Saç Kesim Şekilleri Fotoğraflarla Kıvırcık Saçlarımız :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saçlarımın doğal hali lüle lüle.. porselen bebeklerin saçları gibi :) maşa yaptım sanıyorlar hep...

ama lüleden sıkılırsam daha açık olmasını istiyorsam saçlarımın bir gece önceden ıslakken örüyorum saçı 2 ye 3 e bölüp kalın bir şekilde ya da tek balıksırtı bir orgü..

onu açınca da böyle oluyor :))

açılmış halini çok beğendim

bunlar 6-7 ay öncesinden

bunlar 3 ay öncesi falan

kızlar fotolarda saçımın renginde değişiklikler var fakat renk kendi rengim hiçbi boya vs. kullanmadım bugüne kadar.koyu renk olanlarda shop var genelde o yüzden öyle çıkmış,bazıları da ışıktan vs.

bunlarda benim. kıvırcık olan orjinal saçlarım.
ama kendime düz saçı daha çok yakıştırdığım için son 3 yıldır sürekli düzleştirerek kullanıyorum.

bunlarda benimm saclarim islak ve havada kurumus hali.. yavas yavas seviyorum buklelerimi ama kahkül kestirdim ve cok pismanim. kivircik oldugu icin hep havada ucuyorlar. resimde kahkül yoktu uzundu ne güzel.

ilk olarak sorumla baslayim assagida paylastigim resimdede goruldugu gibi saclarimin yanliz uclari kivircik tepesi duz anlamadim bu isiOysa ben isterdiki tepeden baslasdin dalgasi oooooooooooogg uclara dogru devam etsin ama yoooooooook benimki anormal dipler duuuzzz cok bagliyorum sacimi ondanmi aceba ya benim gibi derdin olan varsa tepesini uclariyla ayni yapmak icin ne yapiyor aceba varmi derman olacak olannn

Simdi gelelim sacimla ilgili diger konulara normalde hic birsey yapmam saclarima tepeden toplarim topuz yaparim tepede lastikle cok usenmessem salarim sacimi cooooooooook bazen ama....Gozume yuzume bulasiyo sacim onumu goremiyormusum gibi Bundan 3 yil once heeeeeeeeeeeeer kivircik veya dalgali saclar gibi bende duzlere ozenirdim ve duzlestirici sevdasina dustum ve heeeeeeeeeeeeeeeeer gun ama heeeeeeeeeeeeeeeeeeer gun duzlestirdim sacimi durum malum artik dustan cikinca duzlestirmeme bile gerek kalmiyacak kadar duzlesmisti sacim rengi felan bi gariplestiiii...Neyse buseferde kivir kivir olan saclarimi ozledim gelelim konunun assil vermesi gereken mesaja... Ben derimki sakin sakiiiiiiiiiiin!!!!Ben ettim siz etmeyinn!!!Bozmayin allah vergisi saciii ben sacimi eski haline getirene kadar tamm 3 yil gecti bukadarrr....

SACIMIN DOGAL HALI VE DOGAL RENGI KIZLAR BU RENK NE RENGI ACEBA BILEMIYORUM SAC RENGIMI?Eki Görüntüle 291111 Eki Görüntüle 291111 Eki Görüntüle 291111

ay canım delimisin sen
keşke benimde üst taraflar düz olsaydı senin gibi
dipler kıvırcık olunca görüntüsü güsel olmuyo jöle falan gerekiyo
resimlere bakarmısın çok güsel saçların, görüntü çok doğal ve çok hoş

tesekkur ederim canim ama insan kendinde olmayani istemiss diplerden olsa daha iyi olurduuu ama neyseeeeee bizim ki de boyle olsun hahaha:)

canimm ayni sorun bendede varr sonunda buldum benimle ayni derdi olan birini tek fark seninkiler gür bende hep topuz yaparim genelde. ben cokk rahatsiz oluyorum sacima egilerek sekil versem birkac dakikkalik tepede kivirciklar oluyor ama yine düzlesiyor. bende zamaninda cok düzlestirdim günde 2defa ama pismanim iste. cok arastirdim bunu diyorlarki saclar uzadigi icin haliyle agirlasiyor ve bukleler asagiya cekiliyormus. o yuzden kat kat kestirmek lazimmis.özellikle üst kismi kisa yapmak lazim.
ben daha denemedim sac uzatma derdinde oldugum icin

Saclarin cok hoooooooooooosss!! hic uzulme canim bence :)

tatlım kızkardeşiminde öle olmuştu düzleştiricden oluyo şuan baya kıvırcık dalgalı yani düzeldi fönü düzleştiriciyi bırak pompa yap saçlarını diğer adını unuttum jole ile pompa yap diplere kadar elinle avuçlayarak jolele saçlarını sonra pompa ile kurut zamanla düzelir merak etme ama ben çok bağlamam saçlarımı dalga dalgadır nereye gitsem sorarlar maşamı diye ince maşa gibi bazen kalın maşa yapılmış gibi bazen az dalgalı kafama göre takılyıoyrum sen çok sıkmadan bağla saçlarını onunda alaksı vardır düzelir dert etme pardon kıvırcıklaşır:) dert etme...

Kizlarr benimkiler de dalgali kivircik arasi bisey boyuna gore degisiyo surekli

Avatar da da var burda da en sonki hali var saclarimi acik kahveye boyamayi dusunmustum bi ara ten rengime gitmez diye vazgectim. Bide biraz daha gur olsaydi burdaki kabartilmis hali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…