Fotoğrafımdaki esrarengiz şekil

o degılde arada bı arkadasın ekledıgı resımler var onlar benı benden aldı
sabahın bu vaktı korkuyorum

Karşısında ayna var, yansımadır. Hoş baya orijinal gibi duruyor bilemedim.
Bir de bilimsel açıklama demişsin, güldüm çok. Ne diyelim objen stabil.

Bir zamanlar bilinmez şehrin birinde yalnız ve yaşlı bir klima yaşardı. Yazları soğuk,kışları sıcak ufurur insanlara hayati kolaylastirirdi.Bir gün hain ev sahibi klimayi yaslandigi için çöpe attı. Klima günlerce aylarca çöpte durdu. Üşüyordu. O normalde insanları ısıtırdi fakat kendini isitamiyordu işte olmuyordu.. Aylar yillar birbirini kovaladi. Ansizin aklina bir fikir geldi. Evet o evde yasayanlardan intikam almaliydi. Klima için intikam vakti gelmişti. O evde yasayan insanların fotoğraflarinda belirecek,korku filmi tadında sahneler yasatacakti. Bir görünüp bir kayboluyor herkesin yüreğini ağzına getiriyordu. Evett onun adı ''intikam için fotoğraflarda beliren korkunclu gri renkli enteresan klima''ydi.

Konu sahibinin attiklarinin fake oldugunu dusunmuyorum. O menteseler de kapinin ustundeki ahsap cikinti falan da kim yazdi hatirlamiyorum ama hepsinin aciklamasi olabilir. Mesela kapi kapatilinca mentese dogal olarak gorunmez. Hicbi evde ahsap cikinti olmaz kapi ustunde betondan olur olursa ve sadece fotodaki renk farkindan dolayi o kisim ahsap gibi gorunmus yoksa dikkatli bakinca gayet de beton yani. Cerceve iki resimde de var ama birinde daha alttan cekilmis aci daha farkli birinde daha ustten. Bu yuzden de cercevenin yeri degismis gibi gorunmus. Bence yani bunlar benim dusuncelerim...

Konu sahibesi arkadas gayet de korkunclu bi durum ben gunduz gozune bile korktum

Farklı birşeydir vardır bi açıklaması korkma filmlerde fotolarda görünür onlar.normalde öyle fotoya falan çıkmazlar daha fenalardır.

fotoğraflar aynı yerde çekilmiş garip nesnenin olduğu fotoğrafta nesne açıları kapattığı için kiriş yok veya yeri farklı gibi algılıyorsunuz. Ben iyice inceledim ve fotoğraflar aynı yerde çekilmiş.. Dr WHO aklıma geldi... Bence uzaylılar veya boyutlarla ilgili bir durum ama tekrar yakalayabileceğini zannetmiyorum...

Arkadaşlar allah aşkına o fotoda korkacak yada başka tür bir canlıya bağlanacak hiç bir nokta yok bence hiçç kafanızda böyle şeyler kurmayın.ben size photoshop la neler yapar buraya atarım hemde daha ürkütücü seyler.canlıda görsen farklı acıklamalar olabilir ama böyle fotoda falan yok yani hiç bir fotografdaki kameradaki görüntü inandırıcı değildir teknoloji çok ileri boyutta ki burda hiç birşey yok herseyi ürkütücü bir şeye bağlayıp kendinizi korkutmayın.

Ya allah aşkına bu kadar saf tipler olmayın.
5 yaşındaki çocuk bile o 2 fotonun aynı olmadığını anlar.
Hatun bariz sizi keklemek için yapmış, bişey olduğu yok.

bayıldım

Allahını seven şu resimdeki kadınları bana cizsin. Gozlerim eridi bakmaktan.Bi türlü göremiyorum.

Eklentiler

• IMG_20150908_024531.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 184
Allahını seven şu resimdeki kadınları bana cizsin. Gozlerim eridi bakmaktan.Bi türlü göremiyorum.
Albendende o kadar herkes görmüş ben niye göremedim benim gördüğüm çiçeğin gölgesi kara birşeymiş gibi durmuş koltuğun desenleri ışığın ve gece çekiminin azizliğine uğrayarak şekillenmiş gibi duruyor herkesler gördüde biz niye göremedik esrarengiz teyzemizi heeee niye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…