- 15 Aralık 2013
- 15.776
- 36.334
- 798
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Ben inanirim benim başımada geldi böyle bişey kız arkadaşımın oğlunun doğum gününde normal digital makinada çektigım fotoda odadaki vitrinin aynasindaki yansima bizi şoka uğratmışti çok batiz belli bir insan figürü ve erkek oysaki orda sadece kadınlar ve 5 yaş grubu çocuklar vardı hatta sordum tanidigınmi geldide benmi görmedim diye yanildığımı düşündüm malesef resmi arkadaşımda gördüğünde şoka girdi resmen sonra bunu iyice araştırdık olabilirdi belki o evin hikayesi garipti ve ayni binada üst katında bidiger arkadaşım oturuyordu onunda küçük bir kızı var sürekli birinin kendisine baktığını söylüyordu inanilmaz ama gercek sonucta o evi terkedip ayrıldılar
bakın kutulu olan resme ve kapı cıkıntısına ..dıger resım dumduz acıkcası fake demıyorum..ama ınanmadım..belkıde ınanmak ıstemıyorum..
bakın ılk fotoda kapının ustunde gıbı duruyor kutu ..ıkıncı fotoda ıse yanında olması gerekıyor anlatabıldım mı kı acabaBana aynı yer gibi geldi. Şimdi tekrar baktım aynı yer oldugunu dusunuyorum yine
Belki komik cnm bende inanmam kesinlikle böyle şeylere ama bu yaşandı malesefHııııaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
kusura bakmayın..belkıde ınanmak ıstemıyoruz ..dualarınızı okuyup uzerınıze sıvazlayıp yatın..Az once cektim buyrun. Dalga geciyorum evet baska isim yok cunku(!)
Farklı degil nesi farkli acaba??? Bence inanmak istemiyorsunuzbakın bu resımle ıkıncı resım aynı ama bırıncı resım farklı..
Hersey tamm da o gafandaki nedırki..Az once cektim buyrun. Dalga geciyorum evet baska isim yok cunku(!)
Neyse umrumda degil su saatten sonra acikcasi ya fake diyip duruyo herkes yardmci olduklari yok ben hala cozmeye calisiyorumBuradakileri inandırmak zordur.
Yerinde olsam, elime üzerinde tarih, saat ve kk yazan bir kağıt alır öyle fotoğraf çekerdim.
Evde abin,ablan ya da kardeşin var mı bilmiyorum ama biri seni fena keklemiş.Resmen orada kutu gibi bir şey var ilk resimde ve bu resim de yok.Biri onu oraya koymuş ve sonra almış bunun başka hiçbir açıklaması olamaz,öyle yansıma falan da olmaz bu kadar basit.Az once cektim buyrun. Dalga geciyorum evet baska isim yok cunku(!)
Suratimi gostermek istemedim?Hersey tamm da o gafandaki nedırki..
Az once cektim buyrun. Dalga geciyorum evet baska isim yok cunku(!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?