Saç Kesim Şekilleri Fotoğraflarla Kıvırcık Saçlarımız :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bunlar da benim buklelerim. sırnaşık şey

Eklentiler

• $kıvırcık.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 133
Teşekkürler.opuyorumnanaktanAllah vergisi.Ailemizdeki herkesin böyleydi zamanla azalıyor bizimkiler.Şu bebek yağı olayını deneyin.Bende işe yarıyor.Bukle bukle yapıyor gerçekten.Birde elidorun kıvırcık saçlar için olan kremi var o kadar.Başka özel birşey kullanmıyorum.

Bu da benim saçlarımın doğal halii. :))

Bayanlar maşallah beklerim zemuszemus

benim saçlarıma en yakın olanlar bunlar....aynen böyle gürrrr iştee...
sürekli fön çektirip düzleştirici kullanmaktan normal hali dalgalıyla kıvırcık arası bişey oldu artık ama jölelediğimde aynen bu resimdekiler gibi oluyor....

kabarık gür saç isteyenlere şaşıyorum...zaptedemiyorum ben,hep düz ya da hafif su dalgası gibi dalgalı ve azzz saçım olsun istemişimdirr....boshayallersmile

çoook güzel...rengide kesimide çok hoş. Kendin boyuyorsan boyanın marka ve rengini öğrenebilirmiyim canım.
benim saçıma benziyor, bir dönem boyuda rengide böyleydi...şimdi uzadı, rengide iyice açıldı kötü oldu. Tekrar kestirip bakıra dönücem inşallah. Başlarda bir resim koymuştum ama hiç becerememişim arkadan kendimi çekicem diye yeni resimler koycam en kısa zamanda.

bunlarda bnim kivirciklar aslinda hic böle birakmam hep toplarim saclarimi ama buraya koymak icin yaptim ..pek memnun degilim hem biraz uzunda olsa daha iiyi görünürdü

[/URL][/IMG]işte bu da benim saçlarım son zamanlarda bayağı döküldü ancak yoğun bakıma başladım toparlanacak inşl.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…