Fotoğrafımdaki esrarengiz şekil

Hııııaaaağğğğğğğğğğğğğğğğğğğ

Duvar aynı duvar da ilk resimdeki o kutu çıkıntıyı kapatmış ondan farklı algılanıyor.
Birde ilk fotoda tam dirseğinin altında bi şey var o ne peki?

İki foto cok farklı .
Birinde cerceve kapının bitiş noktasına cok yakın yukarıda
Diğer resimde cerceve baya aşağıda yer alıyor.
İki kapı da farklı .iki foto farklı kapıların.
Yada birinde öndeki ötekinde arkadaki kamerayla farklı yöndeki kapıları cektin
Konu bitti dağılın

Buradakileri inandırmak zordur.

Yerinde olsam, elime üzerinde tarih, saat ve kk yazan bir kağıt alır öyle fotoğraf çekerdim.

Ilk fotografda yansıma gölge falan değil siyah kutu gibi bir şey var orda .ikinci fotografda yok .olur böyle şeyler çok da onemsememek lazım .ne diyim yani saat olmuş gecenin 2 bucugu

Az once cektim buyrun. Dalga geciyorum evet baska isim yok cunku(!)

Evde abin,ablan ya da kardeşin var mı bilmiyorum ama biri seni fena keklemiş.Resmen orada kutu gibi bir şey var ilk resimde ve bu resim de yok.Biri onu oraya koymuş ve sonra almış bunun başka hiçbir açıklaması olamaz,öyle yansıma falan da olmaz bu kadar basit.

3 resmide indirip inceledim 3üde ayni resim basta bana da farkli gbi gelmisti ama degil.
Gercekten cok garip okadar belirgin biseyin olmasi orda inan diyecek bisi bulamadim

Az once cektim buyrun. Dalga geciyorum evet baska isim yok cunku(!)

Burada iş değişti bende.. Tövbe Tövbe.. Gece gece korktum ya.. Nereye kayboldu koca kutu? Klima gibi bir şeye benzettim ben onu ya.. Ama bir konu açacak diye koca klimayı falan sökecek halin yok ya, bu fotoğrafta inandım. Umarım bir şeylerin yansımasıdır sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…