Fotograflarini silmemi isteyen eski arkadas

Baska copy paste yapacaginiz konuyla uyusmayan bilgiler var mi? Varsa buyrun bekliyorum

Ayrica ad hominem yapmaniza da bayildim. Tam sizin gibi insanlara yakisir bir davranis. Tebrikler.

Kocam kızıyor demenin ne çok yolu varmış.

Kiminin kocíşi kız
Kocam istese sevgilimden bile ayrılırım deermişim tövbe tövbe
Sağda solda foti avına çıkanların hepsinin kocişi kızıyor defalarca tecrübe edildi. Ben bu işin genetiğine çalıştım o konuda lütfen.

konu sahibesinin arkadaşı gördüklerine söylüyordur emin olun herkesi tek tek araştırmıyordur
arkadaş saygı duyup silmiş.. ama sizin "hallenme" hitabınız ve üslubunuz saygısızca olmuş

konu sahibi arkadaşım keşke emoji falan koysaydınız

valla insan böyle kendisiyle ilgili önemli kararlar alıyorsa kendi geçmişini de düşünmek zorunda
yani kendisi düşünmek zorunda bi başkası düşünmez
fotoğraflarda sadece arkadaşın ve sen olsanız evet sil derdim
ama başka insanlar da var, toplu çekilmiş fotolar var
silmek, fotodaki diğer arkadaşlara da haksızlık

sildiğin fotoları 30 gün içinde tekrar geri getirebiliyorsun instagramda
böyle bi özellik var
eğer sildiğine pişmansan birkaç gün sonra geri yükleyebilirsin
paylaşıldığı tarih ve paylaşıldığı haliyle geri gelir
bu arkadaş da senin takipçilerin arasında olmasın

hayır bi de seneler olmuş bunu istemek için sana yazmış
resmen işini gördürmeye yazmış yani

açılsa da kapansa da yorumum değişmezdi öncelikle kapanma hassasiyeti olanlara karşı belirtmiş olayım. kapanmış oo evliya olmuş eski hali derhal yok edile diye bişe yok benim lugatımda.

rica etmiş, silmek yada silmemek senin inisiyatifinde. mezun fotosu, yada senin şehsen cok sevdiğin fotolarını yada sadece canının istemediği fotoları silmek zorunda değilsin. o senden saygı bekliyor ama senin kişisel alanında hak iddia ediyor. kapanmışsa da kapanmış. 10 seneki insan da oydu şimdiki de o. benim baktıkca travma yaşadğım kişilerle fotolarım var arkadaşların instalarında sil demedim yani. benim hakkım yok başkasının sayfasında. kendisi düşünür silerse memnun olurum o kadar.
ben silmezdim yani uzun lafın kısası. açılsa da kapansa da cinsiyet de değiştirse aynı olurdu cevabım.

kvkk falan yazmış millet, ohooo o dert olsaydı hepimiz mahkemelikdik birileriyle her yer fotomuz dolu, gittiğin kuaförde bile şak şak foto çekiliyor her fotoda arkada varım falan mesela en basitinden.

Benim bir sürü arkadaşım sonradan kapandı ve sosyal medya hesaplarından açık halli bir dünya resimlerini sildiler. Düğün, yurt dışı tatil resimleri vs. Yani her fotoyu paylaşmak zorunda değilsiniz ben olsam silerdim sonuçta rica etmiş.

Ben de sildim ugrasmak istemedigim icin ama siz de dediginiz gibi kendi sosyal hesaplarindan butun acik fotograflarini silebilirler. Ama bana seneler sonra bunun icin yazmasi beni huzursuz etti. Sonucta benim sosyal medya hesabim, onun degil ki.

Samimi bir arkadaşım kapandı, hala grubumuzda açık fotoğrafları var. Böyle bir şey rica etmedi. Tuhaf geldi bana arkadaşınız.

Şunları yapan biri için bir şeyi yapasım varsa da yapmam ben.

Ben de sildim ugrasmak istemedigim icin ama siz de dediginiz gibi kendi sosyal hesaplarindan butun acik fotograflarini silebilirler. Ama bana seneler sonra bunun icin yazmasi beni huzursuz etti. Sonucta benim sosyal medya hesabim, onun degil ki.
Ya bende sosyal medya kullanıyorum. Bende üniversite mezuyum ayrıca da klüp sporcusu olduğum için çok il gezip bir sürü resimler çekinirdik arkadaşlarla ama sosyal medya hesabımda kimseye ait resim yok. Böyle muhabbetlere düşmemek için hiç koymadım. Yani yıllarca görmediğiniz biriymiş zaten istemiyorum deyip arkadaşınızı silin.

Bana sacma geliyor bu ben de kapalıyım lisede açıktim yıllıkta fotograflar var kisa elbiseyle maşalı saçlarla o mantıkla bakarsak herkesten yıllıkları atmasını rica etmem lazım.Kendimiz açık fotoraflarimizi kaldirsak yeter baskalarına kaldır deme hakkımız yok bence ama insan rica edilince de bir sey diyemiyor anliyorum

Saygısız mıı
Ya canım benim saygıyıda senden öğrenecektim zaten hey Allahım ya sizin gibilerden ne kadar çok var ya durduk yere yırtık dondan çıkar gibi çıkıyosunuz ve insanlara saygısız bilmem ne gibi tabirler yakıştırıp duruyorsunuz.. peki siz insanları tanıyıp bilmeden saygısız vs olduğuna nasıl karar veriyorsunuz hadi verdiniz bunu alenen karşınızdakine söyleme hakkını size kim veriyor.. Allah aşkına nerde ürüyosunuz siz ya koloni gibisiniz sizi kim çoğaltıyo acaba çok merak ediyorum.. yahu ben kendimce yorumumu yapmışım üstelik tırnak içinde ironi bir cümle kullanmışım kimsenin şahsına hakaret etmemişim kimseyi aşşağılamamışım.. ben olsam böyle derdim diye tırnak içinde belirtmiştim..
Peki siz kalkıp ta bana saygısız deme cürretine nasıl erişiyorsunuz kardeşim.. Allah aşkına bi bitmediniz ya
Neymiş hallenme dediğim için saygısız olmuşum peki siz bilip bilmeden bana saygısız dediğiniz için üstelik sizinle konunun uzaktan yakından alakası yokken sizinle hiçbir muhataplığım yokken bana SAYGISIZ diye hitap edince çok mu SAY GI LI oldunuz şimdi...
Yaaaa sabııırrrr......

Bazı insanlar kapanınca böyle olabiliyor. Bazıları da bu konuya fazla takmıyor. Benim görümcem çok açık giyiyordu. Kapandı umreye gitti falan ama bize hiç resimleri kaldırın demedi. Bende yok zaten ama eşimin sosyal medya hesabında var yani resimleri. Dediğim gibi bazı insanlar çok takıntılı oluyor.

Bu kelimeyi ilk kez kullanacağım, tam bir kezbansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…