Fotoğrafımdaki esrarengiz şekil

Saçlarla da yüz kapanmis ya. Fake olmasi muhtemel. Ama olsun. Gece gece iyi gerildik korku filmi tadinda Resimdeki ecza dolabi.

Ne fakei ya al iste annem cekti arkadaki duvar burasi.

Buraya korktugum icin konu actim fake fake diyosunuz hala.

O kadar sahte konu açılıyor ki anla bizi.
Yani o obje bişeye de benzemio ki hadi bi canlıya benzeyen bişi olsa gerçi o da korkunç olurdu
Tekrar tekrar bakıyorum ama anlayamıyorum..

Konu sahibi bu kadar israri kirmazsiniz heralde. :) Vallah fenasiniz hanımlar..

İlk foto ne zaman cekildi? Evde sizden baska biri yasıyor mu?
Belki kardeşiniz falan siz farketmeden öyle bir sey takmıştır, sonra siz fotoyu cektikten sonra cıkarmıştır. Bilinçli olarak değil tabiki.

Olabilir böyle şeyler ya. Bir ışık yansımasıdır. O an makinenin yada telefonun eski bir fotoyu hatırlaması bile olabilir doğru tabir bu mudur bilmiyorum ama yani makineden kaynaklı bile olabilir. Korkmayın bakın yok bişi. Duanızı edin unutun.

İlk foto ne zaman cekildi? Evde sizden baska biri yasıyor mu?
Belki kardeşiniz falan siz farketmeden öyle bir sey takmıştır, sonra siz fotoyu cektikten sonra cıkarmıştır. Bilinçli olarak değil tabiki.
Yok bugun aksam ustu cektim fotografi bisey takilmadi hatta babami uyandirip ona da sordum

Ne dediğim gayet açık.Buna inanmamızı beklemiyorsun gerçekten değil mi? 1 saattir resim at diyoruz atmıyorsun.O kutuyu ortan kaldırıp resmini çektin işte bu kadar basit.
2 salise icinse fotografi nasik cekebilirim gorunce cektim attim. Zaten uzuns uredir uyeyim beni taniyan bilir ne isim olcak gece gece ya. Aman inanma umarim basina gelir de o zaman anlarsin belki

Bence baska acıdan tekrar kutulu foto cekseydin ve bize kızlar bu kutu fotoda cıkıyor ama aslında suan orada yok deseydin. Bak gör o zaman buraları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…