Fotoğraf yüklüyorum-Alçı ve tampon çıkınca şok olfum

Merhaba geçmiş olsun. Bende Yakup beye ameliyat olmuştum yıllar önce 10 yıl oldu yani. Burnum şuan çirkin görüntüde. Sizin fotoyu beğendim çünkü kendi burnunuz zaten böyle. Benim burnumun ucu düşük ve bu benim hergün moralimi bozuyor. Geçen yıl kendisine şikayet için gittim. Neymiş benim ameliyatımda çok zorlanmış hatırlıyormuş. Tekrar yaparız ama çok değişmez dedi. Sağlık açısından da sıkıntım var hala

bence od
Bugün alçım ve tamponum çıktı ve ben şok yaşadım resmen hiç bir değişiklik yok burnumda bu kadar acıyı boşa mı çektim arkadaşlar ameliyat öncesi ve bugün çektiğim fotoğrafları atıyorum
odem var gibi duruyor gecmis olsun

Merhaba geçmiş olsun. Bende Yakup beye ameliyat olmuştum yıllar önce 10 yıl oldu yani. Burnum şuan çirkin görüntüde. Sizin fotoyu beğendim çünkü kendi burnunuz zaten böyle. Benim burnumun ucu düşük ve bu benim hergün moralimi bozuyor. Geçen yıl kendisine şikayet için gittim. Neymiş benim ameliyatımda çok zorlanmış hatırlıyormuş. Tekrar yaparız ama çok değişmez dedi. Sağlık açısından da sıkıntım var hala
Merhaba teşekkür ederim ödem mi var yoksa böyle mi kalacak bilemiyorum ama burnumdan nefes alamıyorum 3 haftayı geçti ameliyat olalı sizin de mi nefes probleminiz var

Merhaba teşekkür ederim ödem mi var yoksa böyle mi kalacak bilemiyorum ama burnumdan nefes alamıyorum 3 haftayı geçti ameliyat olalı sizin de mi nefes probleminiz var
Zamanla düzeliyor bazı sıkıntılar. Ama ben malesef istediğim görüntüde de değilim sağlık açısından rahat da değilim. Bende kemik eğriliği ve nefes problemi vardı

Zamanla düzeliyor bazı sıkıntılar. Ama ben malesef istediğim görüntüde de değilim sağlık açısından rahat da değilim. Bende kemik eğriliği ve nefes problemi vardı
Ben de istediğim görüntüde değilim maalesef hiç değişiklik yok gibi burnumda hiç böyle olacağını düşünmemiştim ameliyattan önce konuştuğumuzda çok güvenmiştim Yakup Beye

Ben de güvendim. Belki diğer estetiklerde iyi ama demekki burunda değil. Kırk yılda bir estetik olduk mutsuz yaşamak kakadar kötüsü var mı. Sen yinede sağa sola çok kulak asma zamanla şekilleniyor. Benim eskiye nazaran fark var ama ucu düşük çok sinir bozucu. Herkes sorunca iyice sinir oluyorsun

Ben de güvendim. Belki diğer estetiklerde iyi ama demekki burunda değil. Kırk yılda bir estetik olduk mutsuz yaşamak kakadar kötüsü var mı. Sen yinede sağa sola çok kulak asma zamanla şekilleniyor. Benim eskiye nazaran fark var ama ucu düşük çok sinir bozucu. Herkes sorunca iyice sinir oluyorsun
Siz de moralinizi bozmamaya çalışın tekrar ameliyat olmayı düşünüyor musunuz

Siz de moralinizi bozmamaya çalışın tekrar ameliyat olmayı düşünüyor musunuz
Sağlık açısından şart diyor doktorlar. Bunu eskişehirde yapabilecek yok diye ankaradan bir doktor ismi vermişti Anadolu hastanesinde bir doktor. Ama kaybettim. Ben olmayı göze alamam bir daha

Bence sağlık içinse tekrar göze alabilirsiniz ama bu sefer çok çok iyi araştırmak lazım

merhaba,

Üzgünüm ama gerçekten hangisi önce hangisi sonra anlamak bile zor.
En azından öncesinden kötü değil böyle düşünün zor biliyorum.

Ben de 1.5 yıl önce oldum anlıyorum sizi.

Devlet hastanesinde mi oldunuz ?
Orada genelde çok estetik üzerinde durmuyorlar diye biliyorum.

Ödem olduğunu düşünmüyorum . İç kısmı tamir etmiş olabilir ama dışarıdan hiç dokunmamış bence.

Ödem var gibi geldi . Hatta yandan bakınca çok belli ödem olduğu. Bende 2 ay önce ameliyat oldum. Şişlerim daha yeni yeni gidiyor. Sadece 4.haftamda kopegim hafif çarptığı için biraz sağa kayma oldu. Doktorum da sağolsun çok ilgisizdi. Kendim masajla düzeltebilmeyi başardım şuan memnunum .

Hayır üniversite hastanesi ama doktorun özel kliniğinde 12.000 lira ödeyerek oldum ve estetik cerrahi profesörü doktorum

Hayır üniversite hastanesi ama doktorun özel kliniğinde 12.000 lira ödeyerek oldum ve estetik cerrahi profesörü doktorum
Sadece burun ucunuza bir işlem yapar hallolur , bende sanırım öyle yaptıracağım. önce tabi doktorunuzun sizin memnun olmadığınızı kabul etmesi ve sizin de tekrar ona burnunuzu yaptırma konusunda güvenmeniz lazım...

Bugün alçım ve tamponum çıktı ve ben şok yaşadım resmen hiç bir değişiklik yok burnumda bu kadar acıyı boşa mı çektim arkadaşlar ameliyat öncesi ve bugün çektiğim fotoğrafları atıyorum
nekadar ucret odedınız, eskı burnunuz la, aynı ya benımde, aynı sorun 4 ay once oldum psikolojim bozuldu

Ne yazıkki bende fark göremedim:( Baştan nasıl konuşmuştunuz acaba? Özellikle kemer konusunu iletmiş miydiniz? Kemeri torpilleyim düzeltmesi gerekmiyor muydu? Bence bidaha gidin konuşun doktorunuzla böyle olmaz çok para vermişsiniz böyle olmamalı.

Back
X