Saç Kesim Şekilleri Fotoğraflarla Kıvırcık Saçlarımız :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
bebekler benim de kıvırcığım ama ne iri dalga ne sık kıvırcık diyebileceğim. Çünkü içinde hepsi var, ortaya karışık. Veeeeee çok seviyorum saçlarımı, heryerde tanınmamı sağlıyorlar bi de ... :) Avatarımda ve profi fotomdaki benim. Belli oluyor sanırım. Sevgiler size kıvrışık marullarım...

[/URL][/IMG]işte bu da benim saçlarım son zamanlarda bayağı döküldü ancak yoğun bakıma başladım toparlanacak inşl.

Ben kıvırcık saça en çok bu rengi yakıştırıyorum.Saçınızı çok beğendim.Orjinal rengi mi, değilse hangi renk bu? Benim kendi saçlarım feci kıvırcık ve kumral...Bu renge boyatmak istiyorum, yaşlı durur muyum acaba diye de üşünüyorum aslında :)

Bunlarda benim kestirdiğim kıvırcık saçlarım :26:

Çok güzeller ya benim belime kadar uzun dümdüz saçlarım var perme yaptırcam yazın inşallah bende

çok güzel ya saçlarımın kıvırcık olmasını çok istiyorum. benim saçımda dümdüz artık maşayla falan halletmeye çalışıyorum.nefret ediyorum diyenler bence saçınızın değerini bilin çok güzeller. saçım az derdide yok çok görünüyor..

benimdde saclarim kivircik ve saclarimi cokkk seviyorum. istedigim gibi sekilendirip boyuyorum. iste size kivirciklarim

Eklentiler

• $PB1092265.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 126
  • $454545.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 124
  • $SAM_14995.webp
    32,5 KB · Görüntüleme: 159
Son düzenleme:
oohhhhooooo bütün kk`nin güzelleri buraya toplanmis.
Benimde saclarim kivircik
Kivirciksiz ben ben degilim arkadaslar, o benim markam haline gelmis artik.
Su kivircik sacli kizmi? diye hitap ettiler hep. Ismimden cok saclarimla anildim.
Seviyorum saclarimi, bana yakisiyor.
Hersey yapabiliyorum onlarla, her gün degisik seyler yapar cikarim evden.

çok güzeller benimde kıvırcık ama çok azaldı, jölesiz olmuyor, eğer jöle sürmezsem elektirikleniyor. Burda okudum bebek yağı diye birşey diyordu bir bayan arkadış bileniniz varmı acaba?

bende bebek yagini burda okudum ve aldimm birkac ay önce.
gercektende ise yariyor saclarim elektriklenmedi kivirciklarim dahada belirgin oldu
:80:

benimde saçlarım kıvırcık ve çok çok güzel ama resim ekleyemiyorum yeteri kdar msjım yok.saçlarım az ama kıvırck oldğu için hiç farkedilmyor

arkadaslar bnm saclarda kıvırcık ama genelde acık bırakıyorum yada tepede topluyorum sizin yaptıgınız degısık modeller varsa önerilerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…