- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Ne alaka? Bilimsel acıklama olarak sordum ben çözemedim çünkü
Ben bişe anlamadımNe fakei ya al iste annem cekti arkadaki duvar burasi.
Buraya korktugum icin konu actim fake fake diyosunuz hala.
Bir zamanlar bilinmez şehrin birinde yalnız ve yaşlı bir klima yaşardı. Yazları soğuk,kışları sıcak ufurur insanlara hayati kolaylastirirdi.Bir gün hain ev sahibi klimayi yaslandigi için çöpe attı. Klima günlerce aylarca çöpte durdu. Üşüyordu. O normalde insanları ısıtırdi fakat kendini isitamiyordu işte olmuyordu.. Aylar yillar birbirini kovaladi. Ansizin aklina bir fikir geldi. Evet o evde yasayanlardan intikam almaliydi. Klima için intikam vakti gelmişti. O evde yasayan insanların fotoğraflarinda belirecek,korku filmi tadında sahneler yasatacakti. Bir görünüp bir kayboluyor herkesin yüreğini ağzına getiriyordu. Evett onun adı ''intikam için fotoğraflarda beliren korkunclu gri renkli enteresan klima''ydi.
Bir zamanlar bilinmez şehrin birinde yalnız ve yaşlı bir klima yaşardı. Yazları soğuk,kışları sıcak ufurur insanlara hayati kolaylastirirdi.Bir gün hain ev sahibi klimayi yaslandigi için çöpe attı. Klima günlerce aylarca çöpte durdu. Üşüyordu. O normalde insanları ısıtırdi fakat kendini isitamiyordu işte olmuyordu.. Aylar yillar birbirini kovaladi. Ansizin aklina bir fikir geldi. Evet o evde yasayanlardan intikam almaliydi. Klima için intikam vakti gelmişti. O evde yasayan insanların fotoğraflarinda belirecek,korku filmi tadında sahneler yasatacakti. Bir görünüp bir kayboluyor herkesin yüreğini ağzına getiriyordu. Evett onun adı ''intikam için fotoğraflarda beliren korkunclu gri renkli enteresan klima''ydi.
Albendende o kadar herkes görmüş ben niye göremedim benim gördüğüm çiçeğin gölgesi kara birşeymiş gibi durmuş koltuğun desenleri ışığın ve gece çekiminin azizliğine uğrayarak şekillenmiş gibi duruyor herkesler gördüde biz niye göremedik esrarengiz teyzemizi heeee niyeAllahını seven şu resimdeki kadınları bana cizsin. Gozlerim eridi bakmaktan.Bi türlü göremiyorum.
Eki Görüntüle 1626771
kolon yazmışım hanımlar kiriş olacak o
foto açıları çok farklı onu anlatmaya çalıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?