonra yazışıyorduk. Başta yumurtalık kistleri hakkında konuşuyorduk. Doktordu yani.. konu sonradan başka yerlere kaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?