- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Tamam da işte o bir şeylerin yansıması aslında.Biz göz yanılması yaşıyoruz.Cinin perinin kamera da ne işi var arkadaşlar şaşırmayalım lütfenBen korkmam ama cidden gorunuyor en çokta kadının gözleri belirgin
Cok tesekkur ederim, valla iyi oldu bunlar. Filmi simdi aciyim. Kitabi da ilk firsatta okurum.Ohoo o is bende ama film yerine kitap onerecegim
Morgue sokagi cinayetleri
Kisa bir kitap,ayni bu konu gibi asiri gizemli ve korkutucu kesin seversin.
Kitabi netten okumustum. Sen de ordan bulablrsn.
Kitapla ugrasamam dersen dun gece honeymoon diye bi film izledim guzeldi gizem gerilim korku 2014veya 2015 yapimi oneririm
Ya fashion bi gider misin askim da koptummBende korktum eşimin yanına gittim az önce o da uyuyordu.Şu resime baksana bir silüet görüyormusun dedim.İlk anlamadı hı hu yaptı.Bak bir kadın falan görüyor musun dedim.Ya fashion bir gidermisin aşkım ne diyorsun diyorYani koca da bir işe yaramıyor pek salona geri geldim burda da köpek homurtusu uykum kaçtı
Hayatında ilk defa tek başına eve çıkacak bir öğrenci için ne güzel (!) bir konu böyle
Merakıma yenildim,yenilmez olaydım...Annecimmm
Benim o şekilleri benzetmediğim şey kalmadı,önce kediye benzettim,sonra bebek ve kadını gördüm şekillerde.Kadın figürü o kadar belirgin ki tırstım gerçekten.
BendeYa fashion bi gider misin askim da koptumm
Inan fotoyu buraya koymadan once oyle dusunuyordum bende takmiyordum pek sadece evden cikmak istedim urperdim.zaten tasinma mevzulari vardi hizlandirdim diyim aslinda.
Ama burdaki herkes ayni seyi gorunce ne dusunecegimi bilemedim
Arazide dha önce ev varmiydi onu araştırın bence evi yapan mutahite sorabilirsiniz blmyrm ama içime doğan çıkar benm dha dün bir arkdsi gordum rüyamda bugün kendisine ruyami anlatınca ruyamn çıktığını gordum
Biraz daha yakınlaşırsak resime çekirdek aile görcez en sonundaYa işte hayal dünyamız ne kadar genişse. Bi arkadaş iki kadın bi bebek görmüş mesela
Dediğim gibi görüntü kalitesi düşük bi fotoğraf karanlıkta çekildiği için.. E mum ışıkları da bizim gözümüzü fena yanılttı. Durum bu.
Ben olsam bu ev hayaletli der emlakcidan evi kelepire kapatirdimya yok bee
şey anlatayım.
biz bi ev tutacaktık, birkaç sene önce, internette ilan gördümbi tane, özelliklerini beğendim ama fotosu yoktu evin. Ben de emlakçıyı arayıp fotoğraf çekince bana atmasını istedim. Tamam ertesi gün fotoları attı.
Fotolarda gezerken, bir de ne göreyim, banyo fotosunda, karşı duvara flaş yansımış, ama ne yansıma. Bildiğin, ağzı burnu çenesi, yanakları, yanaklarındaki çöküklük, saçlar kulaklar, bildiğin adam portresi. Ama ben değil kim görse anam o kim diyordu o derece yani, netten de öte bildiğin karşıdan bakıyor adam.
Fotoğrafı bulabilsem eklerim.
Neyse taşındık işte gayet oraya, bi sene de afiyetle yaşadık. Öyle yani.
Şekiller insana benzeyebilir, netliğin düşüklüğünden yani, bişey olmaz.
Biraz daha yakınlaşırsak resime çekirdek aile görcez en sonunda
Allah askina konuyu kapamayin ya herkes basina gelen korkunclu seyleri anlatiyor. orta 1 pijama partisi gibi oldu cok heycanli
Ayy evet ya bende malzeme bol bu konudaY
Ya eskiden boyle bi baslık vardı kapatıldıacsak mı geyikte luuuutfenn
Ne yansimasi canim ya bildigin boyutlu kutuBabam uyandı onla konustum benle dalga gectioyle bir sey tabiki takmamıs oraya, diger taraftaki aynadan sigorta kutusunun yansıdığını düşünüyor. Ama benim görüş alanımda değil o sırada her ikisi de fotoğrafı çekerken , neyse kendimi korkutmamak için ben de bunun doğru olduğunu kabul edeceğim
Anlatsana uyumak icin havanın aydınlanmasını bekliyorum oyalanmam lazımAyy evet ya bende malzeme bol bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?