- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.140
- 53
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
KVKK kapsamında fotoğraflar da kişisel veridir. Kişilerin kişisel verilerinden olan fotoğraflar kişinin izni ve muvafati dışında işlenemez ve kullanılamaz.
Yani resmi olarak da hakkı var
Arşivlemişsinizdir umarım. Silmezdim benHerkese merhaba,
Benim cok uzun senelerdir gorusmedigim bir arkadasim vardi. Gecenlerde beni instagramdan eklemis. Bugun de mesaj atmis taaa 10 sene onceki fotograflarimiz varmis instagramimda en altlara inmis gormus, ben unutmusum bile. Bizim gorusmedigimiz surede kapandigi icin acik olan fotograflarini silmemi istedi.
Once bir sey dusunmedim saygi duydum tamam dedim ama silmeye baslayinca kendi mezuniyet balo fotograflarimi, sehir disi gezisi fotograflarimi bile silmek durumunda kaldim. Ve bu beni huzursuz etti. Ortak arkadasimiz yok, ve o kadar asagiya inip fotograflarimiza bakacak kimse oldugunu sanmiyorum.
Siz olsaniz ne yapardiniz, siler miydiniz? 16 haftalik hamileyim hormonlar beni biraz degistirdi o yuzden de huzursuz hissediyor olabilirim.
İçimden geçeni söyledinizneye tövbe etmiş?
günahkarmıymış öncesinde?
Bu kadar önemli mi o fotoğrafınızın görünmesi bu neyin inadı anlamıyorumTabii ki onun izni olmadan paylasmadim. Izin alip, paylastiktan sonra kamuya acik oluyor uzgunum. Bu katildiginiz etkinliklerdeki fotograflar icin de gecerli. Once izin verdiyseniz sonra silin diyemezsiniz.
Kendisinin şahsi fotografı değil. Mezuniyet fotografı.KVKK kapsamında fotoğraflar da kişisel veridir. Kişilerin kişisel verilerinden olan fotoğraflar kişinin izni ve muvafati dışında işlenemez ve kullanılamaz.
Yani resmi olarak da hakkı var
Bu kadar önemli mi o fotoğrafınızın görünmesi bu neyin inadı anlamıyorum
Herkese merhaba,
Benim cok uzun senelerdir gorusmedigim bir arkadasim vardi. Gecenlerde beni instagramdan eklemis. Bugun de mesaj atmis taaa 10 sene onceki fotograflarimiz varmis instagramimda en altlara inmis gormus, ben unutmusum bile. Bizim gorusmedigimiz surede kapandigi icin acik olan fotograflarini silmemi istedi.
Once bir sey dusunmedim saygi duydum tamam dedim ama silmeye baslayinca kendi mezuniyet balo fotograflarimi, sehir disi gezisi fotograflarimi bile silmek durumunda kaldim. Ve bu beni huzursuz etti. Ortak arkadasimiz yok, ve o kadar asagiya inip fotograflarimiza bakacak kimse oldugunu sanmiyorum.
Siz olsaniz ne yapardiniz, siler miydiniz? 16 haftalik hamileyim hormonlar beni biraz degistirdi o yuzden de huzursuz hissediyor olabilirim.
Bu kadar önemli mi o fotoğrafınızın görünmesi bu neyin inadı anlamıyorum
Hassasiyetine saygı duyup silerdim.
Siz niye tekli mezuniyet fotosu cektirmediniz ki .
Hep böyle toplu muydu fotolar
Ikili fotonuz varsa yada 3 lu 5 li silin bence.Tabii ki var tek fotograflarim. Ama hepsinin yeri ayri.
Başkası sizin kişisel sayfanızda olmak istemiyor.. özgürlük sadece sizin değil ve eminim arkadaşınız sizinle görüşmemekte haklıymışVe evet tabii ki de onemli. Kisisel sayfamda neyin onemli olup olmadigina da ben karar vermeliyim.
Ikili fotonuz varsa yada 3 lu 5 li silin bence.
Izni yok arkadaşınızın sonuçta.
Zaten bence yasak olmalı foto paylaşımı .
Ben istemiyorum belki paylaşılmasını izin alınmalı.
Bir arkadaşım pat diye ikili cekildigimiz fotoyu paylaşmıştı sildirdim hemen
Bir sorulması lazım.
Ben sorarım mutlaka önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?