Fotoğrafımdaki esrarengiz şekil

2 salise icinse fotografi nasik cekebilirim gorunce cektim attim. Zaten uzuns uredir uyeyim beni taniyan bilir ne isim olcak gece gece ya. Aman inanma umarim basina gelir de o zaman anlarsin belki
Buna da çok gülüyorum.Hoşuna gitmeyen yorum olunca hemen beddua.Ben safsatalara inanmam canım,dua mı okurum Allah büyük hadi iyi geceler sana.

Feyk olsa ne gibi bir amac icin böyle bir konu acsın konu sahibi yani bence saçma

Valla ne olduğunu bilmiyorum ama o gece o odada uyuyamazdim ben muhtemelen

Buna da çok gülüyorum.Hoşuna gitmeyen yorum olunca hemen beddua.Ben safsatalara inanmam canım,dua mı okurum Allah büyük hadi iyi geceler sana.
Safsata demedim zaten boyle bir durum basina gelir de aciklayamazsan o zaman anlarsin diyorum. Ben suan mantikli aciklama bulmaya calisiyorum zaten ruhani seylerden bahsetmedim

Anlayamadim zaten suan okuduklarimi da anladigim soylenemez tirsmis durumdayim flashtandir insallah

Öyledir yaa. Annemin evinde olsaydım size bir fotografımın resmini cekip atardım. Tek bir fotoda 2 farklı resmim var farklı kıyafetlerle. Digital makineler işte yanılsama yapabiliyor.
Bir de internette de böyle fotolar dolanıyor resimdeki gizemli varlık falan fişman diye. Ama onlar cok korkunc. Şükredin ki öyle bir sey değil. Hatta ben de şükrediyorum yoksa ölmüştüm şuan korkudan

Aynen öyle hani golge silüet vs degil. Cihaz gibi hani dedim dolaplar mi yansidi.. bilemiyorum oyledir herhalde

Ben inanirim benim başımada geldi böyle bişey kız arkadaşımın oğlunun doğum gününde normal digital makinada çektigım fotoda odadaki vitrinin aynasindaki yansima bizi şoka uğratmışti çok batiz belli bir insan figürü ve erkek oysaki orda sadece kadınlar ve 5 yaş grubu çocuklar vardı hatta sordum tanidigınmi geldide benmi görmedim diye yanildığımı düşündüm malesef resmi arkadaşımda gördüğünde şoka girdi resmen sonra bunu iyice araştırdık olabilirdi belki o evin hikayesi garipti ve ayni binada üst katında bidiger arkadaşım oturuyordu onunda küçük bir kızı var sürekli birinin kendisine baktığını söylüyordu inanilmaz ama gercek sonucta o evi terkedip ayrıldılar

Safsata demedim zaten boyle bir durum basina gelir de aciklayamazsan o zaman anlarsin diyorum. Ben suan mantikli aciklama bulmaya calisiyorum zaten ruhani seylerden bahsetmedim
Güzelim tamam da orada ışık yok,yansıma yok,flash patlaması değil.Orada basbaya kocaman bir kutu var dışarıya doğru çıkıntılı.Yani onu oraya biri koymuş o zaman sana şaka yapıyor,bunun başka bir mantıklı açıklamasını bulamazsın yani.

Farklı açılardan odanın fotoğraflarını çekerseniz belki neyin yansıdığını bulabiliriz.
Bir de o kutunun olduğu yeri tam karşıdan.

Tam şu an aynı açıdan benzer bir selfie de çekebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…