- 9 Temmuz 2021
- 3.317
- 6.244
- 108
- 29
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Silmezdim ne münasebet. Ne sizin hesap google arama motoru, ne de bu arkadaş meşhur bir insan. Onlarda eski fotograflarını arama motorlarından kaldırıyor ya.
Mezuniyet fotografı filan gibi özel günleri silmezdim. Onlar sizinde anınız. Başbaşa fotograflarımızı silerdim. Bana böyle emri vaki yaptığı içinde arama mesafe koyardım.
Farklı seçenekler sormak lazım.Herkese merhaba,
Benim cok uzun senelerdir gorusmedigim bir arkadasim vardi. Gecenlerde beni instagramdan eklemis. Bugun de mesaj atmis taaa 10 sene onceki fotograflarimiz varmis instagramimda en altlara inmis gormus, ben unutmusum bile. Bizim gorusmedigimiz surede kapandigi icin acik olan fotograflarini silmemi istedi.
Once bir sey dusunmedim saygi duydum tamam dedim ama silmeye baslayinca kendi mezuniyet balo fotograflarimi, sehir disi gezisi fotograflarimi bile silmek durumunda kaldim. Ve bu beni huzursuz etti. Ortak arkadasimiz yok, ve o kadar asagiya inip fotograflarimiza bakacak kimse oldugunu sanmiyorum.
Siz olsaniz ne yapardiniz, siler miydiniz? 16 haftalik hamileyim hormonlar beni biraz degistirdi o yuzden de huzursuz hissediyor olabilirim.
Ben arkadasi silerdim instadan kendi mezuniyet fotografimi silmezdim inla ikili fotograflarimi silerdim sadece
Kapanmış, Allah kabul etsin. Ama kendi geçmisini de inkar etmesin.Zaten senelerdir gorusmuyoruz ondan kaynakli sebeplerle. Beni tekrar bunu soylemek icin eklemis sanirim.
yıllarca görüşmediğim birinin beni ekleyip kişisel sayfama müdahalede bulunması hadsizlik. Sildiğiniz fotoğraflara yazık.Engellemeyi yapabilirim evet. Zaten senelerdir gorusmuyoruz ondan kaynakli sebeplerle. Bir kaybim olmaz.
Ben de nazının geçtiği kadar yakınsınız sandım. Böyle bir durum varsa yapmazdım sanırım.Zaten senelerdir gorusmuyoruz ondan kaynakli sebeplerle. Beni tekrar bunu soylemek icin eklemis sanirim.
Farklı seçenekler sormak lazım.
O eski fotolar sizde var mı?
Varsa silin instagramdan gitsin.
Ayrıca o fotolarda var belki 20 kişi herkese tek tek sil mi diyecek?
Bir de sadece ikinizinse o zaman kapalı olması önemli evet silin gitsin gönlü kalmasın
Kalabalık fotolar ise silmenizi istediği silmeyin arşivleyin yarın bir gün silin kadini instadan arşivden çıkarırsınız bir şey olmaz
Kapanmış, Allah kabul etsin. Ama kendi geçmisini de inkar etmesin.
Sizin özelinize müdahale edemez. Resmen despotluk.
Toplu mezuniyet fotoğraflarında herkese tek tek mesaj atıp silmelerini mi rica edecek yani? Bence sadece nazının geçtiği kişilere bunu yapıyor. silmezdim.
yıllarca görüşmediğim birinin beni ekleyip kişisel sayfama müdahalede bulunması hadsizlik. Sildiğiniz fotoğraflara yazık.
Ben direkt kızın kendisini silerdim. Zaten senelerdir gorusmuyormussunuz listede ekli olmasının anlamı yok. Onun yüzünden mezuniyet fotomu vs silmek istemezdim. Bide yani kim bilir belki kimlerde vardır toplu fotolarda herkesi böyle ekleyip foto mu sildirecek? Çok tuhaf geldi bana.
Ben de nazının geçtiği kadar yakınsınız sandım. Böyle bir durum varsa yapmazdım sanırım.
Keşke tekrar eklediğinde kabul etmeseydin. Nefret ediyorum şöyle negatif basan insanlardan.Karakteri boyle herkesi kontrol etmek ister. Daha once is yogunlugundan birkac bulusmaya gidemedim diye sinirlenip, butun arkadas whatsapp gruplarindan benim olmadigimi tekrar acip, benimle gorusmeyi kestirmisti herkese seneleer once.Bir de bana mesajlara hemen donemedigimde 'o telefonu neden kullaniyorsun o zaman' diye kizmisti. Arkadasligi bitirme hatalarim bunlarmis.
Bi gram açıklama yapmadan hayatımdan çıkaracağım tip. Gitsin derdini doktora anlatsın .Karakteri boyle herkesi kontrol etmek ister. Daha once is yogunlugundan birkac bulusmaya gidemedim diye sinirlenip, butun arkadas whatsapp gruplarindan benim olmadigimi tekrar acip, benimle gorusmeyi kestirmisti herkese seneleer once.Bir de bana mesajlara hemen donemedigimde 'o telefonu neden kullaniyorsun o zaman' diye kizmisti. Arkadasligi bitirme hatalarim bunlarmis.
Tesettürlü bir bayan rica ettiyse çok görmeyin lütfen. Artık tövbe edip yeni bir sayfa açmış. Fotoğraflarınızı onu kamufle ederek saklamanız daha doğru olur. Bende örtündüğüm zaman açık fotoğraflarımın silinmesini istedim ve tüm arkadaşlarım hoşgörü ile çok yardımcı olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?