- 2 Aralık 2014
- 754
- 978
- 23
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
hadi cesaret arkandayiz:) kopusune saril oyle ac:)Tamam açıyorum köpeğimi yanıma aldım
bravoooooo :) evet Allahtan oyle birsey:)Ayy iyiki açmışım ya korkulacak bir sey yokmuş. Gözümde neler canlandırmıştımSiyah bir gölge falan olsa neyse de teknolojik bir vıdı gibi duruyor.
Tamam açıyorum köpeğimi yanıma aldım
Konu fake bile olsa şimdiye çoktan orada ki şeyleri kaldırıp resmini çekmiştir bile ilk söylediğimiz de atacaktı hemen çekip,geçti artıkAynı açıdan çek ki hem bakalım hem de fake olmadığını anlayalım
Attım fotoyu? 6.sayfadaAc ac gercek dgl zati konu patladi konu sahibi buuum
hadi cesaret arkandayiz:) kopusune saril oyle ac:)
bravoooooo :) evet Allahtan oyle birsey:)
Ac ac gercek dgl zati konu patladi konu sahibi buuum
Ne diyosunuz allah askina ya.Konu fake bile olsa şimdiye çoktan orada ki şeyleri kaldırıp resmini çekmiştir bile ilk söylediğimiz de atacaktı hemen çekip,geçti artık
Ne fakei ya al iste annem cekti arkadaki duvar burasi.
Buraya korktugum icin konu actim fake fake diyosunuz hala.
Grdum cnmda bnn inandrcligi kalmadi normal biyeri ckp atmisin o duvar dgl ki ilk resmede baktim neyse ..Attım fotoyu? 6.sayfada
Ne dediğim gayet açık.Buna inanmamızı beklemiyorsun gerçekten değil mi? 1 saattir resim at diyoruz atmıyorsun.O kutuyu ordan kaldırıp resmini çektin işte bu kadar basit.Ne diyosunuz allah askina ya.
Yok bugun aksam ustu cektim fotografi bisey takilmadi hatta babami uyandirip ona da sordumİlk foto ne zaman cekildi? Evde sizden baska biri yasıyor mu?
Belki kardeşiniz falan siz farketmeden öyle bir sey takmıştır, sonra siz fotoyu cektikten sonra cıkarmıştır. Bilinçli olarak değil tabiki.
2 salise icinse fotografi nasik cekebilirim gorunce cektim attim. Zaten uzuns uredir uyeyim beni taniyan bilir ne isim olcak gece gece ya. Aman inanma umarim basina gelir de o zaman anlarsin belkiNe dediğim gayet açık.Buna inanmamızı beklemiyorsun gerçekten değil mi? 1 saattir resim at diyoruz atmıyorsun.O kutuyu ortan kaldırıp resmini çektin işte bu kadar basit.
On kamerayla cekildi nasil ayni duvar degil ya hahaha siz inansanizda degisen bisey yok zatenGrdum cnmda bnn inandrcligi kalmadi normal biyeri ckp atmisin o duvar dgl ki ilk resmede baktim neyse ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?