- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Başkası sizin kişisel sayfanızda olmak istemiyor.. özgürlük sadece sizin değil ve eminim arkadaşınız sizinle görüşmemekte haklıymış
Özgürlük, başkasına zararlı olmayacak her türlü kullanımda bu- lunmaktır. Kişisel özgürlüğe sınır olarak, başkalarının özgürlük sınırı gösterilir. Bu sınır ancak yasa yoluyla saptanır ve belirtilir. Fransız İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirisi: Madde 4- Özgürlük, başkasına zarar vermeyen herşeyi yapabilmeye dayanır.
Kocam kızıyor demenin ne çok yolu varmış.Başkası sizin kişisel sayfanızda olmak istemiyor.. özgürlük sadece sizin değil ve eminim arkadaşınız sizinle görüşmemekte haklıymış
Özgürlük, başkasına zararlı olmayacak her türlü kullanımda bu- lunmaktır. Kişisel özgürlüğe sınır olarak, başkalarının özgürlük sınırı gösterilir. Bu sınır ancak yasa yoluyla saptanır ve belirtilir. Fransız İnsan ve Yurttaş Hakları Bildirisi: Madde 4- Özgürlük, başkasına zarar vermeyen herşeyi yapabilmeye dayanır.
Kiminin kocíşi kızKocam kızıyor demenin ne çok yolu varmış.
Sağda solda foti avına çıkanların hepsinin kocişi kızıyor defalarca tecrübe edildi. Ben bu işin genetiğine çalıştım o konuda lütfen.Kiminin kocíşi kız
Kocam istese sevgilimden bile ayrılırım deermişim tövbe tövbe
konu sahibesinin arkadaşı gördüklerine söylüyordur emin olun herkesi tek tek araştırmıyordurYa ne kadar saçma küçüklükten beri okullarda düğünlerde akraba ziyaretlerinde vs hepimizin herkeste mutlaka fotoğrafı var ortaokul arkadaşlarımda lise arkadaşlarımda veya akraba düğünlerinde falan benimde onlarda vardır illaki e şimdi ben kapanırsam hepsini tek tek bulup yokmu edeyim Allah'ım zihniyete bak ne kadar saçma ya.. Ben olsam silmezdim hiç düzenleyip tekrar yüklemeyle de uğraşmazdım hatta şey derdim " canım milletin işi yok benim profilime girip en altlara kadar inip toplu resimlerde seni bulupta sana hallenecek "derdim engellerdim.
Kep atma törenlerinde topluca fotograf çekiliyor. Diplomayı alırken yine bir sürü insanla aynı karede oluyorsun.Siz niye tekli mezuniyet fotosu cektirmediniz ki .
Hep böyle toplu muydu fotolar
Benim bir sürü arkadaşım sonradan kapandı ve sosyal medya hesaplarından açık halli bir dünya resimlerini sildiler. Düğün, yurt dışı tatil resimleri vs. Yani her fotoyu paylaşmak zorunda değilsiniz ben olsam silerdim sonuçta rica etmiş.Herkese merhaba,
Benim cok uzun senelerdir gorusmedigim bir arkadasim vardi. Gecenlerde beni instagramdan eklemis. Bugun de mesaj atmis taaa 10 sene onceki fotograflarimiz varmis instagramimda en altlara inmis gormus, ben unutmusum bile. Bizim gorusmedigimiz surede kapandigi icin acik olan fotograflarini silmemi istedi.
Once bir sey dusunmedim saygi duydum tamam dedim ama silmeye baslayinca kendi mezuniyet balo fotograflarimi, sehir disi gezisi fotograflarimi bile silmek durumunda kaldim. Ve bu beni huzursuz etti. Ortak arkadasimiz yok, ve o kadar asagiya inip fotograflarimiza bakacak kimse oldugunu sanmiyorum.
Siz olsaniz ne yapardiniz, siler miydiniz? 16 haftalik hamileyim hormonlar beni biraz degistirdi o yuzden de huzursuz hissediyor olabilirim.
Benim bir sürü arkadaşım sonradan kapandı ve sosyal medya hesaplarından açık halli bir dünya resimlerini sildiler. Düğün, yurt dışı tatil resimleri vs. Yani her fotoyu paylaşmak zorunda değilsiniz ben olsam silerdim sonuçta rica etmiş.
Şunları yapan biri için bir şeyi yapasım varsa da yapmam ben.Karakteri boyle herkesi kontrol etmek ister. Daha once is yogunlugundan birkac bulusmaya gidemedim diye sinirlenip, butun arkadas whatsapp gruplarindan benim olmadigimi tekrar acip, benimle gorusmeyi kestirmisti herkese seneleer once.Bir de bana mesajlara hemen donemedigimde 'o telefonu neden kullaniyorsun o zaman' diye kizmisti. Arkadasligi bitirme hatalarim bunlarmis.
Ya bende sosyal medya kullanıyorum. Bende üniversite mezuyum ayrıca da klüp sporcusu olduğum için çok il gezip bir sürü resimler çekinirdik arkadaşlarla ama sosyal medya hesabımda kimseye ait resim yok. Böyle muhabbetlere düşmemek için hiç koymadım. Yani yıllarca görmediğiniz biriymiş zaten istemiyorum deyip arkadaşınızı silin.Ben de sildim ugrasmak istemedigim icin ama siz de dediginiz gibi kendi sosyal hesaplarindan butun acik fotograflarini silebilirler. Ama bana seneler sonra bunun icin yazmasi beni huzursuz etti. Sonucta benim sosyal medya hesabim, onun degil ki.
Saygısız mııkonu sahibesinin arkadaşı gördüklerine söylüyordur emin olun herkesi tek tek araştırmıyordur
arkadaş saygı duyup silmiş.. ama sizin "hallenme" hitabınız ve üslubunuz saygısızca olmuş
konu sahibi arkadaşım keşke emoji falan koysaydınız
Bazı insanlar kapanınca böyle olabiliyor. Bazıları da bu konuya fazla takmıyor. Benim görümcem çok açık giyiyordu. Kapandı umreye gitti falan ama bize hiç resimleri kaldırın demedi. Bende yok zaten ama eşimin sosyal medya hesabında var yani resimleri. Dediğim gibi bazı insanlar çok takıntılı oluyor.Ben de sildim ugrasmak istemedigim icin ama siz de dediginiz gibi kendi sosyal hesaplarindan butun acik fotograflarini silebilirler. Ama bana seneler sonra bunun icin yazmasi beni huzursuz etti. Sonucta benim sosyal medya hesabim, onun degil ki.
Bu kelimeyi ilk kez kullanacağım, tam bir kezbansın.Başkası sizin kişisel sayfanızda olmak istemiyor.. özgürlük sadece sizin değil ve eminim arkadaşınız sizinle görüşmemekte haklıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?