- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
bu da benim saçlar :)
Çok güzel canım , benim saçların yeni haline çok benziyor rengiylede..
keşke saçlarım diplerden düz gelse de uçları bukle bukle olsadenise85 arkadaşımın saçlarına bayıldım çok güseller maşallah
Teşekür ederim canım beğenmene sevindim. aslını istersen ben sevmiyorum bu kıvırcık sacımı. bu fotoğrafta elime ne geçse saçıma sürüyordum kabarmasın diye :1ninca:. Bide arada kafam esiyor saçımı düzleştiriyordum. Ama artık düzleştirmemeye çalıyışyorum ne kadar düz saçı sevsem bile. cünkü düzleştiriciler saçı gerçekten çok yıpratıyor, yakıyor-tatlicadiarzu-. Şimdi saçımı yıkıyorum, sac kremi sürüyorum yıkıyorum. sonra durulanmayan sac kremi azcık sürüyorum bide köpük sac hazır hale geliyor.köpükle artık ıslak ıslak ta durmuyor, daha hoşuma gidiyor şu anki hali..ben eskiden hiç sevmezdim saçlarımı dalga falan geçerlerdi marul koyun die :mymeka:saçlarımı geçen yılın yarısına kadar hiç kıvırcık görmedim diyebiliriz saçlar yıkanır aında kuaföre sonra kendi saçlarımı kullandıkça güzelliğini anlamaya başladım arada geliolar yine düzeltiyorum ama açtırınca iice gittiler bende kestirmek zorunda kaldım şimdi diplerden inanılmaz derecede kıvırcıklar ama uçları düz düz duruo resimdeki gibi onları nasıl kıvırcık yapıcam yaa u.ları pırasa gibi kıvırcık olmuyo çok kötü duruo oda -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?