Fotoğrafımdaki esrarengiz şekil

Cok tesekkur ederim, valla iyi oldu bunlar. Filmi simdi aciyim. Kitabi da ilk firsatta okurum.

Ya fashion bi gider misin askim da koptumm

Ya işte hayal dünyamız ne kadar genişse. Bi arkadaş iki kadın bi bebek görmüş mesela
Dediğim gibi görüntü kalitesi düşük bi fotoğraf karanlıkta çekildiği için.. E mum ışıkları da bizim gözümüzü fena yanılttı. Durum bu.

Inan fotoyu buraya koymadan once oyle dusunuyordum bende takmiyordum pek sadece evden cikmak istedim urperdim.zaten tasinma mevzulari vardi hizlandirdim diyim aslinda.
Ama burdaki herkes ayni seyi gorunce ne dusunecegimi bilemedim

ya yok bee
şey anlatayım.
biz bi ev tutacaktık, birkaç sene önce, internette ilan gördümbi tane, özelliklerini beğendim ama fotosu yoktu evin. Ben de emlakçıyı arayıp fotoğraf çekince bana atmasını istedim. Tamam ertesi gün fotoları attı.
Fotolarda gezerken, bir de ne göreyim, banyo fotosunda, karşı duvara flaş yansımış, ama ne yansıma. Bildiğin, ağzı burnu çenesi, yanakları, yanaklarındaki çöküklük, saçlar kulaklar, bildiğin adam portresi. Ama ben değil kim görse anam o kim diyordu o derece yani, netten de öte bildiğin karşıdan bakıyor adam.
Fotoğrafı bulabilsem eklerim.
Neyse taşındık işte gayet oraya, bi sene de afiyetle yaşadık. Öyle yani.
Şekiller insana benzeyebilir, netliğin düşüklüğünden yani, bişey olmaz.

Ya ona bakarsan bende tv açmadan bi şarkı sölüodum tvyi açtım aynı şarkı aynı yerde falan benle birlikte söylüyodu.

Biraz daha yakınlaşırsak resime çekirdek aile görcez en sonunda

Konu sahibi bence asiri sakin oturup dusunuyor kiz. Ben olsam ya mahalleyi ayaga kaldirir yetisin komsular Klima Musallat oldu diye feryat edet ya da o duvarin onunde 6bin tane fotgraf cekinir,burasi dahil tum sosyal medyayi fotografla doldurur Klima mavi mi sari mi diye insanlari darlardim.

Ben olsam bu ev hayaletli der emlakcidan evi kelepire kapatirdim

Babam uyandı onla konustum benle dalga gecti oyle bir sey tabiki takmamıs oraya, diger taraftaki aynadan sigorta kutusunun yansıdığını düşünüyor. Ama benim görüş alanımda değil o sırada her ikisi de fotoğrafı çekerken , neyse kendimi korkutmamak için ben de bunun doğru olduğunu kabul edeceğim

Ya bide hiç inanmadım korkmadım ama salondan yatak odasına geçerken karanlıkta binbir şey görüp tırstım nedense bilinç altıma işlemiş hemen ve karanlıkta benle oyun oynuyo resmen.

Ne yansimasi canim ya bildigin boyutlu kutu
Eger dogruysan bence bu evin ote alemlere çıkışı var
guldureyim dedim de :)
Ayh cok tirstim..

Ben bu fotoğrafları gördüğümden beri ağzıma dolandı durdu:

Cin çık, cin çık, cin çık
Yallah cinler yallah
Kış kış cinler kış kış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…