Ayy gercekten mi. Yaaa insalahh oyledir. Yeni evli sayilirim ama korkuyodum hasimato var diye. Ayy allah razii olsnn bu saattteee yanitladinizzz. Allahj bin keree razii olsnnKesinlikle hamilesiniz hayırlı olsun
Allahh razii olsunn yaa bu satatte yanitladiniz. Allah sizinde kalbinizden gecenii kabull etsinnnnn insallahhhhhhhamilesiniz tebrikler
Allah sizdende razı olsun bundan sonra daha çok kendinize dikkat edin aratmadan veren Allah'a şükredin evlat kadar güzel bir şey yok bu dünyada annelik kadar mükemmel bir duyguda yok rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAyy gercekten mi. Yaaa insalahh oyledir. Yeni evli sayilirim ama korkuyodum hasimato var diye. Ayy allah razii olsnn bu saattteee yanitladinizzz. Allahj bin keree razii olsnn
Allahh isteyen herkesee hayirlii evlatlarr versinnnnn herkesin gonlunden gecen kabul olsunnnAllah sizdende razı olsun bundan sonra daha çok kendinize dikkat edin aratmadan veren Allah'a şükredin evlat kadar güzel bir şey yok bu dünyada annelik kadar mükemmel bir duyguda yok rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Öyle duruyo hayırlı olsunAminn p. Tesi doktora gidicem insallah hamileyimdir. Darisii isteyenleree insallahh
Insallah ya dayanamadim acile geldm smdi kan vermeye bakalm ne olcakÖyle duruyo hayırlı olsun
Kizlar adetime 1 ya da 2 gun kadar var. Ultra gebelik testi yapmistim 5 - 6 saat once cok silik bi cizgi vardi. Az once de normal test yaptim. Cok hafif bi cizgi var. Sizce hamile miyim. Tiroid rahatsizligim var hasimato. Hormonlarla vs ilgili olabilir mi ya.Nolur yardim bilgisi olan Eki Görüntüle 2625095
Kizlar adetime 1 ya da 2 gun kadar var. Ultra gebelik testi yapmistim 5 - 6 saat once cok silik bi cizgi vardi. Az once de normal test yaptim. Cok hafif bi cizgi var. Sizce hamile miyim. Tiroid rahatsizligim var hasimato. Hormonlarla vs ilgili olabilir mi ya.Nolur yardim bilgisi olan Eki Görüntüle 2625095
Sonuç nedirInsallah ya dayanamadim acile geldm smdi kan vermeye bakalm ne olcak
Amiiiin hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah bende böyle silik çizgiyle öğrendim hayırlı olsunAllahh razii olsunn yaa bu satatte yanitladiniz. Allah sizinde kalbinizden gecenii kabull etsinnnnn insallahhhhhh
inşallah sonuç pozitiftirInsallah ya dayanamadim acile geldm smdi kan vermeye bakalm ne olcak
Hayırlı güzel sonuçlarını bekliyoruz bilgilendir biziInsallah ya dayanamadim acile geldm smdi kan vermeye bakalm ne olcak
TebrikleeeerAyy gercekten mi. Yaaa insalahh oyledir. Yeni evli sayilirim ama korkuyodum hasimato var diye. Ayy allah razii olsnn bu saattteee yanitladinizzz. Allahj bin keree razii olsnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?