Saç Kesim Şekilleri Fotoğraflarla Kıvırcık Saçlarımız :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Bunlar da benden
resimler biraz eski o zamanlar siyaha boyardim saclarimi bir ay sonra kuaförde actiracam saclarimin rengini ilk defa insallah yakisir

a.s.

hacerim canım ya saclarını nasıl yapıyon bitanem benimkide kıvırcık ama daha kalın bukleli habire fon cekiyom jole falan rahatsız ediyo napsam ki

ay be manken sandım...gerçektende kendı resmıymısalkisalkisalkis

Su dalgası gibi , dipler düz uçlar kıvırcık
Bebeklerin de saçları böyle dipler düz uçlar kıvırcık oluyo

eski siyah kıvırcık saçlarım ( canım siyah saçlarım özür dilerim sizden kurtulmak için saçımı orielle açtırdım :a015: sonrada mecburen kestirmek zorunda kaldım bide istediğim renk olsaydı bari senağlama )

yazık bana artık saçlarım bu kadarcık kaldııııı senağlama

keşke saçlarım diplerden düz gelse de uçları bukle bukle olsa denise85 arkadaşımın saçlarına bayıldım çok güseller maşallah

bence üzülme saçların çok güzel görünüyor:) benimkilerde kısayken böyle düzgün dursa kabarık olmasa kısa bir kesim deneyebilirdim

ben eskiden hiç sevmezdim saçlarımı dalga falan geçerlerdi marul koyun die :mymeka: saçlarımı geçen yılın yarısına kadar hiç kıvırcık görmedim diyebiliriz saçlar yıkanır aında kuaföre sonra kendi saçlarımı kullandıkça güzelliğini anlamaya başladım arada geliolar yine düzeltiyorum ama açtırınca iice gittiler bende kestirmek zorunda kaldım şimdi diplerden inanılmaz derecede kıvırcıklar ama uçları düz düz duruo resimdeki gibi onları nasıl kıvırcık yapıcam yaa u.ları pırasa gibi kıvırcık olmuyo çok kötü duruo oda -tatlicadiarzu-

keşke saçlarım diplerden düz gelse de uçları bukle bukle olsa denise85 arkadaşımın saçlarına bayıldım çok güseller maşallah
Teşekür ederim canım beğenmene sevindim. aslını istersen ben sevmiyorum bu kıvırcık sacımı. bu fotoğrafta elime ne geçse saçıma sürüyordum kabarmasın diye :1ninca:. Bide arada kafam esiyor saçımı düzleştiriyordum. Ama artık düzleştirmemeye çalıyışyorum ne kadar düz saçı sevsem bile. cünkü düzleştiriciler saçı gerçekten çok yıpratıyor, yakıyor-tatlicadiarzu-. Şimdi saçımı yıkıyorum, sac kremi sürüyorum yıkıyorum. sonra durulanmayan sac kremi azcık sürüyorum bide köpük sac hazır hale geliyor.köpükle artık ıslak ıslak ta durmuyor, daha hoşuma gidiyor şu anki hali..
senin sacında siyah hali çok güzelmiş çok beğendim, kıvırcık baya yakışıyormuş. Kısa halide şirin duruyor bence sengözlerimebaksanab . çok kimyasal kullandıysan sacına ondan kıvırcığı azalmış olabilir. bence Arada saçına bakım yap (saç kremi, zeytin yağ v.s.) canlılığı kıvırcıklığı geri gelsin (ardından havluya sar sacını iyicene işlesin saçına). Bide sacını sıcak suda yıkama o da çok yıpratıyor bilgine yerimseniben. Elinden geldiğince ılık veya en iyisi soğuk suyla yıkamaya çalış. sacın parlak oluyor o zaman. Bide duş sırasında sadece sacını tara. duştan çıktıktan sonra hemen köpüğünü sür doğal kurutmaya bırak (fön kullanmadan) belki kıvırcığı geri gelir. denemekte fayda var.

denise85' in tavsiyeleri çok yerinde...bende uzun süre fönden, düzleştiriciden uzak dur derim. ek olarak yapıyor musun bilmem ama saçlarını şekillendirirken uçlarını elinle yukarıya doğru sıkarak şekillendirebilirsin..umarım anlatabilmişimdir-tatlicadiarzu-

benim saclar onceden dalgalıydı nolduysa bilmiyorum bildiğimiz kıvırcık ya bide sıkki kısayken canımı çok sıkıyodu saclarım ama allaha sukur uzadı sekle girdi bende nemliyken kopüğümü sürüp fonle kurutuyorum bakalım simdilik memnunum

Son düzenleme:
ahhh canlarımm ahhh dediklerinizin hepsini belki daha fazlasını yapıyorumm :lepi: bakımlar kremler fönden düzleştriciden ne kadar sevsemde oraki uzak dıurmalar öle papaz gbi gezmeler -tatlicadiarzu- köpük sürüyorum elimle yukarı sıkıyorum uçlarıda dalgalansın die ama elime yapışıolar geri geliolar çokta yapınca tüleriyorlar kaydirigubbakcemile3 ama uçları hep böle -tatlicadiarzu- bide etrafımdakiler aa neden kestirdin saçını ne güzeldi dediklerinde değişiklik istedim sıkıldım diye gülüyorum içim kan ağlıo :icecream: delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…