Fotoğraf yüklüyorum-Alçı ve tampon çıkınca şok olfum

Teşekkür ederim. Söyledim ama şişliklerin geçmesi gerektiğini daha çok erken olduğunu söyledi

Yandan da bu şekilde
Bende oldum bugün 22.günüm bende de etler küçüldü kıkırdak eğriliği vardı onu düzeltti bide küçük kemer vardı onu düzeltti şuan burnum hala ödemli benim bende de pek fark Yok açıkçası olsun istemedim ama sizdeki garip cidden eskisiyle aynı siz önünü farklı istiyorum falan diye konuştunuz mu

Tabi hepsini konuştuk kendisi de benimle hemfikirdi düzelmesi gereken kısımlar konusunda anlamadım neden böyle oldu

Merhaba öncelikle geçmiş olsun, ameliyat öncesi photoshop yapmadı mı doktor? Önde pek değişiklik ben de göremedim. Ödem de olsa genel görüntü çok değişmez diye düşünüyorum.
ön profilden değişiklik istediğinizi belirtmiş miydiniz?

Teşekkür ederim photoshop yapmadı ama anlattığına göre hem önden hem yandan değişecekti burnum böyle olmaması gerekiyordu

Öncelikle kırıcı olmak istemiyorum özür dilerim ama gerçekten kötü olmuş yani nasıl estetiktir bu anlamadım doktorunuza kesinlikle bu durumu söyleyin eğer çok doğal olsun demediyseniz. Çünkü ben yandan da beğenmedim çok çok uzun bir burun bilmiyorum cidden beğenemedim.

Eklentiler

• 01D88656-0796-435D-8E88-F07693EC79FE.webp
    01D88656-0796-435D-8E88-F07693EC79FE.webp
    26 KB · Görüntüleme: 239
birde önden bak delirecem

Eklentiler

• 6EB5D735-C9C1-48A9-AAB4-DCDBEAE8C388.webp
    6EB5D735-C9C1-48A9-AAB4-DCDBEAE8C388.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 271
  • image.webp
    image.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 280
Uzaktan nasıl duruyor acaba çok yakın çektiğinden mi bi fark göremedim burnun küçükmüş zaten ne kadara yaptırdın

Back
X