Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende oldum bugün 22.günüm bende de etler küçüldü kıkırdak eğriliği vardı onu düzeltti bide küçük kemer vardı onu düzeltti şuan burnum hala ödemli benim bende de pek fark Yok açıkçası olsun istemedim ama sizdeki garip cidden eskisiyle aynı siz önünü farklı istiyorum falan diye konuştunuz muYandan da bu şekilde
Hangi şehirde ameliyat oldunuzTabi hepsini konuştuk kendisi de benimle hemfikirdi düzelmesi gereken kısımlar konusunda anlamadım neden böyle oldu
Yandan da bu şekilde
Önden iyi aslında yandaki kalkıklar inmiş Anlatamadım tam olarak kendimibirde önden bak delirecem
3500 yaptırdım burun yandan çok güzel ama önden eğri duruyorUzaktan nasıl duruyor acaba çok yakın çektiğinden mi bi fark göremedim burnun küçükmüş zaten ne kadara yaptırdın
Ödemmi acaba3500 yaptırdım burun yandan çok güzel ama önden eğri duruyor
Uzaktan nasıl duruyor acaba çok yakın çektiğinden mi bi fark göremedim burnun küçükmüş zaten ne kadara yaptırdın
Gülünce birde eğriliyorÖdemmi acaba
Kes yeri kıkırdak olan yer acaba şiş ödem var daha oturmadımıGülünce birde eğriliyor
Burnun güzel ama biraz sol tarafta yamukluk var gibiÖdemmi acaba