bupsnin evinde gormustum hosuma gitti aldim.. ama sanki buyuk geldi gozume... ben bunu salonumun neresne koysam.. lutfen yardim . akil verin arkadaslar... fotograflar cokmu canli . siyah beyaz falan m koymak lazim. :18:
Eki Görüntüle 369357 Eki Görüntüle 369358 Eki Görüntüle 369355 Eki Görüntüle 369364 Eki Görüntüle 369365 Eki Görüntüle 369366 Eki Görüntüle 369367
guzel fikir.. bir dahaki fotolarda dedigini uygulamaya calsacagim... fotolari yeniden koydum.. oncekinde cok karisik duruyormus ve canl renkler varmis.... simd sade renkler secmeye calstim...nasil olmus?ağaç çok şık, yalnız resimler aynı boyutta olsa belki daha estetik olur. ve renk farkı olduğu için resimlerin hepsi siyah çerçeveli olsa bütünlük sağlarsın, mesela bilg. ortamında etrafını siyah çerçeve yapıp resimleri tekrar bastırabilirsin fotoğrafçı da yapar, örneğini ekliyorum:
Eki Görüntüle 369431
bendede var aynısından fotoğraflarım renkli ama boyutları en küçük fotoğraf boyutunun bir büyüğü .o şekilde güzel durdu .küçük ve büyük boy fotoğrafta denedim ama güzel olmadıı
bence orda biraz sıkışmış canım yaa acaba dolabınsağına mı koysan sehpanın yerine ya da koltukların yani teklilerin yanında da hoş olabilirmi acaba onun dışında bence büyüklük küçüklük çok göze batmıyo...
nye kirilayim canm...degisik bir sey oldugu icin hosuma gitti... salonumun o koseside cok bos duruyordu... tesekkurler....canım hayırlı olsun fotoğraf ağacın sehbanın yanında iyi olmuş yalnız kırılmazsın inşallah ben daha önce gördüğümde çok cazip bulmamıştım.ama almışsın güle güle kullan.
en son hali nasil olmus .. sen butun klipler doldurdunmu .. cok fazla oluyor.. 30 tanemi seninkide... asagdak fotolar buyukmu sence.. daha ufakmi deniyeyim...
Eki Görüntüle 369577 Eki Görüntüle 369578
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?