Fotograflarini silmemi isteyen eski arkadas

Zaten senelerdir gorusmuyoruz ondan kaynakli sebeplerle. Beni tekrar bunu soylemek icin eklemis sanirim.

Farklı seçenekler sormak lazım.

O eski fotolar sizde var mı?
Varsa silin instagramdan gitsin.
Ayrıca o fotolarda var belki 20 kişi herkese tek tek sil mi diyecek?
Bir de sadece ikinizinse o zaman kapalı olması önemli evet silin gitsin gönlü kalmasın
Kalabalık fotolar ise silmenizi istediği silmeyin arşivleyin yarın bir gün silin kadini instadan arşivden çıkarırsınız bir şey olmaz

Zaten senelerdir gorusmuyoruz ondan kaynakli sebeplerle. Beni tekrar bunu soylemek icin eklemis sanirim.
Kapanmış, Allah kabul etsin. Ama kendi geçmisini de inkar etmesin.
Sizin özelinize müdahale edemez. Resmen despotluk.

Yakın arkadaşın olur, ikili fotoğraflar varsa silmesin istersin ama yıllardır görüşmediğim birini ekleyip fotoğraflarimi sil demek değişik geldi bana.
İkili fotograflair varsa silin zaten kalmasın.
Diğerlerini keyfiniz bilir.

Acikcasi dusunemedim o anda bir de kendime bulastirmak istemedim. Daha once is yogunlugundan birkac bulusmaya gidemedim diye sinirlenip, butun arkadas whatsapp gruplarindan benim olmadigimi tekrar acip, benimle gorusmeyi kestirmisti herkese seneleer once.

Toplu fotoğrafsa birçok kişide var zaten, belki sosyal medyalarında da duruyordur. Hangi birini sildirecek. Ben olsam sadece kızı engellerdim. Toplu mezuniyet fotoğrafınızı neden silesiniz ki?

Kapanmış, Allah kabul etsin. Ama kendi geçmisini de inkar etmesin.
Sizin özelinize müdahale edemez. Resmen despotluk.

Toplu mezuniyet fotoğraflarında herkese tek tek mesaj atıp silmelerini mi rica edecek yani? Bence sadece nazının geçtiği kişilere bunu yapıyor. silmezdim.

yıllarca görüşmediğim birinin beni ekleyip kişisel sayfama müdahalede bulunması hadsizlik. Sildiğiniz fotoğraflara yazık.

Ben de nazının geçtiği kadar yakınsınız sandım. Böyle bir durum varsa yapmazdım sanırım.

Karakteri boyle herkesi kontrol etmek ister. Daha once is yogunlugundan birkac bulusmaya gidemedim diye sinirlenip, butun arkadas whatsapp gruplarindan benim olmadigimi tekrar acip, benimle gorusmeyi kestirmisti herkese seneleer once. Bir de bana mesajlara hemen donemedigimde 'o telefonu neden kullaniyorsun o zaman' diye kizmisti. Arkadasligi bitirme hatalarim bunlarmis.

Keşke tekrar eklediğinde kabul etmeseydin. Nefret ediyorum şöyle negatif basan insanlardan.

Bi gram açıklama yapmadan hayatımdan çıkaracağım tip. Gitsin derdini doktora anlatsın .

Arşivle diye bir olay var Instagram’da. İstediğin zaman gizleyip sonra tekrar görünür hale getirebiliyorsun. Silmeye kıyamadıklarını orada saklayabilirsin. Ama mezuniyet fotoğrafını kaldırmam bile. Milletin işi gücü yok, onun gibi stalk yapıp milattan önceki fotoğrafları mı bulacak

neye tövbe etmiş?
günahkarmıymış öncesinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…