- 15 Aralık 2013
- 15.776
- 36.334
- 798
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Bence baska acıdan tekrar kutulu foto cekseydin ve bize kızlar bu kutu fotoda cıkıyor ama aslında suan orada yok deseydin. Bak gör o zaman buraları.
Anlayamadim zaten suan okuduklarimi da anladigim soylenemez tirsmis durumdayim flashtandir insallahBence baska acıdan tekrar kutulu foto cekseydin ve bize kızlar bu kutu fotoda cıkıyor ama aslında suan orada yok deseydin. Bak gör o zaman buraları.
Buna da çok gülüyorum.Hoşuna gitmeyen yorum olunca hemen beddua2 salise icinse fotografi nasik cekebilirim gorunce cektim attim. Zaten uzuns uredir uyeyim beni taniyan bilir ne isim olcak gece gece ya. Aman inanma umarim basina gelir de o zaman anlarsin belki
Safsata demedim zaten boyle bir durum basina gelir de aciklayamazsan o zaman anlarsin diyorum. Ben suan mantikli aciklama bulmaya calisiyorum zaten ruhani seylerden bahsetmedimBuna da çok gülüyorum.Hoşuna gitmeyen yorum olunca hemen beddua.Ben safsatalara inanmam canım,dua mı okurum Allah büyük hadi iyi geceler sana.
Anlayamadim zaten suan okuduklarimi da anladigim soylenemez tirsmis durumdayim flashtandir insallah
Aynen öyle hani golge silüet vs degil. Cihaz gibi hani dedim dolaplar mi yansidi.. bilemiyorum oyledir herhaldeÖyledir yaa. Annemin evinde olsaydım size bir fotografımın resmini cekip atardım. Tek bir fotoda 2 farklı resmim var farklı kıyafetlerle. Digital makineler işte yanılsama yapabiliyor.
Bir de internette de böyle fotolar dolanıyor resimdeki gizemli varlık falan fişman diye. Ama onlar cok korkunc. Şükredin ki öyle bir sey değil. Hatta ben de şükrediyorum yoksa ölmüştüm şuan korkudan
Nasil benzemiyor cidden anlamiyorum ayni yeri cektim fake demek icin o kadar cirpiniyosunuz ki..ıkı duvar cıdden bırbırıne benzemıyor benmı yanlıs bakıyorum..
Aynen öyle hani golge silüet vs degil. Cihaz gibi hani dedim dolaplar mi yansidi.. bilemiyorum oyledir herhalde
Baska mantikli bir sey bulamiyorumYalnız flashtan o kadar geometrik bir şekil çıkmaz.
Güzelim tamam da orada ışık yok,yansıma yok,flash patlaması değil.Orada basbaya kocaman bir kutu var dışarıya doğru çıkıntılı.Yani onu oraya biri koymuş o zaman sana şaka yapıyor,bunun başka bir mantıklı açıklamasını bulamazsın yani.Safsata demedim zaten boyle bir durum basina gelir de aciklayamazsan o zaman anlarsin diyorum. Ben suan mantikli aciklama bulmaya calisiyorum zaten ruhani seylerden bahsetmedim
Nasil benzemiyor cidden anlamiyorum ayni yeri cektim fake demek icin o kadar cirpiniyosunuz ki..
Annem cekti ben korkudan cekemedim acikcasi tam ayarlayamamis olabilir ayni aciyiAçısı farklıya fotoların ondan sanırım aynı değil gibi geldi. Aynı açıyla cekseydin keşke
bakın kutulu olan resme ve kapı cıkıntısına ..dıger resım dumduz acıkcası fake demıyorum..ama ınanmadım..belkıde ınanmak ıstemıyorum..Açısı farklıya fotoların ondan sanırım aynı değil gibi geldi. Aynı açıyla cekseydin keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?