Foto yorum lutfenn kizlar

Merlin00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2020
62
17
3
35
Kizlar adetime 1 ya da 2 gun kadar var. Ultra gebelik testi yapmistim 5 - 6 saat once cok silik bi cizgi vardi. Az once de normal test yaptim. Cok hafif bi cizgi var. Sizce hamile miyim. Tiroid rahatsizligim var hasimato. Hormonlarla vs ilgili olabilir mi ya. Nolur yardim bilgisi olan

Ayy gercekten mi. Yaaa insalahh oyledir. Yeni evli sayilirim ama korkuyodum hasimato var diye. Ayy allah razii olsnn bu saattteee yanitladinizzz. Allahj bin keree razii olsnn
Allah sizdende razı olsun bundan sonra daha çok kendinize dikkat edin aratmadan veren Allah'a şükredin evlat kadar güzel bir şey yok bu dünyada annelik kadar mükemmel bir duyguda yok rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Allahh isteyen herkesee hayirlii evlatlarr versinnnnn herkesin gonlunden gecen kabul olsunnnsukur

Aminn p. Tesi doktora gidicem insallah hamileyimdir. Darisii isteyenleree insallahh

Bu çizgi 15 dk sonra çıktı ise testte sonradan oluşan 2.çizgi . Bu süreç te beliren çizgi sizin hamileliğinize işaret eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…